Ako sa býva v Pezinku ak treba dochádzať do Bratislavy

Zdravím, premýšlame o presťahovaní sa z BA do PK a preto by som chcel poprosiť o názor a skúsenosť ľudí čo bývajú v Pezinku a dochádzajú denne do Bratislavy za prácou: - kedy odchádzate z domu a kedy ste kde v Bratislave - ako je to opačným smerom - ako sa cestuje vlakom, alebo autobusom - ako je to v zime, prípadne cez letné prázdniny Ja pracujem v Petržalke pri dostihovej dráhe čo chápen, že je na opačnej strane. ďakujem za každú odpoveť, Tomáš
Odpovedať
Vlakom sa cestuje dobre a rychlo rano aj poobede, spoje v spicke pribudli. Zrychleny je za 15 min na hlavnej stanici, Os za 25 min. Autobus je pomaly a plny. Denne dochadzanie autom Ta nebude bavit, rano je zapcha pri Vinohradoch, poobede v Grinave.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, rovnako uvazujeme nad Pezinkom. Nie je nejaka stranke kde si viem pozriet spoje priamo zo zastavky na zastavku? Nasla som len na slovak lines ale tam treba rozklikavat jednotlive spoje a vela krat tam ta konkretna zastavka ani nie. Pripadne je nejaka mapa zastavok? Zvazujeme Suvorovovu ulicu ale bojim sa dochadzania autobusom. Vlak je asi na peso daleko, ci?
Odpovedať
Profilova fotka
@protivka www.cp.sk si neskusala? inak odtial celkovo moc autobusov nechodi, to skor z namestia alebo z trnavskej... na ktoru zastavku v BA chces chodit?
Odpovedať
Profilova fotka
@viperko na Bajkalsku alebo aj Gagarinovu, pracujem pri Strkovci
Odpovedať
Profilova fotka
Cp.sk funguje, dakujem, predtym mi to neslo, asi problem s prehliadacom
Odpovedať
@protivka od vinic nechodia ziadne autobusy priamo do BA, treba ist najprv MHD do centra, je to o hubu
Odpovedať
Profilova fotka
@peto99 myslis, ze je lepsia lokalita za Tescom - projekt Dubovy vrsok?, odial by sa dalo peso na vlak?
Odpovedať
@protivka ak kupujes byt, najblizsie na vlak a autobus je z Muskatu. Autobus 10 min, vlak 20 min, centrum 15 min. Dubovy vrsok je sialene drahy.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@protivka Dubovy vrsok je na autobus uplne vpohode, na vlak je to uz pesi podla mna daleko. Osobne by som sla urcite radsej na sidlisko Juh alebo na dubovy vrsok, ako na Muskat, aj kvoli prostrediu. My sme prave kvoli dochadzaniu mali kriterium - do 10 min pesi na vlak, a tak sme hladali uz iba na sidlisku Za hradbami alebo v centre (Zahradna, Stefanikova a pod.)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?