Montáž kotolne a radiátorov-cena

Dobrý deň.Chcem sa informovať ohľadom cenovej ponuky ktorú som dostal na montovanie kotla Maga DP2 Premium zo zasobnikom,Akumulačná 500 litrovà nádrž a montáž 13 radiátorov v cene-2800 Eur kotolňa a 1300 Eur montàž radiátorov-čisto len za prácu. Vidí sa vám to dobrá cena alebo je to prehnané? Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@rimbam3021 je to zla otazka, ak sa ti nepaci cena nechaj si vypracovat dalsie ponuky. Tiez je dolezite vediet co je sucastou tej ponuky a to tu neuvadzas.
Odpovedať
@rimbam3021 Daj si to spraviť partii zo Zlatých Klasov za polovičnú cenu. Možno počas prác zmizne nejaký ten jeden - dva radiátory, ale budeš to mať lacno. Neexistuje primeraná cena alebo prehnaná. Dnes každý robí za takú cenu, na akú si svoju prácu váži. Ak sa ti to zdá veľa, tak si to daj naceniť, ako napísal mgx, viacerým firmám a z tých cenových ponúk vyberaj. Ak ti napíšeme, že je to veľa, čo urobíš? Budeš si to robiť sám, ak nikoho iného nezoženieš? Cena je vecou dohody - dodávateľ cenu navrhne a ty ju buď prijmeš, alebo nie. Ak áno, dohodli ste sa.
Odpovedať
Profilova fotka
Ale vsak nebudte hned zli, vsak sa len opytal, co kto hovori na cenu. Zrejme teda s domnenim, ze sa najde niekto, kto ma s niecim podobnym skusenost za poslednu dobu.
Odpovedať
1300 len montaz radiatorov mi prijde hodne ale zalezi ...priprava na ne uz je ? alebo sa budu tahat rury z kotolne ku kazdemu a napajat ? zapojenie kotolne ? zas len ...iba kotol ? ci co vsetko ? ... bohuzial ...je to zlozite takto nacenit ...ale ak si neviete, nechcete spravit nic sam, musime si dat viac ponuk a vybrat si ... hadam necakate, ze vam tu niekto na takyto popis streli cenu ...
Odpovedať
Takže ešte raz aby som to uviedol na lepšiu mieru.Viem že sa to takto ťažko odhaduje. Tieto ceny čo som uviedol je čisto práca materiál je nacenený zvlášť.Robiť sa bude komplet kotolňa je tam len komín,takže sa bude dávať kotol,akumulačka,ladomat,expanznà nádrž,všetky rúrky a prípojky(nie sú tam naťahané žiadne) až do finále bez spustenia kotla a nastavenie do prevádzky(to už bude riešiť technik od kotlov) a radiátory tiež,príprava,montáž na stenu,všetky rúrky,prípojky,ventily,hlavice atď. Ďakujem za odpovede.
Odpovedať
@rimbam3021 No...mna toto všetko (akurat som mal len 6 radiatorov a nemam akumulacku) plus natiahnutie plynu od skrinky ku kotlu a k sporáku stálo dva roky dozadu 700e za robotu, takže mne by sa nielen vtedy, ale aj dnes tvoja cena zdala vysoka
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?