O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Kuchynská línka
Vedel by mi nejaký stolár z okolia nitri spraviť cenovú ponuku na túto línku ?Chcem sa zmestiť do 1…
smajchel
Pred 9 rokmi
1
2
51
Kuchynský stôl pri stene a obklad k nemu
Z dôvodu menšej kuchyne musíme dať stôl pre dvoch ku stene. Obávam sa však neustále znečistenej ste…
peterpinke
Pred 9 rokmi
7
Aký kotol na tuhé palivo?
Ahojte, máte niekto skúsenosti s kotlami Stropuva? Resp. aký kotol voliť na drevo? Kúrenie na radiá…
michal2610
Pred 9 rokmi
1
Stavebne povolenie
Zdravim vas potrebujemradu Chcem v najbližšej dobe začat robit pristavbu jednu izbu k domu s malou …
saplogroup
Pred 9 rokmi
3
Ulozenie podlahoveho polystyrena
Cavte,mam taky problem,davam polystyren 5cm 150s dvoch vrstvach s prekladanim teda na kriz,ale ako …
supiiik
Pred 9 rokmi
8
Rekonštrukcia 3izbového bytu v Košiciach
Ahojte, potreboval by som aby ste ma uviedli do obrazu, koľko približne vychádza totálna rekonšt…
ameego
Pred 9 rokmi
15
Hein este 3, vas nazor?
chcel by som sa poradit, pacia sa mi tieto kachle, zvazujem si ich dat do obyvacky, chcem ich kvoli…
jdom
Pred 9 rokmi
8
Namontovanie vodomeru, ano ci nie
doteraz sme na chalupe platili na obecnom urade pausalny celorocny poplatok za vodu, ale nastala po…
fuso
Pred 9 rokmi
2
sponzor fóra
Svahovitý pozemok
Ahojte všetci. Zháňame pozemok, a našli sme jeden, čo nám vyhovuje - lokalita, umiestnenie, výhľad.…
skriatok3333
Pred 9 rokmi
23
Garažove vrata
Zdravim,chcem sa spytat do garaze v dome budem mat vchod len cez sekcnu garazovu branu. Ako sa dost…
chrobak7
Pred 9 rokmi
3
Firma na vyburanie priecky, BB a okolie?
Dobry den, neviete mi prosim poradit firmu, ktora vybura otvor do nosnej priecky, urobi preklad a m…
ibionndai
Pred 9 rokmi
2
Má niekto skúsenosti s firmou SIJAgroup?
Staval niekto s touto firmou? Konateľ a projektant je tam Ján Tatarka. Potrebovala by som vedieť Va…
gabes
Pred 9 rokmi
2
Webkamera
dobry den......viem ze tato otazka nesuvisi moc so stavbou ale mam jeden preblem......na notebooku …
jano2007
Pred 9 rokmi
9
Zateplovanie heraklitoveho domu
Potrebujem radu chcem tohoto roku dat zateplit heraklitovy dom.aky material použit?
koudy11
Pred 9 rokmi
9
Matne grafosklo ako zastena do kuchyne?
mate prosim niekto? da sa to udrziavat?
godfather
Pred 9 rokmi
5
Staval tu niekto svojpomocne z tehly ?
Ak ano, isli by ste znovu do toho, alebo uz nie ? Vas pribeh by ma tiez zaujimal, ak sa chce niekt …
domum
Pred 9 rokmi
6
VilaByty Velky Biel (PRIMABYTY)
Zdravim, je tu niekto kto kupuje byt vo Velkom Bieli pri cintorine (buduca ul. Brezova) od Dolen s…
rudyy
Pred 9 rokmi
1
Latkové rolety
Prosím vie mi niekto poradiť kde zoženiem lacné látkové roletky na okna... klasicke zatemnovacie /j…
maculka8
Pred 9 rokmi
3
Prerábka jadra z ytongu
Zdravím, mám otázku ohľadom prerábky už "prerobeného" jadra. Kúpili sme byt. Jadro je asi 8r staré,…
milan209
Pred 9 rokmi
7
Treba k stavebnemu povoleniu alebo k stavebnej dokumentacii mat vypracovany rozpcet?
Musime si dat vypracovat nieco oficialne od rozpoctara alebo stacia vypracovane cenove ponuky od st…
patrikelias
Pred 9 rokmi
7
Kupa 3 izb.bytu
S manzelom chceme kupit 3 izbovy byt. 60m2 byt ma 8 rokou má kuchyňu s komorou spojenú s klimatizov…
godfather
Pred 9 rokmi
8
Hľadám stolára na frézovy spoj kuchynskej dosky
Viete odporucit cloveka, ktory by mi urobil frezovy spoj na kuchynskej pracovnej doske? Popripade v…
smitis
Pred 9 rokmi
3
Výška stavebneho otvoru
Zdravim, po zaliati poteru mi na interierove dvere ostali otvory vysoké od 201 do 203cm. Ešte tam p…
slonikpo
Pred 9 rokmi
3
Čo na okná proti náletom vtákov?
Keďže náš dom je situovaný v lone prírody, stáva sa nám, že nám vtáky narážajú do okien. Na jednej …
gabcolm
Pred 9 rokmi
13
Akú dlažbu na dvor, po ktorom jazdí aj Tatra 815?
AKO SI DAT DLAŽBU NA DVOR KDE JAZDI TAŽKE VOZIDLO ,NIEČO CO NEPOPRASKÁ A ZACHOVÁ SI POVODNI TVAR?ĎA…
muky60
Pred 9 rokmi
10
Terasa na rovnej streche - skúsenosti?
Ahojte. Chcel by som sa opýtať či má niekto skúsenosť s terasou na rovnej streche. Čo to obnáša ale…
mater
Pred 9 rokmi
8
Voda v pivnici bez izolacie
Dobry den.mame vodu v pivnici radova zastavba z tehli asi 70 rocna stavba...vyteka voda z dvoch die…
fugas20
Pred 9 rokmi
13
Zmena dispozície rozloženia domu
Dobrý deň chcel by som Vás poprosiť o nejaké nápady ako zmeniť dispozíciu staršieho domu. Skúšam rô…
borisko22
Pred 9 rokmi
5
AZBEST strecha Žilina
zdravím, prosím dal si niekto v žiline odstraňovať azbest zo strechy v okolí žiliny? ak áno aká fir…
funtasta
Pred 9 rokmi
2
Murik zo svahovych tvarnic - drenaz ?
Dobry den, prosim o radu. Ideme upravovat svahovity pozemok...zahradku. Budeme pouzivat svahove tva…
moon126
Pred 9 rokmi
5
1
2
…
2398
2399
2400
2401
2402
…