O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Prevod pristupovej cesty na obec
Dobrý deň, má niekto z Vás skúsenosti so žiadosťou o darovaní /kúpe za 1,-€/ prístupovej cesty ob…
jan45
Pred 9 rokmi
2
Osadenie klimatizacie
Zdravym strechaci chcem vas poprosit o radu ze kde v dome bude najefektivnejsie osadit klimatizaciu?
peto99
Pred 9 rokmi
10
Poradte, kto mi vyrobi dve zasuvky aj s kovanim na mieru do kupelnoveho nabytku...
mame v kupelniach vymurovane police natiahnutute pohladovym betónom, ma to aj aj bocne steny a vym…
vladulienka1982
Pred 9 rokmi
1
Drevostavba, resp montovana stavba svojpomocne
Dobrý den....prosim o radu....da sa stavať drevostavba resp montovana stavba svojpomocne?
martinmatko
Pred 9 rokmi
15
Má niekto kúpený pozemok Pri lesíku - Kvetoslavov?
Ahojte, nechystáte sa niekto kupovať pozemok v tejto lokalite? Prípadne nemáte skúsenosti s tout…
lenartha
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
79
Prosim poradte co je lepsie dat do detskych izieb su z dora ,francuzke ci normalne okna?
francuzke verzus normalne okna
pistikus
Pred 9 rokmi
8
Oplatí sa investovať do tepelného odporu tehly pri následnom zateplovaní?
Plánujem tehlu 38 cm. Ak napr. Heluz (má vyšší tepelný odpor ako priemer ostatných výrobcov), tak c…
pistikus
Pred 9 rokmi
22
Čím ošetriť bielu plávajúcu podlahu?
Mám takmer bielu plávajúcu podlahu (je matná), na ktorej vidieť každú stopu, každú kvapku vody. Umý…
kodai
Pred 9 rokmi
4
sponzor fóra
Zmena PLANU :)
pozmeneny podorys. neviem, ci k lepsiemu. keby ste malinahodou cas, tak prosim porovnajte ten pr…
martin153
Pred 9 rokmi
23
Betón
Dobrý deň. Chcem sa informovať (som iba laik) ohľadom betónu- dopočula som sa, že dajú do betónu p…
nolf
Pred 9 rokmi
12
Rohové skrinky
Ako riešiť rohové skrinky v kuchyni, máme až tri rohy. Preferujem optimálnosť medzi cenou a efektiv…
ojmajster
Pred 9 rokmi
9
Azbestová strecha a stavebné povolenie
Dobrý deň. S manželom prerábame rodinný dom, ktorý má azbestovú strechu. Na to, aby nám dali staveb…
dedo758
Pred 9 rokmi
24
Sprchova bateria-prevlečne matice
Zdravim...viete mi napisat ci sa daju vymenit na vanovej baterii prevlecne matice? Dakujem
dedo758
Pred 9 rokmi
5
Aké záclony dať?
Aké záclony - garniže by ste dali na tieto okná? Okná majú rozmer 80x150, stena medzi oknami je tie…
angi81
Pred 9 rokmi
13
Elektrické kúrenie s radiátormi
má niekto elektrické kúrenie kotlom do radiátorov?viem ,že náklady na vybudovanie sú nižšie ako u p…
jarosujo
Pred 9 rokmi
1
2
60
Ahojte, kto mi poradi? Uvazujeme o kupe sedacky DAN, vyrobca Fines, prosiiim!:)
Len L prevedenie, no tie volne vankuse a neviem, ci sa to neznici, nevylezi skoro...
aquabelle
Pred 9 rokmi
3
Projekt vykurovania ak bude len krb?
Dobrý deň, mám otázku, či bude potrebný na stavebné povolenie aj projekt vykurovania, ak ide o p…
saplogroup
Pred 9 rokmi
1
Refinancovanie
Dobry den,chceli by sme dat refinancovat hypoteku ktoru mame vo vub banke,a refinancovat to chceme …
bozsky_kaja
Pred 9 rokmi
7
Rekonštrukcia 3-izbového bytu - návrhy,rady
Dobrý deň, Vedel by mi niekto poradiť ako prerobiť daný byt 3-izbový na 8.poschodie (viď príloha…
lara66
Pred 9 rokmi
7
Hľadám stolára Nitra a okolie
Ahojte, chcem Vás poprosiť ak poznáte dobrého stolára v Nitre a okolí. Potrebujem vyrobiť jeden …
stevosk
Pred 9 rokmi
6
Aku plechovu krytinu na pultovu strechu.
ahojte strechaci, chystame sa rekonstruovat rodinny dom (klasicka poschodova kocka) . Podorys strec…
kajo873
Pred 9 rokmi
14
Odvod vody z poistneho ventilu
Nastal cas aby som dorobil kurenie. Teda len taky maly detail. Mam privod studenej do boilera na…
viktor811
Pred 9 rokmi
20
Nivelacka a SDK stropy
zdravim experti. mam otazku (aj ked uz po funuse) - moze byt schnutie nivelacky dovodom prasklin na…
tomyzv
Pred 9 rokmi
6
Pochodznost poteru?
Ahojte, v piatok nam maju robit potery - betonove. myslite ze v pondelok resp.utorok mozme po nom c…
tinnka86
Pred 9 rokmi
9
Staci do podlahy 15cm polystyren?
Myslite si ze staci 15cm polystyren do podlahy novostavba bungalov? Rozmyslala som nad 20cm, ale ze…
stowasser
Pred 9 rokmi
23
Cena kw/h
Dobry den! Poprosim o radu,ak sme mali pred tyzdnom na elektromery 8844 a dnes mame 9561 kw/h je to…
menoniejepodstatne
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
11
12
353
Prerábka dá sa to ?
Toto je približný pôdorys nášho bytu. A moja otázka je dá sa kuchyňa premiestniť do izby 01 pod okn…
davidf
Pred 9 rokmi
27
Interier starej chalupy
Potrebovala by som poradiť pri zariaďovaní starej 200 ročnej chalupy.Mám pár starých kuskov nábytku…
sonka97
Pred 9 rokmi
2
Nájde sa niekdo na úpravu kamenného plota ?
Bola by som rada za doporucenie šikovného majstra. Ide o kamenný múr Ďakujem.
volt
Pred 9 rokmi
6
Kombinácia solárneho systému s kondenzačným kotlom
Má niekto skúsenosť s kotlom kombinácia solárneho systému s kondenzačným kotlom? nejaké za a proti?…
gkrivanek
Pred 9 rokmi
6
1
2
…
2405
2406
2407
2408
2409
…