O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Rozšírenie pivnice - dom z roku 1960
Dobrý deň, mám dom z roku cca 1960, ktorý je čiastočne podpivničený - zhruba do polovice domu. M…
rudoskovacik
Pred 9 rokmi
5
Keramická kuchynska doska Neolith z Polystonu- skúsenosti??
Este by som poprosila ak ma niekto skúsenosti s takýmto typom pracovnej dosky- plánujem bielu, asi …
bambula626
Pred 9 rokmi
1
Skladba podlahy v suteréne
Chcela by som poprosiť nejaké dobré rady.Máme staršiu murovanú chatu,ktorú si budeme postupne prerá…
rikin
Pred 9 rokmi
1
Ako spravit sadrokarton do urcitej vysky a uchytenie umyvadla
Zdravim vospolok, situacia, pred murovanou stenou je prichyteny system wc geberit, vedla neho je p…
sifu
Pred 9 rokmi
14
Ako osadit podkrovne schody pre vysku otvoru 950 mm?
Ahojte, ako by ste prosim vyriesili osadenie podkrovnych schodov pre vysku otvoru 950 mm? Vyskou o…
chrobak7
Pred 9 rokmi
2
Napojenie pristresku na dom
Zdravim, potrebujem zastresit cast terasy nachadzajucu sa medzi tromi stenami (vid obrazok). Je to …
slavoslav
Pred 9 rokmi
3
Pomoc s hladanim
Potrebovala by som najst tento produkt projecteur-a-enduit-mortier-prodif-9080-pour-compresseur obh…
maminka21
Pred 9 rokmi
3
Protipoziarna odolnost stropu ku kolaudacii
Ahojte, vyzaduje sa pri kolaudacii aj certifikat o protipoziarnej odolnosti SDK stropu? viem, ze r…
slavoslav
Pred 9 rokmi
11
sponzor fóra
Potrebujem poradit s projektom
Ahojte,rad by som vas poprosil o nazor na nas "projektik" este skor ako pojdeme za projektantom :-)…
martin153
Pred 9 rokmi
22
Máte skúsenosti s firmou LARIMAR presov.?
Máte skúsenosti s firmou LARIMAR presov.?
budko
Pred 9 rokmi
1
Povedzte názory na tento náš projekt?
Ahojte, chceme sa opýtať s manželom na vaše názory k nášmu projektu. Ide o bungalov. vpravo je vých…
atlaska
Pred 9 rokmi
9
Co so skvarou v byte nechat alebo vybrat?
Kupili sme stary 40 rocny byt v 3 izbach su stare parkety a pod nimi je zrejme skvara poradte vybra…
godfather
Pred 9 rokmi
13
Oplatí sa kúpiť materiál v Poľsku a Maďarsku?
Dobry den...mpja otazky by bola pre vsetkych kosicanov,ktory stavali ,alebo este stavaju....kde ste…
groffo
Pred 9 rokmi
3
Klimatizácia do 3 - izbového bytu v Bratislave. Komu dať urobiť?
Viete mi odporučiť dobrú firmu na montáž klimatizácie do bytu v Bratislave? Poprípade poradiť na čo…
klimer
Pred 9 rokmi
1
2
46
Aku dlhu platnost ma projekt domu
Mame zaujem staviat dom len chcem projekt spravit tento rok a zacat staviat na drhy rok je v proje…
leonardom
Pred 9 rokmi
4
Poradte dobry projekt
dobry den co poviete na tento projekt. mame blby pozemok 11 x 70 m. cize nic ine nam tam nevyslo…
atlaska
Pred 9 rokmi
14
Sposom kurenia RD
Ahojte,s manzelkou uvazujeme o kureni v rd(bungalov),plynovu pripojku nemame tak uvazujeme do akeho…
roberttom
Pred 9 rokmi
4
Hľadáme obkladača-šikovného.
Hľadáme obkladača pre rekonštrukciu kúpelne. Podmienky sú úplne jasné: šikovný, zodpovedný a precíz…
milka01
Pred 9 rokmi
8
Riesenie zrkadla s osvetlenim
Zdravim. Uz dlhsiu dobu spekulujem, ako sa vysporiadat s osvetlenim zrkadla v kupelni. Pre lepsiu p…
leonardom
Pred 9 rokmi
14
Ako ochrániť stavbu pred zlodejmi?
ahojte... pozemok mame na konci dediny, kde nieje este ani osvetlenie. Nemame este4 ani zaklady le…
dusantt
Pred 9 rokmi
20
Prerabka elektriky
Dobry den,som zena cize toto je pre mna Spanielskamdedina,no k veci. CHceme s priatelom zacat prera…
agac13
Pred 9 rokmi
21
Vodar instalater rakusko
Hľadám vodara na pokládku lezatej kanalizacie do Bergu V Rakusku, prosím poradte niekoho spoľahliv…
palio2
Pred 9 rokmi
1
Slovaktual profil okna
Dobrý deň, ktorý profil u okien od Slovaktualu pri dvojskle vybrať? BASIC, alebo sa vám viac páči …
tomek108
Pred 9 rokmi
7
Chcela by som poprosit o radu, ake dvere dat medzi obyvackou a chodbou so schodiskom?
Povodne sme chceli zasuvacie, no mame tam vlavo blizko krb a na druhej strane bude klavir. Dakujem …
leonardom
Pred 9 rokmi
3
Preddavková platba na elektrinu
Dobrý den, viete mi prosim niekto vysvetlit nasledovné? Od novembra 2015 mam nahlásenu elektrinu v…
jankazb
Pred 9 rokmi
4
Firma na rozbor materialu
Dobrý deň prajem, viete mi prosím niekto povedať firmu v rámci Bratislavského kraja kde sa dá zisti…
vrajmantak
Pred 9 rokmi
7
Problém s firmou, ktorej som všetko riadne zaplatil
Este v lete 2012 som si u jednej zatial nemanovanej firmy objednal vykonanie stavebných prac na nov…
chrobak7
Pred 9 rokmi
15
Neviem sa rozhodnúť ci tehlu 30ku porotherm,termobrik alebo britterm poraďte prosim.
Budem zatepľovať polystyrénom 20 cm...
katuska78
Pred 9 rokmi
9
Vysvetlite ..Pravo prechodu a prejazdu
zdravim vas viete mi prosim vysvetlit co presne obsahuje "pravo prechodu a prejazdu" ??? znamena to…
atlaska
Pred 9 rokmi
3
Sú lepšie niklové alebo chrómové kľučky?
ahojte poradíte mi aké kľučky si mám vyberať,myslím kvalitou, či nikel, chróm. ďakujem
calimero
Pred 9 rokmi
5
1
2
…
2403
2404
2405
2406
2407
…