Sprchova bateria-prevlečne matice

Profilova fotka
Zdravim...viete mi napisat ci sa daju vymenit na vanovej baterii prevlecne matice? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
všetko sa dá vymeniť, niečo ľahšie , niečo ťažšie. Ale neviem, čo sú to prevlečné matice. Ak sú to tie vzadu, sú typizované a musia pasovať aj na inú bateriu, ak nepasuje odtieň, vymenia sa aj s etážkami.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Dobry den, viete mi prosim poradit s instalaciou nastennej baterie - privody vody su prilis hlboko v stene, po namontovani ostava cca 1 zavit na natocenie baterie. V obchode sme kupili najkratsie predlzenie - 1 cm a to je uz zase vela - krycia ruzica prepadne za zavit. Riesili ste uz nieco podobne? Napada mi len kupit dlhsie etazky, alebo plochsie krycie ruzice. Dakujem za rady :-)
Odpovedať
@atothova Zvykne sa sklepať ten okraj ružice. Nie vždy to vyzerá dobre, ale funguje to.
Odpovedať
@atothova Keď je aj najkratšie predĺženie dlhé, potom sa závit-dva režú z etážky a väčšinou je to akurát. Druhá možnosť je ako píše chrobak7 - ale nie sklepať, ale nožnicami na plech pekne rovno odstrihnúť pol centimetra; chce to pevnú ruku, ale dá sa to. Najideálnejšia tretia možnosť je kúpiť plytšie ružice - ale zasa pozor, aby neboli veľmi plytké a držali na tom závite, lebo aj ten už dnes robia krátky. Foto bez ružice povie viac...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?