O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Sú lepšie niklové alebo chrómové kľučky?
ahojte poradíte mi aké kľučky si mám vyberať,myslím kvalitou, či nikel, chróm. ďakujem
calimero
Pred 9 rokmi
5
Ako rozdeliť pozemok bez ostatných spolupodielovych vlastníkov
Dobry deň chcem sa opýtať že ako je možné rozdeliť pozemok V ktorom som spolupodielovy väčšinový vl…
israguard
Pred 9 rokmi
9
Viete mi odporučiť spoľahlivú firmu na výrobu kuchyne na mieru? Záhorie, prípadne aj Morava?
Prosím o radu, hľadám firmu, ktorá mi za rozumnú cenu vyrobí kuchyňu podľa mojich predstáv v uveden…
tkmama
Pred 9 rokmi
1
Plesne na stenach po vymenie ustredneho kurenia
ahojte,potrebovala by som poradit s plesnami v dome....mame stary prerobeny dom z nepalenej tehly a…
cuculiatko88
Pred 9 rokmi
9
Vyklopno alebo zdvižnoposuvne dvere
Chcem sa opýtať aké mate skusenosti s výklopno posuvnými dvermi a tiež zdvižno posuvnými dvermi a t…
1imothep
Pred 9 rokmi
9
Murovaná kúpeľňa, murované umývadlo
Zdravím vospolok... potom čo sme zistili koľko pýtajú za skrinky pod umývadla sme sa rozhodli že si…
manilla
Pred 9 rokmi
4
Rekonstrukcia bytu BA
Zdravim, hladam sikovnych majstrov na prerabku bytu v Ba v starom meste. Zacat s rekonstrukciou by …
patricia00
Pred 9 rokmi
25
Biele bambusové žalúzie - BB a okolie
Prosím poradiť niekoho, kto by mi vedel dodať a namontovať bambusové žalúzie v bielej farbe. Som z …
stolarbb
Pred 9 rokmi
2
sponzor fóra
Cena hrubej stavby - laguna 22
Dobry vecer, prosim o radu. Ideme stavat lagunu 22 predlzenu o jeden a pol metra.... neviete mi nie…
mato666222
Pred 9 rokmi
5
Povolenie k výkopu kanalizacie
Ahojte chcem sa vás opýtať či je potrebné nejaké povolenie od obce keď chceme kopať kanalizáciu. …
majki555
Pred 9 rokmi
9
Fukane pelety cisternou
zdravím vás chcem si urobiť silo na pelety len chcem od vás radu počul som že keď fuka cisterna tak…
flexo
Pred 9 rokmi
1
Indukčná doska-údržba-biela vs. čierna
Ake su vase skusenosti alebo znalosti ohladne udrzby indukcnej dosky? Je po tejto stranke lepsia bi…
sonau
Pred 9 rokmi
7
Kto robí úradné preklady z nemčiny?
Zdravím vás všetkých,je tu niekto kto mi úradne preloží pracovnú zmluvu z nemčiny do slovenčiny?dak…
manilla
Pred 9 rokmi
7
Dá sa riadiť podlahovka cez kotol na tuhé palivo?
ahojte, začíname uvažovať nad podlahovým kúrením, ale tiež by sme chceli kotol na tuhé palivo, a ne…
poliacik321
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
64
Poradte práčku
Potrebujeme novú práčku. Hľbku 45cm. Odporučte mi podľa svojich skúseností. V obchode nám doporučov…
staronova
Pred 9 rokmi
14
Umývačku riadu Hotpoint Ariston LTF 11H132 EU
Ahojte, chcem sa opýtať, kto má umývačku riadu Hotpoint Ariston LTF 11H132 EU? Ako by ste ju ohodn…
peto99
Pred 9 rokmi
10
Veľa dvier
Budem veľmi rada, keď prispejete svojim názorom a otvoríte mi oči možno iným smerom ;-) chceme spoj…
papulka19891
Pred 9 rokmi
5
Kam a čo najskôr?
zdravim skusenych strechacov, chcela by som poradit, pozemok uz mame, aj individualny projekt, budu…
kattika25
Pred 9 rokmi
14
Vinkulácia v banke, poplatok
Dobrý deň vie mi niekto poradiť ktorá banka má najnižšie poplatky za zriadenie vinkulačnej zmlúvy? …
monkasponka1
Pred 9 rokmi
5
Kvalitný kurenár v BA a okolí ? Prosím kontakt
Ahojte Hladám kvalitného kurenára na zapojenie kúrenia el. kotla a vodnej podlahy + peletovej p…
medtop
Pred 9 rokmi
3
Kovostyl
mate s nimi niekto skusenosti?
supiiik
Pred 9 rokmi
5
Madlo na skrinu
Ahojte strechaci, neviete mi prosim poradit kde by som nasla madlo na skrinu ako je pouzite na obr…
smejko1001
Pred 9 rokmi
1
Stuva system IKEA
Ahojte, poradite mi prosim vas...ideme stahovat detsku izbu do vacsej izby, mame tam poschodovu pos…
lia09
Pred 9 rokmi
5
Bungalov 1473 od Euroline
Stavia niekto Bungalov 1473 od Eurolinu?
chrobak7
Pred 9 rokmi
5
Da sa urobit najprv oblozit kupelna potom podlahove?
Chcem sa opytat ci niekto najprv oblozil kupelnu a ptom robil podlahove? Dakujem
chrobak7
Pred 9 rokmi
2
2 domy na jednom pozemku za sebou, aky tvar domu zvolit?
Ahojte, riesime s priatelkou byvanie a jedna z moznosti,nami preferovanych,je stavat rodinny dom. P…
arantir
Pred 9 rokmi
6
Bungalov na 5 árovom pozemku
Ahojte, chcela by som kúpiť pozemok 2603/19, ktorý má 1032 m2. No z toho by som chcela polovicu p…
dbe
Pred 9 rokmi
25
Kupa a prestavba domu, vypnutie plynu
Ako sa to rieši? Typový príklad: - idem kúpiť dom - k dátumu napr. 31.3.2016 - DOVTEDY musia…
gashtaan
Pred 9 rokmi
4
Projekt kúrenia
Dobrý deň, hľadáme niekoho dobrého na projekt kúrenie do RD. Stavba bude mať nízke TS, preto chceme…
roadrunner
Pred 9 rokmi
1
Zdravím. Zateká mi balkon. mam zle osadeny odkapovy plech, alebo je problem niekde inde?
:-)
dbe
Pred 9 rokmi
5
1
2
…
2404
2405
2406
2407
2408