Byvanie v Stupave

Dnes som bol na obhliadke bytu v Stupave. Byt je na budovatelskej ulici. Rad by som si vypocul nazor tunajsich. Ako je to s nasimi tmavsimi spoluobcanmi v tomto mestecku? Popripade ktorym uliciam sa vyhnut? Za kazdu radu vopred dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
neviem čo máš proti tmavším spoluobčanom, ale ak s nich máš strach odporúčam pozrieť nejaký byt v Ban.Bystrici. Ale môžem ťa potešiť, v Stupave ich prakticky niet resp. nevšimla som si...po tme nechodím peši, takže neviem, či nejaké ulice sú nebezpečné...
Odpovedať
ja nehadzem vstkyxh do jedneho vreca, ale vsetci vieme aki su a co robia. Nik nechce mat cigana za suseda a preto sa pytam ako je to s mimi v Stupave. Ak je tak ako vravis tak som len rad :)
Odpovedať
V Stupave je veľmi málo takýchto spoluobčanov. Je tam pár miest, kde majú "hniezda", napr. ako sa ide na kolóniu (roh Bočnej a Dlhej). Ale celkovo s nimi v meste nie je problém. Nemusíš sa vyhýbať žiadnym uliciam. Budovateľská má dobrú polohu - blízko do mesta a pritom tichá časť. Okrem dní, kedy sú v Stupave Dni zelá - to ti 2 dni budú vyhrávať kolotoče pod oknami. Ale inak je to v pohode.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?