O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ako má vyzerať smernica na traktor v podnikaní?
Chcem Vás poprosiť o radu, či mi neviete niekto poradiť ako má vyzerať smernica. Potrebujem ju pret…
honey262
Pred 9 rokmi
1
Cena podlahového topenia s kotlom
Ahoj, Ahoj, prosím o názor, zda nabídka viz. níže je dobrá. Ceny od různých firem je cca stejná…
kocnerik
Pred 9 rokmi
2
Čo to znamená 501-chránená vodohospodárska oblasť?
Caute, neviete, co presne znamena "501-chránená vodohospodárska oblasť"? Okolo su RD, ale pre po…
xywy
Pred 9 rokmi
4
Aký postup zvoliť pri naťahovaní omietky na SDK stenu?
Ahojte Mám na Vás otázku: Chcem spraviť v izbe dve steny zo SDK a to nalepením na pôvodnú stenu po…
richard71
Pred 9 rokmi
2
Aký sieťový vŕtací skrutkovač mám kúpiť?
Vie mi niekto poradit, či Sieťový vŕtací skrutkovač / napr. Skil®Standard 6224AA – 230V/0.9A , 200W…
richard71
Pred 9 rokmi
3
Projekt pasívneho bungalovu
Zdravím, vedel by mi niekto poradiť, kde okrem euroline a Prodom môžem vybrať skutočne dobré projek…
malin321
Pred 9 rokmi
1
2
55
Vnutorne priecky az po vatu v strope - je to problem?
Ahojte. Rad by som si nechal poradit. Dodatocne som bol upozorneny, ze nie je dobre, ked mam vymuro…
peto99
Pred 9 rokmi
25
Navrhla som si zmeny v katalógovom dome
Zdravím vsetkych, špekulujem nad dispozičným riešením nášho budúceho kataligiveho domu a uz sa nevi…
lucinabb
Pred 9 rokmi
5
sponzor fóra
Vstavana chlanicka
Ahojte, chcem sa spytat ci sa da vstavana chladnicka docasne po dobu par mesiacov nechat len tak ak…
rad878944
Pred 9 rokmi
18
Vaznik NR a okolie
POradte prosim nejaku firmu na vaznikovy krov okolie NR-NZ-SA. Jedna sa o bungalov . pultová strech…
filipe1
Pred 9 rokmi
2
Obklady IRIS Ceramica - MUSE
Dobrý deň, máte prosím niekto obklady od IRIS Ceramica - ediciu MUSE? vzhklad onyxu....neviem ho na…
shia
Pred 9 rokmi
1
Terasa - pergola alebo aj zaluzie?
Ahojte, chcel by som sa poradit ohladne exterierovych zaluzii na francuzskom okne na terasu. Okno…
mikenda_present
Pred 9 rokmi
20
Eclisse puzdrama novostabva
Aky sposobom prebieha pripravy eclisse puzdier v pripade novostavby? Zvladne to stavebna firma ktor…
arkadius111
Pred 9 rokmi
12
Cenovo prijateľné riešenie prekladov nad okná
Staviame z pórobetónu hrúbky 30cm a na to budeme dávať fasádny eps 20cm. Preklady od ytongu sú pre …
euro_
Pred 9 rokmi
15
Podomovy predavac, iontove cistenie vody
dosiel podomovy predavac, ponuka za 120 eur namontovanie ionoveho cistenia vody, vraj to riesi tvrd…
fajnotka
Pred 9 rokmi
20
Firma na opravu balkónov KE-PO
Dobrý deň, potrebujem opraviť zatekajúce balkóny na dome. Poradíte osvedčenú firmu na koho sa mô…
miloslica
Pred 9 rokmi
1
Pristupova cesta vedla rodicovskeho domu
Zdravim, mam mensi problem: Na rodicovskom pozemku v prednej casti stoji rodicovsky dom. Chcel by…
mihi29
Pred 9 rokmi
10
Zaklady domu
Ahojte! Chcem sa spytat, co asi stoja zaklady na dom 8x10 m. Teren je rovina, pivnicu nebudeme mat,…
matrin1980
Pred 9 rokmi
3
Tapeta na chodbe
Ahojte neviem ci sa to hodi sem ale, prosim poradte mi lebo uz nemam ziadny usudok :-) . Zariadil s…
stolvertka
Pred 9 rokmi
13
Podlahové kúrenie v byte, vaše rady a skúsenosti
Ahojte, onedlho kupujem bytik a velmi tuzim po svetlej (bielej/smotanovej) dlazbe v celom byte (o…
dandyx
Pred 9 rokmi
16
Cena prístupovej cesty cez potok
Zdravím Vás ľudkovia. Nikde som podobnú temu nenašiel a hádam sa čo najviac ľudí zapojí. Chcem sa o…
viperko
Pred 9 rokmi
3
Prosim o pomoc-blizka vzdialenost medzi susedom a domom- tuje riesenie?
Srdecne vas zdravim. Potrebovala by som poradit, ale chcela by som poprosit o to, aby ti, kt. chcu …
mama112
Pred 9 rokmi
29
Vodomerná šachta - umiestnenie
Ahojte :) Keďže vodomerná šachta bola na pozemku prvá, tak sa ju samozrejme podarilo osadiť nižšie,…
richard71
Pred 9 rokmi
3
SPOĽAHLIVÝ KACHLIAR ORAVA
Ahojte strecháči. Prosím o radu. Budeme v byte stavať krb a potrebovala by som kontakt (ideálne po …
ajka_k
Pred 9 rokmi
1
Rekuperácia - hľadám firmu na montáž
Ahoj, vie mi niekto odporúčať firmu, ktorá montuje rekup. jednotky za dobrú cenu. Okolie DS, aleb…
lucuku
Pred 9 rokmi
7
Aky nabytok k sivej podlahe?
ahojte chcela by som poradit ohladom farby nabytku.mame kupenu do obyvacky sivu rohovu sedacku toki…
kamilka09
Pred 9 rokmi
16
Firma s predajom krytiny
Hladame dobru firmu najlespie s Prešova ktora nam vypocita a urobi dobru cenu na krytinu Bramac a…
centrumporadca
Pred 9 rokmi
8
Umiestenenie zdroja pre Led pás pod kuchynskou linkou
Ahojte, ako ste riešili umiestnenie zdroja pre LED pás na osvetlenie pod kuchynskou linkou? Kde by …
vivere
Pred 9 rokmi
21
Kupoval niekto z Vás hovädziu kožu v Poľsku od miestnych výrobcov?
Aké máte skúsenosti? Zaujíma ma hlavne približná cena a kvalita spracovania. Dakujem.
personnelle
Pred 9 rokmi
1
Traktor
Ahojte ,neviete poradit nejakeho traktoristu ,okres pezinok,časta.Potrebujem poorat zahradu ccc 500…
majki555
Pred 9 rokmi
3
1
2
…
2400
2401
2402
2403
2404
…