Sieťka na HST

Ahojte. keďže chceme teraz v lete vetrať, hlavne večer....zvažujeme aku sieťku dať...kedze ešte nemáme urobenú terasu ani fasádu nechceme investovať na nejakú originál za 500€ ....rozmýšľame nad touto z Lidla... rozmer hst máme 2500x2350 ...ale čítala som že na hst nepasuju takéto sieťky ale nejde mi do hlavy že prečo.... tak prečo?? nechceme ju navždy len zatiaľ.
Odpovedať
Lebo na hts portal ide len origo sirtka plisse ano je mega draha tirz ma odradila cena ale bohuzial ina ako plisse sa dat neda jedine ze si nejaku takuto prisrobujute o ram okna a co potom?
Odpovedať
Na HST idú aj posuvné sieťky, nie len plisse, jediný problém je keď máte elektrické žalúzie, ale ak sa na to myslí pri osádzaní kastlékov, aj to sa dá vyriešiť.
Odpovedať
@k1803 Ak máš priestor, kam odsunúť tú sieťku pri HS portáli, tak je dobrá aj táto sieťka. Len ju musíš nejako uchytiť o rám.
Odpovedať
Aj mne spomínali to, čo hovorí @jancikk . Keď sme robili objednávku na okná a žalúzie, bola požiadavka, že to pôjde v kombinácií s plissé sieťkami. Ale aký je tam rozdiel, to ozaj neviem..
Odpovedať
@pavolkurej veď plisse sa tiež musí nejak prichytit nie????
Odpovedať
@jancikk @jancikk nemáme žalúzie ani nebudeme mať.... @chrobak7 veď odsunie sa do druhej časti okna..... 2,5 je šírka a rozdelené na polovicu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?