O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Ako zateplit podkrovie bez rozoberania strechy?
Chcel by som sa spytat ako zateplit podkrovie bez toho aby som rozoberal strechu ,ako natiahnut fol…
slonikpo
Pred 9 rokmi
3
Kuchynské dvierka na mieru z drevotrieska.com
Caute Máte niekto skúsenosť s produktami tejto spoločnosti ? Mám v pláne si nich dať vyrobiť kuc…
drevotrieska
Pred 9 rokmi
10
Značka
Včera sme prechádzali cez dediny na maďaroch a upútala nás táto značka. Nevieme čo to znamená. Pora…
lub3ik
Pred 9 rokmi
14
Bezpečnostné mreže
Dobrý deň , máte niekto skúsenosti s bezpečnostnými mrežami? V poslednej dobe sme zaznamenali so s…
alexej1
Pred 9 rokmi
7
Prerozdelenie pozemkov
Ahojte, chceli by sme prerozdeliť pozemky, čiže dve vedľa seba susediace pozemky otočiť tak, aby sm…
angeli1989
Pred 9 rokmi
21
Parozábrana, kde?
Potrebuhujem poradiť ohladne parozábrany. dával som na plafón osb dosky a na ne 40 cm vatu. Pod osb…
gashtaan
Pred 9 rokmi
2
Montovaný dom na hypotéku - ako je to s financovaním?
Potrebovala by som poradit ako je to v sucasnosti s financovanim montovanych domov na hypoteku, pri…
tina44
Pred 9 rokmi
29
Akú hadicu do zeme na plyn v dĺžke 50m?
caute viete mi poradit dal som do zeme hadicu3.2x3 gerodur v dlzke cca 50 nebudeto robit problemy k…
kolombus
Pred 9 rokmi
14
sponzor fóra
Zateplenie staršieho domu.
Ma niekto z Vás skúsenosti so zatepľovaním staršieho rodinného domu murovaného zo spodnej časti z k…
papricash
Pred 9 rokmi
9
Kosice - stavba domu
Ahojte, zhanam firmu resp. partiu na stavbu domu (zatial len ponuky) z KE a okolia, pripadne BJ, M…
p_e_t_r_o_s
Pred 9 rokmi
4
Kde umiestnit dom na maly rohovy pozemok
Dobry den, vopred sa ospravedlnujem za dlhy text, ale chcel som dat co najviac informacii. Kupili…
maros_s
Pred 9 rokmi
14
Hľadám firmu na kamerový systém
Ahojte, zhánam firmu na kamerový systém na rodinný dom.. Ďakujem
sysell
Pred 9 rokmi
4
VUB hypo 1,49%, fix 3 roky
paradna hodnota, uvidime obcania ako dlho to vydrzi a ci naozaj o 3 ci 5 rokov tie hodnoty stupnu n…
fajnotka
Pred 9 rokmi
1
Aky kotol plechovy ci liatina???
ahoj aky kotol je dobry na tuhe palivo plech alebo liatina a preco???
jozefvarok
Pred 9 rokmi
4
Oćiernené prieduchy krbu
Ahojte, chcem sa spýtať na príčinu očiernenia prieduchov krbu na poschodí. Po cca 3 rokoch kúrenia…
duzu
Pred 9 rokmi
8
Hrubka lepidla na gres
Zaujimalo by ma s akou hrubkou resp. vrstvou lepidla mam pocitat na gress o rozmere 60x60 cm a hrub…
peto99
Pred 9 rokmi
2
Dom za 73000 € ???
ahojte, chcela by som sa spytať, čo hovorite na ponuku , ktorej cena je 73000 € za dom - montovany,…
lubiee
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
3
4
91
Stavebna Sporitelňa
Prosím pomôžte,,,v stavebke nám nechcu priznať spotrebný uver,ktorý sme brali ešte k hypoteke na kú…
biene
Pred 9 rokmi
14
Projekt a typ
Zdravim,vie mi niekto poradit kde by som nasiel projekt tohto typu RD? resp. o aky rodinny dom sa j…
saplogroup
Pred 9 rokmi
2
Ako vybrať najvýhodnejší projekt na rodinný dom?
Dobrý deň, prosím mohli by ste nám poradiť s výberom projektu? Chceme si svojpomocne postaviť 4izb.…
zoja888
Pred 9 rokmi
1
2
32
Sikovna firma na zastresenie terasy lexanom
Dobry den, Ba a okolie: Vedeli by ste mi poradit a odporucit firmu (stavebnika), ktory by nam zas…
maminka1999
Pred 9 rokmi
2
Bazén Trnava a okolie
Prosím o kontakt na partiu, ktorá by mi vedela spraviť cenovú ponuku na betonárske práce pri stavbe…
mk1
Pred 9 rokmi
1
Rezervačný poplatok realitnej kancelárii -skúsenosti
Prosím Vás, ideme kupovať dom. Čakáme na znalecký posudok , lenže : REALITKA chce silou mocou rezer…
ajkava
Pred 9 rokmi
9
Kedy a ako kupovať zateplenie?
Oplati sa to brat od jedneho naraz, alebo najskor HS a len zateplenie do podlahy, alebo od ineho al…
laco17
Pred 9 rokmi
3
Kúrenie v starom RD - potrebujem radu
Krásne ránko všetkým :-) Ideme rekonštruovať RD a zatiaľ sme sa ďaleko nedostali, tak riešim ký…
jan45
Pred 9 rokmi
13
Kto mi mi vypracuje výkaz/výmer?
Ahoj, kedze moj projekt neobsahuje vykaz/vymer, hladam cloveka, ktory by mi vypocital presnu potreb…
marek2374
Pred 9 rokmi
3
Aké príslušenstvo potrebujem k bazénu?
Dobrý deň, viete mi niekto čo máte doma bazén poradiť aké všetko príslušenstvo k nemu budem potrebo…
tadomaj
Pred 9 rokmi
17
Energeticky certifikat zatepleneho a prenajimaneho rodinneho domu
Dobry den, mame stary rodinny dom, ktory bol v 09/2015 zatepleny (bez kolaudacie, faktury) a v 10/…
witchery
Pred 9 rokmi
1
Siete Dunajská Streda
Hľadám firmu, ktorá by nám urobila inžinierske siete od zdroja na pozemok. Akákoľvek pomoc, rada ná…
fabo123
Pred 9 rokmi
2
Stavba domu svojpomocne - názor na projekt a rozpočet
Ahojte, toto by bola naša predstava domu. Uvítam akékoľvek rady alebo kritiku a tiež pohľad na roz…
horsey
Pred 9 rokmi
2
1
2
…
2399
2400
2401
2402
2403
…