Stuva system IKEA

Profilova fotka
Ahojte, poradite mi prosim vas...ideme stahovat detsku izbu do vacsej izby, mame tam poschodovu postel z IKEA (kovova biela postel), potom jednu skrinu zo STUVA systemu s ruzovymi a jednu s modrymi dvierkami http://www.ikea.com/us/en/catalog/pro... http://www.ikea.com/us/en/catalog/pro... a jednu takuto bielu komodu http://www.ikea.com/us/en/catalog/pro... budeme potrebovat este aj nejake ulozne skrinky na stenu a jednu popripade 2 velke skrine.... moja otazka je, myslite si, ze mozem tieto 2 farby skombinovat s hnedou farbou z tohto systemu? http://www.ikea.com/us/en/catalog/pro... Postel a tie skrinky na stenu budu na jednej stene a tie farebne skrine (ruzova a modra) na druhej stene. Dakujem za kazdu radu.
Odpovedať
Profilova fotka
nikto neporadi?
Odpovedať
@mizulienka ja by som to uz nekombinovala, je tam biela, modra, ruzova....jedine, ze by ten dekor dreva bol pribuzny dekore na podlahe
Odpovedať
Profilova fotka
@katulienka3 dakujem, tiez mam podobny nazor, len som potrebovala ubezpecit ;-) podlahu by sme mali vo farbe tej skrinky, ale myslim si, ze ked tam dame vhodne doplnky, resp, v buducnosti, ked tu stenu natrieme na farebno, bude to ok... dakujem este raz za radu ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
tiez rozmyslam nad stuva systémom z ikei ale bolo by super, keby ste pridali aj dake realne fotky uz hotovych izbiciek na inspiraciu :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?