Veľa dvier

Profilova fotka
Budem veľmi rada, keď prispejete svojim názorom a otvoríte mi oči možno iným smerom ;-) chceme spojiť obývačku s kuchyňou otvorom v šírke do 2 m. Otvor je blízko, vlastne skoro hneď východzích dvier z kuchyne a obývačky, je kolmo na ne. Uvažujeme o možnosti nechať všetky tri otvory - dvere bez zárubní, aby to bolo vzdušnejšie, ale aj nad možnosťou zamurovať dvere do kuchyne. To mi však asi bude vadiť... to, že cez tie dvere - otvor neuvidím na vchod a na chodbu pri vchode....možno je to blbosť a nebude mi to vadiť....tak sa neviem vlastne rozhodnúť a rada si prečítam vaše pre a proti, resp. nejaký nový nápad....ďakujem krásne za každý postreh...prikladám foto 1. foto prízemia,pohľad z chodby, pohľad z kuchyne a z obývky:-) :-)
Odpovedať
Su tie steny nosne? Ja by som to zburala vsetky 3 dvere a nechala otvoreny priestor. Keby je ta stena nosna tak minimale nechala 3 otvory bez dveri...neviem ja som za otvorene priestory, doma som porusila vsetky chodby, chodbicky, predsiene
Odpovedať
@slavka36 Uplny suhlas s teta_z_lesa :-) Zburaj (ak mozes) stenu medzi kuchynou a obyvackou, zrus vsetky dvere a dostanes krasny, otvoreny a vzdusny priestor ;-) Alebo zrus stenu a z chodby do kuchyne a obyvacky namontuj krasne, stylove, kridlove dvere ;-)
Odpovedať
@slavka36 Ale zadoček máš pekný
Odpovedať
Ja by som to nechala otvorene.zbytocne vela dveri a ziskas aspon viac priestoru
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?