O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Správna realizácia a zateplenie stropa bungalovu
Dobrý deň, chcel by som sa informovať ako správne realizovať strop a zatepliť ho. Plánujem výstavbu…
palopeto
Pred 9 rokmi
14
Projekt bungalovu do mierneho svahu
Dobrý deň. Potrebujem poradiť ohľadom projektu bungalovu. Ide o to že mám mierne svahovitý pozemok.…
martosko
Pred 9 rokmi
3
Poradte prosim nejakych sikovnych majstrov na hrubu stavbu z okolia Dechtic, pripadne Trnavy
Prosim o poradenie nejakych sikovnych majstrov, na hrubu stavbu - pristavbu, prizemneho RD - okolie…
iwory1987
Pred 9 rokmi
1
Stavanie základov na vytvorenej rovine na svahovitom pozemku
Dobrý deň, dá sa postavit dom na vytvorenej rovine vo svahu? Máme svahovitý pozemok ale chceme ab…
subulik
Pred 9 rokmi
12
Realitne agentury PBS,Haloreality,Fox Trnava ma niekto skusenosti .....
Chcem kupit dom v Trnave a jeho okoli uz som aj nieco nasiel len skoro kazda ponuka ma inu realitnu…
erikas1
Pred 9 rokmi
1
Umiestnenie spotrebicov
ahojte, zaujima ma, ci sa umiestenie roznych spotrebicov nijako neovplyvnuje...kvoli malemu priest…
dzejn71
Pred 9 rokmi
3
VPC od polskeho SIL-PRO.
Poznate niekto vyrobky tohto polskeho vyrobcu? http://cz.sil-pro.pl/druhy-tvarnic Su to vapenno-pie…
richie
Pred 9 rokmi
16
Kolko stoji rekonstrukcia stareho 2i. bytu
Chcem sa spytat tych co maju skusenosti s prerabkami a rekonstrukciou, kolko ich to vyslo a nejake …
malypali
Pred 9 rokmi
15
sponzor fóra
Aké dvierka do kuchyne? s úchytkami, bez úchytiek, zafrézované?
AHojte práve si riešim kuchyňu a neviem sa rozhodnúť aké úchytky dať na dvierka. Viem, že je tu via…
katallinka
Pred 9 rokmi
17
Ako zatepliť chatu so stenami obsahujúcimi azbest?
Máme chatu zo 70- tych rokov, ktorej steny sú izolované doskami s chryzotilového azbestu. Nachádzaj…
dedo758
Pred 9 rokmi
2
Kolko eur za pomoc v kupelni- praca
Kolko mam dat chlapikovi, ktory mi pride poskladat 2skrinky v kupelni( 1skrinka pod umyvadlo a 2.na…
milan209
Pred 9 rokmi
13
Vlastne kurenie do bytu
Ahojte, ideme riešiť výmenu gamatiek za plynový kotol do velkometrážneho 2i bytu (70m2 stara tehlov…
ickoo44
Pred 9 rokmi
1
Pristresok/strecha konstrukcia-nosnost.
Caute strechaci. Prave tak rozmyslam nad pristreskom vedla domu. Chceli by sme mat parkovan…
jan45
Pred 9 rokmi
8
Potreboval by som zábradlie na terasu, viete mi poradiť?
Nerezový
kalomir
Pred 9 rokmi
1
Kuchyňa od Dizax TN
Dobrý deň, zaujímali by ma názory na kuchyňu od firmy Dizax TN, kvalita,cena....spokojnosť,prístup.…
hrobocop1
Pred 9 rokmi
6
Biela indukcna varna doska-udrzba
Je problem s jej udrzbou? Mam volit radsej ciernu?
maco
Pred 9 rokmi
5
Názor na tento "projekt"
Dobrý deň, tu na MS som si už prečítala mnoho dobrých rád ohľadom projektov domov a preto by som …
pripad001
Pred 9 rokmi
19
Vymena radiatorov a kotla
Prosim vas mam dvojpodlažny dom a vykurujem 200m2 a mam v nom ešte plechove radiatory a bol na ne n…
milan1003
Pred 9 rokmi
4
Existuju ale menej hlucne stykace?
Mam dvojtarif a stykac oez mi pride hlavne v noci dost hlucny existuje aj tichsia alternativa ? Dak…
rvko
Pred 9 rokmi
5
Návrh kúpelne a kuchne
Ahoj prosím Vás dá sa niekde na nete nájsť program na vytvorenie návrhu prerábky jadra? Chceme prer…
michaelak2
Pred 9 rokmi
2
Niekto kto by mi vedel pomoc s projektom?
Chcel by som si dat urobit projekt na bungalov o rozmere 12x13 ako sa pohybuje cana za taky projekt…
luky007
Pred 9 rokmi
1
Fixacia tramov proti toceniu
Chcem sa opytat ako zafixovat trami na pohladovom strope aby ich netocilo do vrtule. maju rozmer cc…
lenka21
Pred 9 rokmi
1
2
36
Aký byt kúpiť 2. alebo 3. izbový?
Ahojte. Kúpiť dvojizbový a prerobiť na trojku? Máme už vyšší vek a hypotéka by mala vyššiu splátku.…
manilla
Pred 9 rokmi
8
Rigidur alebo stačí sadrokarton
Chcem sa opýtať, aký je rozdiel ak by som použil na suché podlahové kúrenie ako vrchnú vrstvu sadro…
bmmedia
Pred 9 rokmi
2
Predaj bytu v starom meste - Bratislava
Ahojte, neviem či píšem do spravnej časti ale ak by ste náhodou vedeli o niekom kto hľadá byt v st…
bibron
Pred 9 rokmi
1
Mláky vody na záhrade
Ahojte vsetci, kupili sme s manzelkou novostavbu v Stupave. Spodnu vodu mame teraz, ked prsi a je …
radosto100
Pred 9 rokmi
8
Sedlová strecha na dome + pultová na garáži
Ahojte, myslíte že bude to bude na oko keď dom bude mať sedlovú strechu a na garáži, ktorá je pripo…
chrobak7
Pred 9 rokmi
6
Umelý tatranský profil
Čavte, chcem sa spýtat kde zohnat umelý tatranský profil. Chcem podbiť terasu. Poprípade neaku skus…
martix123
Pred 9 rokmi
10
Bleskozvod pri rekonštrukcii strechy
Prosím Vás, pri rekonštrukcii strechy RD spočívajúcej vo výmene časti krovu (tvar strechy zostal) a…
illyria
Pred 9 rokmi
4
Francúzka laminátová podlaha alsafloor
Ahojte má niekto skúsenosti s touto laminátovou podlahou? Páči sa mi táto http://www.parkety-podlah…
mega_parket
Pred 9 rokmi
5
1
2
…
2407
2408
2409
2410
2411
…