O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Obklady a dlažby
Ahojte, ma tu niekto skusenosti s renovaním? Neviem ake obklady a dlazby mám kupit ... :-| Chcem t…
mirov333
Pred 10 rokmi
6
Dvere rôznej farby
Nemá niekto prosím program na zariaďovanie interiéru? Potrebovala by som nasimulovať ako by to vyz…
zuzuliatko81
Pred 10 rokmi
7
Kvalita sadrových omietok
Ahoj môžete te mi poradiť aké sadrové omietky sú kvalitnejšie ? Baumit , profi , knauf ? Myslím aby…
majsterslovenska
Pred 10 rokmi
1
2
43
Automaticky kotol
mate niekto automaticky kotol na peletky?pripadne ktoru znacku by ste si vybrali a preco?je lepsi s…
pksoo
Pred 10 rokmi
3
Kolko stoji obraz z vlastnej foto pokryty sklom alebo plexisklom?
Potrebovala by som vediet,ci je lepsie sklo alebo plexisklo
vllado
Pred 10 rokmi
4
Natretie priznaných trámov v podkroví.
Prerábame podkrovie na obytnú časť-jedna izba pre synka a spoločná herňa pre deti. Pri rekonštrukc…
jarun
Pred 10 rokmi
7
Stavebny dozor v Martine
Dobry den modrostrechaci, viete mi prosim poradit nejakeho autorizovaneho stavebneho inziniera n…
dms
Pred 10 rokmi
8
Doladenie pracovnej dosky
radte prosim, kuchyna jee zakladna biela-leskla + Titan , aku pracovnu dosku k tomu? bielu nechcem,…
dizajnbeton
Pred 10 rokmi
8
sponzor fóra
Zlava na ytong
Je 35% zlava na ytong velmi dobra, alebo mam este skusit inde vybojovat lepsiu zlavu?
falco9
Pred 10 rokmi
31
Cesta k dosiahnutiu stavebného pozemku
Dobrý deň chcem sa informovať ohladom nášho pozemku.Máme ho mimo intravilanu a teraz po 5 rokoch sa…
topvideo
Pred 10 rokmi
11
Pomoze mi dakto potrebujem vysvetlit s umyvačkou riadu ?
Ahojte potrebujem vysvetliť funkcie čo znamenajú na umývačke riadu , lebo neviem to nikde nájsť pr…
ivan8569
Pred 10 rokmi
14
25kg lepidla na 5m2 davate vsetci?
No, neviem preco ale obkladaci nam spotrebovali iba polovicu lepidla oproti tomu co sme im nakupili…
eduardgein
Pred 10 rokmi
7
Tvrdené sklo
Ahojte, chcem sa spýtať, či máte skúsenosti s tvrdeným sklom (namiesto obkladu steny kuchynskej l…
janka279
Pred 10 rokmi
3
Podnájom / prenájom BA
Ahojte hladám do 3 izbového bytu v BA podnájomníka. V byte býva slušný a seriózny nájomca a hľadá s…
kuki
Pred 10 rokmi
1
Rekonštrukcia kúrenia v staršom dome
Chcem sa spýtať na cca cenu prerábky kúrenia v staršom dome, ktorý je do tvaru L a pozostáva z 3 iz…
philos
Pred 10 rokmi
6
Plastova kolajnica a uchyt na zaves velkost okien cca 9 m
Ahojte chem Vas poprosit o radu. Chcem dat na plastovu kolajnicu zaves, poradite ci aj na zavesy sa…
janka279
Pred 10 rokmi
4
Co poviete na tento pôdorys?
úžitková plocha našho pididomu je 90m2 :)
sle
Pred 10 rokmi
6
Zariadenie podkrovnej detskej izby
Ahojte, hľadám inšpiráciu na zariadenie dvoch podkrovných detských izieb- dievčenské. Každá má jed…
capphilips
Pred 10 rokmi
4
Akú SK firmu pre stavbu montovaného domu v Rakúsku?
Ahojte, prosim vas nejake informacie s ktorou slovenskou stavebnou firmou v AT mate dobre skusenost…
didi40
Pred 2 rokmi
31
Mate skusenost so zivnostnikmi zo stranky murarskepracenet?
pozeram, ze maju pomerne siroke portfolio prac a posobia aj v Rakusku. Ma s nimi niekto skusenost? …
rados611
Pred 5 rokmi
8
Pokrčené lamely na žalúziách
Ahojte, máte prosím niekto tip, ako narovnať poohýbané žalúzie? Sem tam sa to stane, keď ich umývam…
alobalka
Pred 10 rokmi
4
Kotol Protherm Gepard
Mám jednu otázku ohľadom kotla, máme nový kotol Protherm Gepard závesný nekondenzačný a keď kúri al…
bracho90
Pred 7 rokmi
6
Vlhnutie rohu v izbe
Ahojte. Viete mi poradit čo s vlhnutim rohu? Sme byt 3/3 so sikmou novou strechou. Toto je druha zi…
peto99
Pred 10 rokmi
11
Pripomienky k projektu
Stále zvažujem ktorí, vchod je na SV, v prvom by sme museli dorábať terasu a trochu by sme ho zväčš…
zuzanak89
Pred 10 rokmi
7
Nečinnosť stavebného úradu
Pred vyše dvomi rokmi som podala na stavebný úrad obecného úradu podnet na absenciu odkvapových rúr…
janetbla
Pred 8 rokmi
1
2
...
3
67
Aku vybrat stolicku ?
Pozdravujem,aku by ste vybrali stolicku k sklenenemu stolu vid foto? Bude sa hodit biela-vid foto ?…
darthez
Pred 10 rokmi
27
Váha umývadla
Zdravim, mame 26 kg umývadlo z liateho mramoru s dĺžkou 1 meter a chceli by sme ho dať na zavesenú…
zusco185
Pred 10 rokmi
4
Maximálna hĺbka drážky v obvodovom murive
Chcel by som sa spýtať, aká je maximálna hĺbka drážky v obvodovom murive. Mám Ytong 300-vku. Vodár…
radopp
Pred 10 rokmi
18
Ceny profesistov BA a okolie 2015
Dobry den priatelia, potrebujem sa zorientovat kde je sever a ako sa pohybuju ceny profesistov v…
pluky
Pred 10 rokmi
17
Tak zateplit ten Ytong nebo nezateplit!!??
Stále čtu jak se tady lidi dohadují zda zateplit nebo ne!? Chápu že je to každého věc, ale ráda byc…
majkoj
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
3
4
116
1
2
…