O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Rekonštrukcia starého domu, kúrenie a ohrev vody
Dobrý večer. Rekonštruujeme starý "vaľkový" domček, nedávno sme tam ešte len dali znovu zaviesť ele…
deadroth
Pred 10 rokmi
8
Hľadám stavebný dozor poradíte?
Hľadám stavebný dozor pre stavbu rodinného domu,zatiaľ potrebujem len potvrdiť žiadosť pre stavebn…
rasto464
Pred 10 rokmi
3
Vaňa so sprchovým kútom
Ahojte, prosím Vás, máte niekto skúsenosti s touto vaňou so sprchovým kútom? :-) Ďakujem
eduardgein
Pred 10 rokmi
4
Rozpočet na bungalov 10,5x12,5 m
Dobrý, večer chcela som sa informovať koľko by vyšiel tento dom svojpomocne http://www.realityeli…
nito
Pred 10 rokmi
1
Je moja voľba vykurovania a ohrevu vody správna?
Dobrý večer. Rekonštruujeme starý "vaľkový" domček, nedávno sme tam ešte len dali znovu zaviesť ele…
leonardom
Pred 10 rokmi
2
Ružinovská Jednotka
Zdravím, je tu niekto s názorom alebo vedomosťami o tomto projekte? Nie je to tak úplne novostavba …
dedo758
Pred 10 rokmi
2
Vzdialenosť stavby od účelovej komunikácie
Ahojte strecháči, potrebujem Vaše cenné rady na nákrese sú štyri domy 1. je existujúci RD a na RD 2…
fabo123
Pred 10 rokmi
2
Krbova vložka Spartherm 1Vh H20-4s
Je dobra krbova vložka? Pre telovodne vykurovanie podlahovky na bungalov 104m2 staci 11kw alebo tre…
ivka205
Pred 10 rokmi
1
sponzor fóra
Zamietnutie vkladu
V darovacej zmluve boli chyby, a tak nám vklad zamietli. Oznámili mi to listom, ale všetky doklady …
riama276
Pred 10 rokmi
6
Vodovodná prípojka podľa nového zákona
Teraz som sa dozvedela,že podľa nového zákona musí byť umiestnená vodomerná šachta maximálne do 10 …
petersd
Pred 1 rokom
1
2
51
Vchodove dvere + svetlik na otvor 130cm
Vojdu mi do 130cm otvoru 90cm dvere + svetlik? Mate to tak niekto? Alebo sa zamerat na 80cm dvere …
adria18
Pred 8 rokmi
11
Správne umiestnenie priestorového termostatu
Prajem všetkým pekný deň, premýšľam o tom, kam umiestniť priestorový termostat, ktorý bude riadi…
fugas20
Pred 9 rokmi
1
2
43
Sú odporúčania z revíznej správy k elektrine záväzné pre majiteľov bytu ?
Dobrý deň, chceme kúpiť prerobený byt, ktorý nemá urobenú revíziu elektriny, hoci bola menená. …
vrajmantak
Pred 10 rokmi
4
Montovaný dom v Tatrách
Ahojte, ak je tu nejaký odborník na montované domy, rada by som sa opýtala na názor, či je dobré s…
cubicomp
Pred 10 rokmi
9
Hľadám firmu alebo živnostníkov na hrubú stavbu v Stupave
Ahojte! Prosim vas o referencie na nejaku dobru kvalitnu firmu alebo partiu zivnostnikov, ktori sta…
profirealstav
Pred 10 rokmi
5
Názor na návrh podorysu - bungalov
Dobrý deň, aký je Váš názor na pripojený pôdorys bungalovu?, budem vďačný za každú kritiku, názor…
mat84
Pred 10 rokmi
15
Vysávač na sneh?
Tak a potrebujem ešte jednu radu :-D Viem, že existuje fukár/vysávač na lístie. Vraj sa môže použiť…
lenkanemcekova
Pred 10 rokmi
26
Obklad v kuchyni Bratislava
Dobry den, mate nejaky dobry typ na cloveka, ktory by mi urobil obklad v kuchyni - priestor medzi…
mirov333
Pred 10 rokmi
2
Montaz rozvodov vody a kurenia.
Zdravim,potrebujem radu,mam postavenu hrubu stavbu,budem robit UK na tuhe palivo,klasicke radiatory…
lubomird
Pred 10 rokmi
14
Referencie-Bardejov a okolie
Poradíte niekto firmi okolo stavby rod.domu od základov cez strechu vodu kúrenie a všetkého potreb…
viva84
Pred 10 rokmi
4
Masazny sprchovy kut ... recenzie?
ahojte, mate niekto masazny sprchovy kut ? napr. tento http://www.sprchoveboxy.sk/index.php?page=s…
pejcka
Pred 10 rokmi
4
Kurenie v kupelni
V rd mame plynove podlahove kurenie, vsade kuri ako ma, len v kupelni vobec. Dlazba je uplne studen…
dedo758
Pred 10 rokmi
7
Chrómové zábradlie
Viete mi prosím poradiť firmu, príp. niekoho kto sa zaoberá výrobou a montážou chrómového zábradlia…
2lucia4
Pred 10 rokmi
1
Múry-pórobetón, priečky-tehla - problémy?
Mám hrubú stavbu vymurovanú z Porfixu. Z dôvodu lepšej zvukovej izolácie chcem priečky murovať z te…
treborztv
Pred 1 rokom
1
2
46
Kde sa da kupit nalepovacie tesnenie na kominove dvierka
Poradte mi kde sa sa da zakupit najlepsie v okoli Žilina nalepovacie tesnenie na kominove dvierka. …
loksiklubos
Pred 10 rokmi
1
Hruba stavba 30 000
hotova hruba stavba strecha +okna bungalov 11x11...poprosim vas o vase nazori a hlavne cenu za doko…
marinak53
Pred 10 rokmi
20
Elektrické podlahové kúrenie - skladba podlahy
Zdravim , chcel by som davat do novostavby el. podlahove kurenie , chcem sa informovat koli vyske p…
onka
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
69
Dať alebo nedať mirálnu vatu do predsadenej priečky zatepleného domu?
Zdravím. Jedná sa o severnú stenu našej spálne, na ktorej rohoch sa pred zateplením tvorili plesne.…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Kto vlastne platí províziu pre realitku ?
uz som z toho jelen, poradte prosim ... Chceme kupit byt cez realitku. Predajná cena uvedená v inze…
sherhi
Pred 8 rokmi
11
Interierovy Architekt - kuchyna v podkrovi
Ahojte, vedel by tu nekto poradit fakticky dobreho bytoveho architekta v okoli Bratislava, Malacky,…
smolenice_yeaaah
Pred 10 rokmi
4
1
2
…
2494
2495
2496
2497
2498
…