O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Zarovnanie podlahy bez nivelizacie, vyvysenie v strede az 6cm
Kupili sme stary maly dom, v podlaha bola sialene nerovna, ztrhli sme ju a zistili ze tam bol mur. …
wolodymyr
Pred 3 rokmi
4
Hypoteka a plat
Chcem sa spytat, neviete ci sa k platu pri hypoteke pocitaju aj peniaze za stravne listky ? Nechodi…
andreah25
Pred 3 rokmi
1
2
36
Bodové zaťaženie
Prajem pekný deň. Mám takú otázočku - pre niekoho banálna, možno vtipná, ale Google mi neodpovedal…
eliz29
Pred 3 rokmi
6
Prístup k spätnej klapke na kanalizácii
Ahojte. Potreboval by som dať na kanalizáciu trase medzi revíznou šachtou a domom (nejak 12m) spä…
pitt2701
Pred 3 rokmi
10
Lícové tehly - Rustique, Brickland a RAV Bricktrade
Prosím vás je tu niekto, kto mi vie povedať, či majú tieto tri firmy rovnaký sortiment? Chceli sme …
kaktusik007
Pred 3 rokmi
2
Spätná klapka na kanalizačnú prípojku
ahojte teraz som zistil že kamarát dava na kanalizáciu spätnú klapku ja už mám prípojku sčasti za…
pitt2701
Pred 3 rokmi
24
Firma Wood-Holz Stenko
Ahojte, hladal som referencie na firmu Wood-Holz, drevodomy Stenko. Ma teraz pomerne silnu reklam…
peter977
Pred 3 rokmi
8
Zelená strecha - máte reálne skúsenosti?
Ahojte, máte niekto reálnu skúsenosť so zelenou strechou? Realizácia, údržba, klíma v dome... Ďakuj…
melleus
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
62
sponzor fóra
Nezdravo vyzerajúca višňa
Ahojte, nemám moc skúsenosti s ošetrovaním stromov a možno sa pýtam zle, no za každú radu budem vď…
sambucus
Pred 3 rokmi
10
Nerovny teren
Dobry den,potrebovala by som sa pred zacatim stavby domu zbavit velkeho mnozstva vykopovej zeminy n…
lusamayova
Pred 3 rokmi
11
Odvzdušnenie čerpadla v studni
zdravím, v studni máme ponorné čerpadlo. V minulosti nám studňa vyschla, no teraz je čerpadlo už po…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
7
Neskolaudované IS developerom
Dobrý den, stala sa mi taká vec, že som bola asi až moc aktívna a požiadala som elektrikárov, plyná…
chrobak7
Pred 3 rokmi
2
Kataster
Dobrý deň, vie mi niekto pomôcť s vkladom do katastra? Potrebovali by sme pred hypotékou vložiť no…
petersd
Pred 3 rokmi
3
Dokladovanie v PSS
zdravim. brali sme stavebny uver v PSS vramci stavebneho sporenia. Da sa vydokladovat uver aj kupou…
senti4640
Pred 3 rokmi
3
Radiátor do vstavanej skrine
dobrý deň , kupujeme dom , v oboch detských podkrovných izbách sú na jeden strane radiátory , na dr…
cielo33
Pred 3 rokmi
20
Leštený beton
Pozdravujem V garáží som si minulý rok dal urobiť firme leštený betón. Na betóne teraz vznikla mikr…
petersd
Pred 3 rokmi
4
Aké pripojenie TV a internetu si vybrať?
Zrusili sme kablovu televiziu a teraz sa nevieme rozhodnut ake pripojenie si vybrat. Riesime Magio …
duzu
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
6
7
210
Vysypaná terasa k bungalovu - ako na to?
Ahojte, stojime pred "stavbou" terasy. V podstate to asi ani stavba nebude. Mame postaveny bunga…
tomik25
Pred 3 rokmi
1
2
40
Zariadujem TM
Dobrý deň. Idem zariadovat technickú miestnosť, ktorá má rozmer 206x175 cm Budeme mať rekuperáciu,…
wyrky
Pred 3 rokmi
8
Hladame majstrov na dokoncovacie prace
Ahojte, neviem, ci sa to tu takto moze pisat, ale hladame majstrov na dokoncovacie prace - hlavne …
karolinka1991
Pred 3 rokmi
1
Aventos HF
Zdravím viem že je tu veľa spokojných majiteľov systému aventos hf od blum. Mňa by zaujímalo ako vy…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
2
Podbijanie väznikovej strechy osb doskami
Dobrý deň chcem sa spýtať momentálne budem mat podbitie na rodinnom dome hotové chcel by som tam dá…
muska414
Pred 3 rokmi
5
Pomoc pri projekte bungalov euroline 1174
Dobrý deň, ma niekto z Vás takýto typ domu? Namiesto garáže by sme skôr volili izbu na spanie, mát…
marichuy
Pred 3 rokmi
2
Cena elektroinstal do rd
Ahojte. Preluskal som viacero stranok. Hladam cestu ako sa rozhodnut. Co vas vysla elektroinstalaci…
michal_brezansky
Pred 3 rokmi
6
Ako vtesnat vanu, pracku, umyvadlo do mini kupelne +podorys
Ahojte, v nasom novom byte je malicka kupelna s rozmermi 1,60x1,60m. V kupelni chceme kazdopadne v…
btus
Pred 3 rokmi
27
Vjazd z cesty 1. triedy na súkromnú prístupovú cestu
Zdravim. Vedel by mi niekto podrobne napisat, kde a co mam robit. Potrebujem vyriesit vjazd z cesty…
andrew26
Pred 3 rokmi
6
Plastové šindle a škridle
Chceme meniť krytinu a rozmýšľame nad plastovým šindlom a škridlou. Máte niekto skúsenosti.
petersd
Pred 3 rokmi
8
Drevený strop priamo vo venci?
Ahojte, robili ste niekto takto drevený trámový strop? Podľa tohto má byť v železobetónovom venci. …
roman_x
Pred 3 rokmi
7
Cena za hliníkové vchodvé dvere
Vchodové dvere na starší dom, šírka 90cm, klasická výška. Dve "okienka" dvojsklo. Cena 1980,- eur s…
jurinka4
Pred 3 rokmi
11
Záhradkárstvo okolie ba
Poraďte kde v ba + okolie kúpiť za normálnu cenu olivovník :slight_smile: Kde je dobre záhradkárs…
jurinka4
Pred 3 rokmi
6
1
2
…
611
612
613
614
615
…