Radiátor do vstavanej skrine

dobrý deň , kupujeme dom , v oboch detských podkrovných izbách sú na jeden strane radiátory , na druhej nie. bohužial pre veľkosť izby ako jediné riešenie vidím vstavané skrine pozdĺž jednej strany izby , avšak dilema - skrinu mi vychádza dať na tú stranu , kde je radiátor , nakoľko ak by sme ju dali na druhú stranu , posteľ by mali deti pri radiátore .... je možné dať radiátor do vstavanej skrine ? to asi nie je v poriadku že ? 😄 prípadne nejaký návrh ako by ste to riešili ? v spodnej časti domu je podlahovka , hore nie je a ani nemáme v pláne ničiť podlahu a dávať ju tam ...
Odpovedať
Poloz si otazku ci chces susit pradlo v skrini alebo vykurovat izbu? Radiator v srini je hlupost. Ked uz, tak dajte spravit kryt na radiator aby sa o neho deti v spanku neobili
Odpovedať
Áno aj takto som rozmýšľala , to by asi bolo lepšie riešenie .
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, skus poslat foto, plan miestnosti, mozno sa nieco vymysli.
Odpovedať
@mariade a nebolo by možno radiátor prehodiť na inú stenu? Proste len napojiť trubky a potiahnuť ich po zemi na nejaké lepšie miesto a potom ich nejako vhodné zakryť.
Odpovedať
Ten plán miestnosti by sa hodilo.
Odpovedať
teoreticky ten radiatok v skrini moze byt, ale realne vyuzitie asi mat nebude tym padom. vsetko sa da nejak upravit a pozmenit, ked treba.
Odpovedať
tak s tymto som sa teda nestretla, to je akoze odkial ze radiator v skrini?
Odpovedať
Nebude to dobre asi kvoli nejakemu potencialnemu suseniu, vies ak tam prehodis aj ked len mokre ponozky napriklad co nechas otvorenu skrinu? Alebo ked ju zavries bude vlhko v skrini.
Odpovedať
@mariade alebo vymenit radiator za nizsi, uzsi a hlbsi a okolo neho obstavat skrine. Ale asi aby sa radiator dal vyuzivat na susenie by bolo dobre ho presunut na volnu stenu.
Odpovedať
@mariade radiátor býva väčšinou pod oknom a tam sa dáva stôl. Asi by ozaj pomohol nákres izby ako to tam je.
Odpovedať
@wivik radiátor je predovšetkým na kúrenie. Zavretý v skrini bude kúriť akurát v skrini. Sušenie prádla na radiátor je úplne podruzna funkcia.
Odpovedať
Prikladám foto izieb sú zrkadlové
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no tak pri takychto oknach to samozrejme nejde dat radiator a neda sa to dat tak, ze nie velkla skrina ale nejake skrinky uchytit na stenu a pod to radiator ked uz?
Odpovedať
@mariade Hmm to je fakt dost nestastne riesena izba, hlavne to okno, ked chces mat na jednej strane postel a na druhej vstavanu skrinu. Jedine takto nejako by som si to vedel predstavit, zeby radiator bol vedla toho okna a vstavana skrina by bola od dveri a koncila by cca 80cm pred radiatorom.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, mas plan miestnosti, prip ako je zariadenie zakreslene v podoryse? Skrina by bola od dveri po radiator, prip za dverami.
Odpovedať
@lenkito10 je to riešenie ale keďže v dome je malo priestoru úložného chcem dávať čo najviac
Odpovedať
Takto ako je to predbezne nakreslene je to fajn ci? kde je ten skryty radiator?
Odpovedať
Profilova fotka
Radiator je napojeny z podlahovky, ci je elektricky? Ak by si ho aj premiestnila na stenu s oknom, skrina by nemohla byt az po okno. Skoncil by tam pisaci stol, aby mal dennej svetlo, zas tam nie je zasuvka, (Lampa, pc, tlf) Dat na celu stenu skrinu, hlboku kolko? 80 cm aby teda bol nejaky odkladaci priestor pod sikminou. Zostane v izbe nejaky priestor ? Aka je velkost izby?
Odpovedať
Radšej mať posteľ pri radiátore ako ho mať v skrini, tam by vôbec nemal zmysel. Tá stena, kde je radiátor je aká dlhá?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?