Pripomienky k projektu

Stále zvažujem ktorí, vchod je na SV, v prvom by sme museli dorábať terasu a trochu by sme ho zväčšili, v druhom zmenšiť kuchyňu a urobiť komoru ale zase kúpeľňa je ďaleko od kuchyne a zbytočne bude tiecť voda kým nabehne teplá a chýba mi šatník, ktorí by sa dal urobiť z technickej miestnosti.Budem vďačná za každý postreh a pripomienku.
Odpovedať
Profilova fotka
ak môžem , technickú miestnosť si nechaj , mat v kupelke niekde kotol a boiler je nechutne , čo sa týka vzdialenosti vody aby tiekla tepla skôr , sa dá riešit jednoduchým obehovým čerpadlom .Ak by som mal volit tak obrazok niššie sa mi viac páči.Zmenšil by som trochu kuchyňu a vedľa technickej by ti vyšla komora zhruba tak velka ako technická. Moj osobný názor.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzanak89 Ten prvý považujem priam za ideálny... Má všetko, čo má mať - navyše na svojom mieste. Terasa hádam nemôže robiť problém, či.....? :-) A čo sa týka toho uvažovaného "zväčšenia".....(?) To nie je také jednoduché. Ono je to nejako vypočítané s ohľadom na uvažované materiály... Len drobná pripomienka k Prvému: Pokiaľ je vchod skutočne zo SV, asi treba uvažovať so zrkadlovým obrazom... Ale ani ten druhý domčúr nie je žiadna prehra... Máš, Zuzanka, praktický pohľad na funkcie domu... :-D
Odpovedať
@fabo123 no my máme teraz bojler v kúpelni a nerobí nám to problém, ale technická by sa zišla v novom :-), kuchyňa mi stačí 7-8 m, teraz mám veľkú a je mi to aj zbytočné :-), @leonardom terasa by nebola určite problém aj teraz máme tak riešenú, a ten zrkadlový v prvom určite, ďakujem za pochvalu, ak sa na to dáme tak to bude asi preto, že sme jeden už postavili a viem čo by som pomenila a potrebovala, a ak by sme zväčšovali určite len možno nejaký meter z každej strany, ale to samozrejme urobí na materialy tiež niečo navyše :-)
Odpovedať
mne sa viac pozdáva ten druhý nákres, ale zmenila by som - dvere do špajze si môžeš dať so vstupom s kuchyni - jedálenský stôl by som pichla do kuchyni, je dosť veľká - z obývačky by som ubrala a prirobila šatník, na tú stenu, kde je TV - a ešte by to chcelo WC s oknom v tom prvom nákrese sa mi nepáči riešenie predsiene, tá vsunutá skriňa vo výklenku... no neviem. špajza je mini, a tiež mi tam chýba prekrytá terasa. Za mňa, nákres číslo 2 so zmenami
Odpovedať
@zuzanak89 podla mna druhy, prekryta terasa vramci krovu je velke plus, pri vchode ta 3,5m2 by bola TM a este jednu taku spajzicku by som urobila hned vedla nej na lavo vlastne ukrojila kuchynu.
Odpovedať
@denisafono takto uvažujeme zatiaľ aj my, ďakujem za názor :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?