O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Rusovce
Dobry den, zaujimali by ma postrehy ohladom Rusoviec - komare, povodne....Je tam zvysene riziko …
atinkaa
Pred 9 rokmi
21
Vydanie stavebného povolenia
Ahojte. Chcem sa len spýtať, kedy by sme mohli mať vydané stavebné povolenie. Keďže 6.5. máte ešte …
14054
Pred 10 rokmi
28
Ako zistím či na pozemku môžem stavať pivnicu?
Ahojte. Máme pozemok vo Valči neďaleko Martina a radi by sme mali pod domom pivnicu. No nevieme či …
suarelita
Pred 10 rokmi
5
Kde zobrať peniaze na dofinancovanie.
Mam vyšši znalecky ako kupna cena ale chcem sa spytať ked mi ponižia cenu znaleckého tak dostanem m…
andreah25
Pred 10 rokmi
8
Provizny system pre stavebnikov
Strecháči, dovolím si vás osloviť s takým miniprieskumom... V Rumunsku funguje provizny system na …
skorecova
Pred 10 rokmi
16
Cena projektu + osadenie, prípojky + stavebné povolenie
Ahojte. Prosím poradte. Chystáme sa stavať dom v BA - Devín. Máme úzky svahovitý pozemok. Pozerali…
roxana280
Pred 2 rokmi
14
Aké tvary, povrchy a farby krytín sa vám páčia?
Otázka najmä pre ženskú časť publika. ;-) Dnes je na trhu široká ponuka možností, akú strechu si vy…
rebelix
Pred 10 rokmi
5
Stavebná firma - Bardejov
Ahojte, poznate, resp. mate niekto skusenosti s nejakou stavebnou firmou z Bardejova (a okolia)? Id…
kolarcikd
Pred 10 rokmi
6
sponzor fóra
Dotatočné povolenie na studňu
Dobrý deň, ja by som sa chcela opýtať,či máte niekto skúsenosti s dotatočným povolením na stavbu st…
jan45
Pred 5 rokmi
14
Spojená kúpeľňa s WC, čo poviete?
ahojte, rozmýšľame nad spojením kúpeľne a WC.... tým by sme dosiahli vlastne dojem väčšieho priesto…
blackomt
Pred 10 rokmi
27
Sprchovy kut vedla vane
Mate niekto sprchovy kut umiestneny hned vedla vane? Z priestorovych dovodov by sme chceli nieco ak…
machac0
Pred 6 rokmi
28
Barovy pult
Prosim o vas nazor zajtra mi idu vymenit vrchnu cast barov.pultu reklamacia a rozmyslam ci nepremie…
sysell
Pred 10 rokmi
1
2
33
Rozmer lát a kontralát
Zdravím Vás, aký rozmer lát a kontralát mám dať narezať, keď mám takýto projekt krovu: - sklon st…
mttd
Pred 10 rokmi
10
Počuli ste o novostavbách THE CUBE a ARBOREUM v Žiline na Vlčincoch?
Ahojte, neboli ste niekto pozriet na Cube alebo ARBOREU v Žiline na Vlkoch? Ak áno, ako sa Vám pozd…
feri0304
Pred 10 rokmi
2
Teplovodna krbova vlozka alebo kachlova pec s vymennikom?
Ahoj vsetci, vedeli by ste poradit konkretnu teplovodnu vlozku ktora by mala cim vacsi vykon do vod…
jjurcik
Pred 2 rokmi
18
Bojler akej značky???
Ahojte všetci strechári, idem kupovať bojler, akú značku vybrať??? Ďakujem za odpovede
slavix14
Pred 10 rokmi
1
2
35
Strihanie stlpovitych ovocnych stromov
Mame 3roky stlpovitu ceresnu zo starkla a este nerodila, napriek tomu, ze mala rodit uz prvym rokom…
jojo2jojo
Pred 8 rokmi
9
Poradili by ste prosím dobrého projektanta, alebo firmu v okolí Senice?
Hľadám niekoho na vyrobenie projektu v okolí Senice, niekoho spoľahlivého a nie príliš drahého, ďak…
martosko
Pred 10 rokmi
5
Kompakt 502 euroline
Ahojte, hodte sem prosim nejaky nazor na tento domcek http://www.eurolineslovakia.sk/sk/projekty/ro…
xr22
Pred 10 rokmi
3
Nájomná zmluva
s priateľom ideme stavať, na pozemku ktorý je napísaný na mňa-ešte niesme manželia,,ale chceme aby …
mirkasasikova
Pred 10 rokmi
14
PVC fólia
Ahojte....chystáme rekonštrukciu strechy a podľa projektu tam bude ako vrchná vrstva FATRAFOL... Ak…
matuelos
Pred 10 rokmi
15
Mobilný Domček.....poradte
Ahoj moji rodičia maju pozemok nie je tam vsak kanalizacia ani voda ale pred pozemkom ano....chc…
jamk1
Pred 10 rokmi
2
Porotherm T profi alebo Ytong?
Dobry den, toho roku sa chystame stavat a nevieme sa rozhodnut medzi porotherm plneni mineralnou vl…
ytongsk
Pred 10 rokmi
7
Drez SHOCK CRISTADUR POLARIS bez odkvapkávacej plochy..
Ahojte, prosím vás, ak máte niekto drez od SHOCKu cristadur polaris, prípadne polaris glossy, bez o…
stolverka
Pred 10 rokmi
5
Potrebujem pomoc so studnou
Poradte firmu, ktora mi pomoze so studnou - mam kopanu studnu (cca 18 metrov hlboka, priemer 1m - b…
bopcox
Pred 10 rokmi
2
Zhanam firmu, ktora mi pomoze so studnou
Poradte firmu, ktora mi pomoze so studnou - mam kopanu studnu (cca 18 metrov hlboka, priemer 1m - b…
sona56
Pred 10 rokmi
1
Stavebne povolenie - susedia zijuci v zahranici - nevysporiadany pozemok
Ahojte, chcela by som vas poprosit o radu. Mame podanu ziadost o stavebne povolenie na prerabku sta…
radopp
Pred 10 rokmi
1
2
39
Dať podlahový polystyren pod krb?
Priatel chce dať XPS ko aj kvoli tomu aby tam nebol tepelný most ja si myslim že by tam nemal ísť …
radopp
Pred 10 rokmi
6
Obkladačky značky CERAMIKA COLOR
Dobrý deň. Chcela by som sa poinformovať o skúsenostiach a kvalite kúpeľňových obkladačiek značky C…
emuska008
Pred 10 rokmi
3
Aká pokuta hrozí za stavbu na čierno?
Ahojte, chcem sa opýtať na pokutu, ktorá hrozí za stavbu na čierno. Niekde som počula, že sa minulý…
riama276
Pred 10 rokmi
10
1
2
…
2413
2414
2415
2416
2417
…