Plastova kolajnica a uchyt na zaves velkost okien cca 9 m

Ahojte chem Vas poprosit o radu. Chcem dat na plastovu kolajnicu zaves, poradite ci aj na zavesy sa dava 2x nasobok sirky okna, alebo staci menej. My chceme dat iba zaves a to pouzit na vecerne zatienenie. Sirka okien je cca 8,5 m, vyska zavesu od kolajnice po podlahu je 2,77 m bez zahnutia zavesu. Chcem to vyriesit 2 castami, nakolko su tam 4 velke okna, to znamena za jedna cast bude mat cca 4m (bez pridania nasobku). Ńerobi Vam to problemy tieto plastove uchyty, nevypadavaju uchyty zo zaclon, alebo zo zavesov?Taha sa to bez problemov? Alebo to mate na tych kovových kruzkov, aj tak som to videla pripevnene , ale nepaci sa mi to.Neviem si to predstavit ked budem tahat ak 2x zavesu cca 8m ci to pojde po tej kolajnice a to kazdy vecer. :-D a dat usit zaves na riasiaci pasik? Zaves musi byt kazdopadne lahky az to ide, ale zas ked chceme zatienit tak musi byt husty a tym je zas tazky, asi sme si na seba usili bic :-N dakuje za kazdu radu.
Odpovedať
Profilova fotka
@filiatko ahoj. Davali sme si sit zavesy v Kike. Tam nam povedali, ze je potrebne minimalne 1,5 nasobok. V idealnom pripade 2 nasobok. Vzali sme 1,5 nasobok a je to super. Vypada to dobre, je to pekne nariasene, ale nie az velmi. Zaves mame na plastovych bezcoch. Drzi to dobre, nevypadava. Aj sa to dobre taha. Do jednej izby sme kupili obycajne zavesy. Len na sirku okna. To uz tak dobre nevyzera. Nie je to pekne nariasene, odtial sa mi zaves uvolnil.
Odpovedať
@janka279 trocha nechapem, tam kde nemas nariasene vypada to zle, a vypadavaju, to znamena ked su natiahnute na celej dlzke bez nariasenia tak sa vytahuju lebo nedrzia na tej riasecej paske?
Odpovedať
Profilova fotka
@filiatko Ano, v podstate to chapes dobre. Vypadavaju mi na krajoch z tej riasiacej pasky. Ale to moze byt skor kvalitou riasacej pasky. Samotna paska je velmi tvrda a je zle na koncoch prilepena. Tym padom sa mi vlastne bezec vysunul von. Ake celkovo to nevypada tak dobre, ked je to len na dlzku okna. Ovela krajsie vypada zaves s 1,5 dlzkou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?