O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Farba na drevo na drevený strop.
Zdravím. Na strop idem dávať drevo. Chcel by som ho natrieť niečim aby bola vidieť štruktúra drevo.…
melbak001
Pred 9 rokmi
5
Solarne sindle - ma niekto skusenosti? Cena za m2?
Natrafil som na jednu cesku firmu, ktora namiesto skaredych solarnych panelov na strechu ponuka sol…
jojosr
Pred 9 rokmi
1
Ako zapojím pohybové dve čidla Kanlux MERGE JQ-L na začiatok a koniec schodov?
Ako zapojím pohybové čidla Kanlux MERGE JQ-Lna začiatok a na koniec schodov, aby spolupracovali s b…
patriky
Pred 9 rokmi
3
2 podlozky pod plavajucu podlahu
Zdravim, Chcel by som sa opytat, ci je mozne pod laminatovu plavajucu podlahu ulozit 2 podlozky …
martins1
Pred 9 rokmi
3
Kuchyna na mieru z aska
Co hovorite na kuchyne na mieru z aska?Dnes sme tam boli a vyzeraju kvalitne, len sa bojim ako bude…
lubomird
Pred 9 rokmi
3
Stolař
Ahojte, potřebuju sehnat kvalitního stolaře, který by nám udělal nabídku na dva roldory a jedny pos…
jolanna
Pred 9 rokmi
2
Chrobacik v byte
Ahojte vsetci vcera v noci sme s manzelom nasli taketo chobaciky v byte neviete niekto poradit co t…
vrajmantak
Pred 9 rokmi
8
Dochovanie vlastnych kuriatok, kvokanie sliepky...
Ahojte, zacala nam kvokat sliepka. Najprv sme neplanovali dochovavat kuriatka, ale neda sa odradit.…
vrajmantak
Pred 9 rokmi
5
sponzor fóra
Rozmiestnenie spotrebicov v kuchyne
Ahojte. S priatelkou riesime kuchynu do noveho bytu, ale nevieme sa rozhodnut kde umiestnit ruru. …
manilla
Pred 9 rokmi
13
Biele podlahové soklové lišty
Vie mi niekto poradiť kde v Košiciach zoženiem takéto soklové lišty ? ďakujem pekne
minneli27
Pred 9 rokmi
2
Kedy je najlepsie zobrat hypoteku na vystavbu domu ked sme slobodny alebo zobraty?
Kedy je to najvyhodnejsie?
janafero
Pred 9 rokmi
11
Kovane zabradlie - Nitra a okolie
Ahojte, zhanam kovaca/kovacku, ktory by mal zaujem zhotovit zabradlie na schodisko a balkon. Idealn…
megdesign
Pred 9 rokmi
2
Strojové omietky okolie ZM
Dobrý deň, viete mi odporučiť niekoho s kvalitnou prácou na strojové omietky v okolí ZM ? Ďakujem.
abatovska
Pred 9 rokmi
1
Predelenie izby na obyvacku a spalnu
ahojte potrebujeme poradit ako najlepsie predelit izbu na obyvacku a spalnu, s tym ze izba ma 6 na…
barborabilinova
Pred 9 rokmi
1
Rada domáca pekaren
Dobry den, viem ze sa to tu nehodí ale potrebujem ci by nebol taky dobry a neprefotil by mi cely ná…
majki555
Pred 9 rokmi
6
Úzky stavebný pozemok
Zdravím, rozmýšľam nad kúpou pozemku, kde jediné, čo ma "brzdí" je, že je dosť úzky (10m). Dom by b…
estachova
Pred 9 rokmi
9
Stavebné povolenie - prístupová cesta
Ahojte, Je tu niekto kto by mi vedel pomôcť s riešením problému ja versus stavebny urad? St…
mato666222
Pred 9 rokmi
2
Je potrebné stavebné povolenie ?
Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať či je potrebné nejaké povolenie ak si chcem dať na pozemok osadiť…
maros505
Pred 9 rokmi
6
Nopova folia Dekdren skusenosti
Dobrý deň, máte niekto skúsenosť s nopovou foliou Dekdren od firmy Dektrade a.s.? Zaujíma ma jej k…
catscan
Pred 9 rokmi
2
Ako banky počítajú čistý príjem SZČO
Prosím Vas neviete mi poradiť ako banky počítajú čisty príjem živnostníka? dakujem
janafero
Pred 9 rokmi
17
Prosim poradte s udrbou olejovanych drevenych povrchov
Potrebovala by som poradit s udrzbou dreveneho olejovaneho nabytku a podlahy. Ked sme zariadovali d…
atlaska
Pred 9 rokmi
4
Ako sa udržiava biela pracovná doska?
ahoj, chcela by som vas poporsit o radu. dali sme si navrhnut kuchynu - vysokoleskla biela plus …
bambula626
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
72
Skúsenosti s lokalitou Šúr - Slovenský Grob
Ahojte, tiez zvazujem PH alebo triangel, aj ked to co som tu precital o spodnej vode v triangli tak…
didistavba
Pred 9 rokmi
1
2
34
Umyvacka riadu hned vedla drezu umiestneneho v rohu
Ma niekto umiestnenu umyvacku riadu v skrinke hned vedla rohovej skrinky v ktorej je drez? Neviem c…
bambula626
Pred 9 rokmi
14
Prosim o rady ako si navrhnuť kuchynsku linku ? Aku pracovnu dosku a zastenu ?
Ideme si dať navrhnuť a zrealizovať kuchyňu stolarovi. Kuchyna bude v tvare "L" s rozmermi 2x3m bez…
bambula626
Pred 9 rokmi
23
Rekonstrukcia domu
Oplati sa ist do rekonstrukcie tohto domu http://reality.bazos.sk/inzerat/57162645/Rodinny-dom-na-p…
kanianka22
Pred 9 rokmi
1
2
36
Biela pracovná doska do kuchyne- porovnanie tvrdosti a nasiakavosti žula a Zodiaq
Ahojte, poprosím o radu: doteraz som mala v byte čiernu žulovú pracovnú dosku- maximálna spokojnosť…
atlaska
Pred 9 rokmi
2
Firma Slovaktual alebo Edilan v Dubnici
Ktorá s týchto dvoch firiem urobí lepšie okná? Máte skúsenosti?
yvett8
Pred 9 rokmi
5
Projekt nového domu - vaše názory
Ahojte, tak mám podľa nás finálnu verziu projektu - chcel by som Vás požiadať o Vaše názory,Hľadali…
ajo323
Pred 9 rokmi
31
Bývanie v Modre-Vŕšky
Dobrý deň, býva niekto v Modre v časti Vŕšky, rspektívne na ulici Jána Bakoša v novostavbách od fir…
pupa22
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
2402
2403
2404
2405
2406
…