Aký byt kúpiť 2. alebo 3. izbový?

Ahojte. Kúpiť dvojizbový a prerobiť na trojku? Máme už vyšší vek a hypotéka by mala vyššiu splátku. Najlepšie by bola trojka to by bolo super. Budem rada za každý názor.
Odpovedať
Profilova fotka
@choka Asi nerozumiem celkom otazke. 2izbovy byt mozete prerobit na 3izobvy ale metre stvorcove si nepridate... cize vsetko sa asi odvija od konkretnej ponuky a podlahovej plochy bytu... teda je to jedno z kriterii. Teda mozete vyhodnejsie kupit 3izbovy byt ako 2 izbovy...
Odpovedať
@choka @richard71 vyhodnejsie, ako vyhodnejsie. podla mna je tu prilis malo podrobnosti, aby sa dalo hocico usudit. lokalita? cenovy rozdiel? velkosti 2i vs 3i? kolko vas bude v byte byvat? pripadne plany spojene s plodenim deti v buducnosti? pokial je 2i 60+m2, da sa vacsinou v pohode prerobit na 3i. dnes su aj 50m2 3+kk v ponuke novostavieb, co osobne povazujem za prilis male. ale kazdy ma ine predpoklady, ine subjektivne faktory, ktore uprednostnuje, cize bez blizsej specifikacie ako poziadaviek osob v byte byvajucich, tak trhovej situacie, sa neda povedat toto, ci ono.
Odpovedať
Profilova fotka
zbytocne budete mat potom male izby ked 2 izbovy prerobite na 3 izbovy
Odpovedať
Ďakujem pekne.
Odpovedať
Profilova fotka
presne ako aj vyssie pisu, to ze si prerobite na trojizbovy tak tym si plochu nezvacsite
Odpovedať
Profilova fotka
Dobre ti poradili
Odpovedať
ak kupite dvoj, a prerobite na troj, izby budu male a byt bude tazko predajny. urcite radsej troj.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?