Tvrdené sklo

Ahojte, chcem sa spýtať, či máte skúsenosti s tvrdeným sklom (namiesto obkladu steny kuchynskej linky). Mali sme naprojektované biele sklo, avšak firma, ktorá nám to realizovala sa vyjadrila, že sklo potrebuje mať určitú hrúbku a preto je aj farba iná, ako biela (sivá, šedá...ich rôzne odtiene). Samozrejme, neladí mi to ...preto by som chcela vedieť, či len uvedená firma nevie možnosti, alebo je to skutočne tak...viete poradiť, prosím? Ďakujem
Odpovedať
ono sa to ma takto, samozrejme kalene sklo pred tym ako sa strekne na pozadovanu farbu sa da prirovnat k materialu , k dvierkam, k doske a tak,a ak sa najde spravny odtien je to pohoda, no dobra compania z tym problem nema. avsak je to dost casovo narocne, niekedy sa to podari na prvy krat inokedy to trva dlksie.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, no trafit odtien je tazsie. My sme si vybrali zo vzorkovnika farieb. Dali sme si vyrobit realnu vzorku na sklo a farba bola uplne ina ako sme cakali. To ma dost vydesilo. Vo firme mali este par vzoriek priamo na sklach a pre istotu som vybrala jednu farbu z tychto. Takze na ostro som nebola prekvapena a vypada to nastastie super.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?