O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Penetrák
Dobry den, treba penetrovat zakladovu dosku ked uz mam stavbu pod strechou, samozrejme, pod murmi j…
shadow39
Pred 9 rokmi
6
Zakladova dosa este raz.. :
zdravim, na povodnej zakladovej doske sa utrobilo niekolko chyb (toto prosim neriesme) - tenky beto…
shadow39
Pred 9 rokmi
20
Váš názor na rozvod Rekuprécie
Zdravím Vás všetkých, poprosil by som Vás o názor na tento môj návrh rozvodov rekuperácie a ešte sa…
asex
Pred 9 rokmi
1
2
34
Cisty prijem zivnostnika
Dobry den, chcela by som sa informovat, ako sa pocita cisty prijem zivnostnika, ktory ide do ziados…
ngb
Pred 9 rokmi
27
Oplatí sa investovať do klimatizácie 2000-2500E?
Ahojte, chceli by sme predbehnúť letnú inváziu, a už teraz vybaviť klímu. Urobila som prieskum n…
peto99
Pred 9 rokmi
6
Cena vodovodnej pripojky 6m
Ahojte, chcem sa opytat kolko cca vyjde vybudovanie vod.pripojky komplet aj so sachtou +kanalizacia…
majki555
Pred 9 rokmi
2
Inteligentná elektroinštalácia Siemens
Zdravim rozhodujem sa pre instalaciu systemu do mojho domu. Nemam moc informacii o systemoch ale u…
79kiko
Pred 9 rokmi
11
Gulicka v sifone na vodu z pracky
Zdravim, menim pracku a rozmyslam, ze vyberiem gulicku s pruzinou, ktora je v sifone na odtok vody…
slonikpo
Pred 9 rokmi
2
sponzor fóra
Navrh elektroinstalacie pre 3i panelovy byt
ahojte, toto je moj priebezny navrh elektroinstalacie pre 3i byt, mam 1fazu s 25A bytovym isticom, …
duzu
Pred 9 rokmi
1
2
44
Ďalší postup pre AMATERA
Ahojte priatelia, Nedavno som tu daval projekt mojho buduceho domceku. No teraz mam ine otazky.…
mato666222
Pred 9 rokmi
17
Kde umiestnit vnutornu jednotku klimy
Zdravim, jedna sa o dom (kocka 10x10) a jeho poschodie. Zaujimalo by ma ci by sa dalo neako efektiv…
peta_petruska
Pred 9 rokmi
17
Cestne prehlasenie
Dobrý deň. Mohol by mi niekto poradit ako mám formulovať čestné prehlasenie od susedov že sa možem …
atlaska
Pred 9 rokmi
25
Poradte s dispozicnym riesenim
Ahojte, rada by som vas poprosila, ako zefektivnit toto dispozicne riesenie? Sme rodina s dvomi ma…
lubk0
Pred 9 rokmi
10
Fúka nám cez zástrčku. Čo robiť?
tu je vela sikovnych ludi, prosim poradte mi co robit. mame byt umiestneny na roku budovy a cez zas…
sadvarok
Pred 9 rokmi
19
Z coho spravit striesku nad vchod
Zdravim Vas. Nemam vykonavaci projekt a tak riesim otazku, z coho spravit striesku nad vchod v tva…
laco17
Pred 9 rokmi
10
Zijem v starom dome, zvazujem novy, poradte
Ahojte, uz dlhsiu dobu tu sledujem rozne projekty, ako viete super poradit, rozne stavby, upravy i…
norin7
Pred 9 rokmi
15
Drevený plot
Potrebujem kontakt na firmu alebo zručných majstrov zaoberajúcich sa riešením drevených plotov, naj…
stolarbb
Pred 9 rokmi
2
Treba ohlásenie drobnej stavby na výmenu betónových chodníkov za dlažbu?
Celý dvor sme pokryli zámkovou dlažbou, predtým tam boli klasické betónové pásy a chodník -samozrej…
majkoj
Pred 9 rokmi
6
NED s energetickým certifikátom triedy A1
Zdravím Vás priatelia. Od 1.1.2016 musia NED pri kolaudácii spĺňať požiadavky EU - musia mať energe…
bozsky_kaja
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
4
5
121
Electrolux rura na pečenie - ktorý model vybrať?
ahojte, chcem do kuchyne vstavanu ruru na pecenie- Electrolux, nech studujem jednotlive modely ako…
vero_nka
Pred 9 rokmi
14
Vyrub stromu Z pozemku kvôli stavbe domu
Ahojte modraci :-) S priateľom ideme stavať dom na pozemku, ktorý predtým slúžil ako záhrada, prob…
standhal
Pred 9 rokmi
14
Kolko vas vysli okna do 3 izb.bytu?
Davam si nacenit tieto okna. zatial cakam na ponuky. Jedna cenova ponuka bolo 2200e bez DPH. okna s…
manilla
Pred 9 rokmi
3
Odkial kúpiť mramor na krb?
Poradte mi odkial ste kupovali mramor na krb... okres Galanta Trnava alebo Bratislava
tindzia
Pred 9 rokmi
7
Kedy začnem dostavat štátny príspevok
chcela by som sa opytat mam hypoteku v TB dolozila som uz v banke ze mam tarchu na tu chalupu z tat…
cisko39
Pred 9 rokmi
3
Skusenosti slovaktual lipt.mikulas
mate nejake skusenosti zo slovaktualom v lm? dakujem
janullo36
Pred 9 rokmi
1
Svietidlo nad okrúhle zrkadlo
Ahojte, vedeli by ste mi poradiť nejaké vhodné svietidlo nad okrúhle zrkadlo do kúpeľne, aby malo d…
timco_46
Pred 9 rokmi
2
Ahojte kde najlacnejsie kupit tehly ?
rozmer domu 9,7 na 8,7
timco_46
Pred 9 rokmi
10
Kominár...
ahojte strecháry. chcela by som poradiť v jednej otázke.. dostali sme revíznu správu od kominára …
igino_dvorak1
Pred 9 rokmi
31
Plynove potrubie vedene podlahou -na sporak?
Zdravim, chcem sa opytat je mozne realizovat plynove potrubie podlahou do kuchyne od technickej mie…
milan209
Pred 9 rokmi
2
Aké okná do bytu na 8. poschodí zatepleného paneláku (vietor, slnko) v Petržalke a od ktorej firmy?
Kupujem byt na 8. poschodí zatepleného paneláku v Petržalke v úplne pôvodnom stave. Drevené okná sú…
elijahlady
Pred 9 rokmi
5
1
2
…
2401
2402
2403
2404
2405
…