Refinancovanie

Profilova fotka
Dobry den,chceli by sme dat refinancovat hypoteku ktoru mame vo vub banke,a refinancovat to chceme tiez u nich.myslite ze potrebujeme novy znalecky posudok,alebo staci co maju oni v banke co sme im davali pred 3rokmy?daskujem za odpoved
Odpovedať
nový zanalecký posudok určite, pre akékolvek info píšte správu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1290 treba sa opýtať v banke, je možné že nebudete potrebovať nový ZP,poprípade budete musieť doložiť len aktualne fotky.
Odpovedať
Profilova fotka
@veronika1290 Je skutočne možné, že nový ZP nebude potrebný - ak sa jedná o rodinný dom. Ak sa jedná o byt, tak ho určite potrebovať nebudete.
Odpovedať
@veronika1290 - presne ako vravel @cisko39 - treba sa popytat v konretnej banek, v zasade mate ale pomerne velky vyber bank, kde netreba novy znalecky.. Odporucam Vam navstivit poradcu a podebatovat s nim. Royhodne treba si vybrat taku spolocnost, ktora ma zmluvy so vsetkymi bankami - na ich web strankach treba pozriet.. Ak to tam nevidno, vynachat takuto spolocnost. Hlavne sa zameratje ci maju zmluvy s Prima bankou ci mBankou. Vsetky spolocnosti s nimi nemaju.
Odpovedať
Ahoj,ked som robil refinanc pred 2rokmi vacsina bank akceptovala 5rocny znalecky posudok. Pokial chces refinanc u tej istej banky tak na 99% novy znalecky nebudes potrebovat (ako bolo povedane treba sa spytat)
Odpovedať
@veronika1290 pozrite sa lepsie na podmienky refinancovania, lebo najvacsi problem je dnes vyska "spracovatelskeho poplatku", ci podobne. Je to par percent z vysky hypoteky a niekedy je lepsie nerefinancovat, lebo naklady vyssieho uroku su nizsie, nez nizsi urok + poplatky
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?