O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kombinácia solárneho systému s kondenzačným kotlom
Má niekto skúsenosť s kotlom kombinácia solárneho systému s kondenzačným kotlom? nejaké za a proti?…
gkrivanek
Pred 9 rokmi
6
Ytong verzus Heluz
Ahojte, asi uz takato diskusia tu je, ale nechce sa mi to hladat. Onedlho (dufam :)) zacneme stavat…
dusantt
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
3
4
118
Plynovy kotol , solarne panely a Tepelne cerpadlo ?
Caute potrebujem poradit. V mojej novostavbe 11m x 12 m mame v plane dat plynovy kotol aj solarne …
gkrivanek
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
3
4
95
Odporúčania na omietkárov okolie Piešťany - Nové mesto?
Novostavba je v Hôrke nad Váhom, hľadáme omietkárov, asi najlepšie strojové omietky. Páči sa nám sk…
petra7825
Pred 9 rokmi
3
Zaklady z dt40
Zdravim mam problem tento rok chcem zacat so stavbou ale neviem si dat rady ako sa dostat nad urove…
vacoh
Pred 9 rokmi
3
Tečie nám do domu. Je fólia na obrázku parozábrana?
Dobrý deň, v podkroví pod strechou sa nám zráža vodná para a následne kondenzuje voda resp. ľad, k…
blacksr
Pred 9 rokmi
8
Som tu nová - mosotko
Ahojte, prišla som tu preto, lebo sme sa presťahova z Michaloviec do Dunajskej Stredy, kde budeme s…
mosotko
Pred 9 rokmi
1
Vyber fasady
Poradte ako vylepsit fasadu,zamenit farby alebo takto to uz nechat?
originalx
Pred 9 rokmi
25
sponzor fóra
Vystavba obvodovych murov PEZINOK okolie poradte firmu
dobry den prosim poradte mi dobru firmu na vystavbu zakladov DT-cka a obvodových murov v okoli pezi…
ivuska68
Pred 9 rokmi
2
Porucha ppr
Hladam niekoho kto dokaze najst poruchu na ppr rure-spoji na teplej vode. Rozvody su po platni pod …
poliacik321
Pred 9 rokmi
4
Kurenie pod vinyl v roliach?je to mozne?
Ma niekto elektro podlahove caleo,heatflow,ondolia,ecofilm priamo pod vinylom v roliach? Gerflor ho…
poliacik321
Pred 9 rokmi
4
Ako vyriešiť problém s nízkym oknom?
Ahojte. Kupujeme byt v pôvodnom stave. Chceme kuchyňu do písmena L, pracovnú dosku pod oknom avšak …
chrobak7
Pred 9 rokmi
2
Ako sa býva v Pezinku ak treba dochádzať do Bratislavy
Zdravím, premýšlame o presťahovaní sa z BA do PK a preto by som chcel poprosiť o názor a skúsenosť …
nostalgovicova
Pred 9 rokmi
10
Azbestos v stenach - chrysotile, mame zacat panikarit?
Dobry den, k nasim problemom s chalupou sa pridala pritomnost azbestosu (azbestu) v stenach prist…
bavor
Pred 9 rokmi
5
Elektrorozvody pred omietkami
Dobrý deň, chcem sa prosím Vás spýtať, či je nutné niečo robiť so zasekanými rozvodmi elektro pre…
vrajmantak
Pred 9 rokmi
10
Aký materiál sa nachádza v streche?
Dobrý deň prajem, chcel by som sa spýtať pokiaľ by niekto vedel, čo sa nachádza medzi stropom (stro…
vrajmantak
Pred 9 rokmi
3
Kolko moze stat zateplenie bytoveho domu?
Ma niekto skusenosti s tym kolko by mohlo realne stat zateplenie bytoveho domu? Ide o trojposchodov…
majsterjetohoby
Pred 9 rokmi
6
Skrátiť vysúšací režim kotla?
V novembri sme v časti domu robili betónový poter na podlahovku. Dnes sme spustili vysúšací režim (…
oliverka
Pred 9 rokmi
3
Z čoho stavať obvodové múry pre dlhý dom?
Zaujimal by ma Vas nazor, z coho by bolo idealne stavat obvodove mury pre projekt alfa 140, dom je …
jan45
Pred 9 rokmi
21
Drevo nastrechu-BN,PE,PD,TO
Poradte odkial kupit drevo na strechu z okolia BN,PE,PD,TO-kdemate dobre skusenosti,aj cenovo.
mischell0110
Pred 9 rokmi
1
Family House, Dunajska Streda
Dobry den, mate skusenosti s touto firmou? Family House z DS? projekty, stavba na kluc? mate od n…
turbovak
Pred 9 rokmi
7
Prasklina na nenosnej priecke v panelaku
Ahojte, chcela by som sa spytat, ci mi neviete poradit. Novostavba - cca 6r, posch. 6/7, na nenosn…
rimor
Pred 9 rokmi
7
Nechať pôvodné trámy či betónový strop?
Ideme rekonštruovať a nadstavovať RD....pod polkou domu je palach a nad ním sedlová strecha a nad d…
sidewinder
Pred 9 rokmi
6
Elektrina cca 100m, cena?
jeden pozemok ma elektrinu cca 100m od hranice, kolko cca by stalo pritiahutie elektrickeho kablu k…
fajnotka
Pred 9 rokmi
16
Hypotéka pre mladých od slovenskej sporiteľne alebo Tatra banky,,, aké máte skúsenosti?
Rozhodli sme sa zobrať hypotéku pre mladých vo výške 40 000 €, len teraz mám dilemu, lebo v slovens…
andreah25
Pred 9 rokmi
9
Dostanem hypotéku?
Chcela by som sa opytat niekoho, kto sa vyzná, ci je mozne dostat hypoteku ak plat cca 530 eur v ci…
andreah25
Pred 9 rokmi
6
Lietajúce chrobáky v dome
Prosím o radu. Pred nejakým časom som v dome objavil malé lietajúce chrobáky a neviem čo to môže by…
mapro99
Pred 9 rokmi
6
Plastové okno
dobrý deň mala by som otázku možno pre niekoho hlúpu no mňa to zaujíma dá sa dať sklopné okno 65…
chrobak7
Pred 9 rokmi
8
Koľko platíte mesačne za bývanie a hypotéku?
Otazka je jasna.. Kolko platite mesacne za hypoteku? Prip. celkovo za byvanie (hypo+energie) a kolk…
gashtaan
Pred 9 rokmi
1
2
32
Hľadám firmu/živnostníkov na nadstavbu RD drevostavbou, okres PK
Zdravím, chystáme sa zobytniť podkrovie, nadstavba staršieho RD asi okolo 60m2 (3 izby + WC). Zvažu…
ivana_k
Pred 9 rokmi
2
1
2
…
2406
2407
2408
2409
2410
…