VPC od polskeho SIL-PRO.

Poznate niekto vyrobky tohto polskeho vyrobcu? http://cz.sil-pro.pl/druhy-tvarnic Su to vapenno-pieskove tvarnice obdobne inym vyrobcom (KM Beta Sandwix, Kalkadstein, Xella Silka) ale cena by mala byt zhruba polovicna. Zavod je novy z roku 2009. Mate niekto referenciu na nich? Dakujem.
Odpovedať
@nororo pozri si cennik Xella.pl - cena by sa podla prepoctov mala pohyboval okolo 15-16E/m2
Odpovedať
@bozsky_kaja pozerám ich eshop a maju uvedene cena na poziadanie. A cennik som nasiel len velkoobchodny.Da sa u nich nakupit cez eshop s dovozom na Slovensko?
Odpovedať
@nororo Poliaci sú okrem iného aj veľmi dobrý obchodníci, pochybujem, že ti to odmietnu doviesť na SK ... Napíš im presne čo a koľko potrebuješ, kam by to mali doviesť a nech ti pošlú cenu :)
Odpovedať
@lubk0 Ja som písal priamo výrobcovi. Požadoval som presné množstvo tvárnic (asi jeden kamion), informoval som sa či to dovezú na Slovensko, alebo či majú na Slovensku predajcu, resp. zastúpenie. Žiaľ už vyše týždňa čakám na ich reakciu a zatiaľ nič. Asi im napíšem ešte raz.
Odpovedať
@lubk0 @remba veď práve aj ja mám take iste skúsenosti.na maily žiadna reakcia :-(
Odpovedať
Tak to sa celkom čudujem ... V každom prípade, ak bude cena dobrá, stojí za to popýtať sa niektorých špedičiek, čo by stál otoč kamióna :) Tie ktoré majú cez PL cestu ti často vedia spraviť dobrú ponuku :)
Odpovedať
@nororo velkoobchodny cennik by som u poliakov povazoval za normalny ;-) s nimi sa da dohodnut. ja to mam nanestastie cez cele Slovensko + 20km do Rakuska.
Odpovedať
No,ozvali sa mi poliaci,ale ponukaju mi "silku" od grupasilikati.pl Tak to je ďalší poľský výrobca.Chcelo by to referenciu aj na nich.
Odpovedať
Tak narýchlo, co som posurfoval,na tzb.info tie grupasilikati si pochvalovali.
Odpovedať
@nororo a aku cenu ti dali grupaci?
Odpovedať
@bozsky_kaja zatial ziadnu.Ja som chcel nacenit Sil-pro a odpoved bola, ci môže byť grupasilikati.
Odpovedať
Tvarnice mám doma.Cena za m2 steny hrúbky 150 bola 7,46€ (cena len za material).Ani jedna zlomená vpc.Sú ťažké, ale murovanie je ako s ytongom.Použil som Planofix, drží to dobre.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nororo to mas 150 na obvodove? co citam tak vidim vacsinou minimalne 175. to je od grupasilikati? ma to aj nejake drazky na vedenie elektriny? vdaka
Odpovedať
@ultrarecall to mam na deliace priecky (obvodove mám ytong).je to sil-pro vyrobca.stredom ide diera na el.rozvod.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
zdravim, planujem stavat z vpc, ale moze mi niekto ako laikovi vysvetlit, preco sa rohy neviazu, ale robia na tupo ? Ved pri tenkej vrstve lepidla, tie pasiky tam budu robit dost vyznamne nerovnosti, to potom je potrebne dorovnavat? Z vpc budu obvodove mury hrubky 240. vdaka R.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?