O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Sedacky Luna
Zdravim Vas, chceme si kupit novu sedacku, ale na trhu je tolko vyrobcov, ze je tazke si vybrat. Na…
ivka055
Pred 2 rokmi
7
Cena práce izolatéra
Dobrý deň, hľadám izolatéra, ktorí mi nataví IPU na základovú dosku v rozmere 74m2. Jedná sa o reko…
montreal
Pred 10 rokmi
3
Sused
Ahojte neviete mi niekto poradiť v tomto: sused nám zasypal okapový chodník zeminou a vlhne nám sok…
roninko
Pred 10 rokmi
1
2
38
Plastove dvere s madlom
Ahojte Potrebujem názory od ľudí, čo majú plastové dvere s madlom prípadne od profesionálov. Odhov…
renatamaros
Pred 10 rokmi
1
2
38
Oresi romantiqa...
Poradite strechaci,aka farebna zastena by sa hodila a aka pracovna doska (drevennu nechcem,skor gr…
ela23
Pred 10 rokmi
3
Kupa a nasledny predaj pozemku?
dobry den.chcem sa opytat ci ma niekto skusenost s tym..ze bral niekto uver na kupu pozemku a nasle…
majki555
Pred 10 rokmi
3
Vyvýšenie podlahy o 3 cm v novostavbe na 1. poschodí
Ahojte strecháči, prosím Vás o cennú radu, čo sa týka vyvýšenia podlahy v novostavbe. Na prízemí má…
johnyfly1
Pred 10 rokmi
20
Vonkajsie zaluzie/rolety na uz zateplenu budovu
Ahojte ;-) Chceli by sme domontovat vonkajsie zaluzie, alebo rolety na okna uz zateplenej budovy.…
vlado35
Pred 10 rokmi
4
sponzor fóra
Zasuvky a vypinace
dobry den.kde kupim za dobru cenu zasuvky,vypinace na rodinny dom?dakujem
helena860
Pred 10 rokmi
13
Americká chladnička DAEWOO FRN Q19FAVQI
Dobrý deň, prosím Vás máte niekto túto chladničku, prípadne skúsenosti...? Ďakujem za všetky odpove…
zuzulik5
Pred 10 rokmi
1
Rekonstrukcia studne
Ahojte,potrebovala by som poradit,mame na dvore studnu,ktora nieje velmi pekna ale stale funkcna,ch…
priam
Pred 10 rokmi
10
Aký typ podlahy je najvhodnejší pre psov???
Prosím o radu, nájde sa tu nejaký majiteľ psa, ktorý mi môže odporučiť ideálnu podlahu pre pohodlný…
misana84
Pred 10 rokmi
6
Zivot s malymi detmi v byte bez vytahu
Ahojte, velmi uvazujeme nad kupou bytu v tehlovej bytovke (super cena a bude sa dat krasne prero…
zemie
Pred 8 rokmi
1
2
46
Vlastny narh 3 izboveho domu
Po tom ako som presiel na internete asi vsetky navrhy na 3 izbovy dom - nenasiel mne vyhovujuci n…
cache
Pred 10 rokmi
26
Poznate firmu Smart Solving?
Dobry den, chcem sa spytat, ci niekto poznate firmu Smart Solving ktora robi nizkoenergeticke domy…
snapshot
Pred 10 rokmi
2
Ako začať? Čo robiť?
Sme 2 mladí ľudia, v auguste sa budeme brať a teda riešime bývanie. Teraz bývame v podnájme, kde pl…
zesaw
Pred 9 rokmi
1
2
38
Egger dub hlinený
Ahojte prosím vás nemáte niekto doma podlahu od značky Egger dub hlinený, uvažujeme nad nim avšak v…
mt5
Pred 10 rokmi
1
Máte niekto pec DUOX od firmy Kolton?
Chcem sa opýtať má niekto pec DUOX od firmy Kolton?
falco2007
Pred 10 rokmi
1
Rekonštrukcia bytu v tehlovej bytovke
Ahojte, chystám sa kúpiť byt v tehlovej bytovke v Stupave. Byt je v pôvodnom stave a vyžaduje ko…
smitis
Pred 10 rokmi
4
Je stavebná búda pri stavbe domu povinná?
Musíme mať stavebnú búdu pri stavaní domu na pozemku?
bellatrix27
Pred 3 rokmi
19
Aky kotol do NED blizko pasivu
Dobry den, tepelne straty objektu sme vypocitali na 2,9 kW (pri -15), realne budu podla nasho odha…
pipulkoo
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
66
Odvetranie izolácie v strope
Zdravím, mám otázku a to : je potrebné nechať medzi stropnou izoláciou /isover/ a plným záklopom s…
imracko
Pred 9 rokmi
12
Varné dosky
Viete mi poradiť medzi varnou sklokeramickou a indukčnou doskou ? Rozmýšľam aj nad varením na plyn…
keira
Pred 9 rokmi
8
Výrub stromov
Na pozemku mame zopár väčších stromov a potreboval by som sa ich zbaviť, povolenie už mám, koľko si…
mitzekatze
Pred 10 rokmi
17
Zmena farby nabytku
Vie niekto poradit ako by som mohla zmenit farbu nabytkov na tmavšiu? Su kupene pred asi 5 rokmi a …
mikenda_present
Pred 10 rokmi
2
Zateplenie VPC hrubky 350mm norma REI60
Zdravim vsetkych diskutujucich. Uz sa mi blizi cas zaciatku stavby a nakolko som nevychytil ide…
tom329
Pred 10 rokmi
5
Byvanie v Stupave
Dnes som bol na obhliadke bytu v Stupave. Byt je na budovatelskej ulici. Rad by som si vypocul nazo…
thodosy
Pred 10 rokmi
4
Barytove omietky ma niekto skusenosti?
Dobry vecer. Mam otazku na zhotovitelov str.omietok ohladom aplikacie a ceny (iba robota) za m2 pr…
jmstavba
Pred 10 rokmi
5
Zháňam tuto zamkovu dlažbu
Neviete kde by som sa mohol dostať k najpriaznivejsej cene tejto zamkovej dlažby? Bola tu jedna fir…
kikuleenka
Pred 8 rokmi
3
Sanha..plasto-hliníkové rúrky na podlahové kúrenie
prosím vás o informácie, kto máte montované tieto rúrky...príp. kto máte skúsenosti s týmto materiá…
gkrivanek
Pred 10 rokmi
11
1
2
…
2466
2467
2468
2469
2470
…