O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Pozemok v katastri vedený ako záhrada s možnosťou výstavby - cena v Podunajských Biskupiciach BA
Zdravím Vás, Nemáte niekto skúsenosť s kúpou takejto záhrady o výmere 400m2 s elektrikou, vodou a…
atlaska
Pred 10 rokmi
2
Prístavba k rodinnému domu
Prosím o radu, koľko ma približne vyjde prístavba k rodinnému domu,svojpomocne, 2 stredne veľké iz…
jan45
Pred 10 rokmi
4
Sedlova strecha zima
Opytam sa skusenejsich. Je mozne nechat sedlovu strechu na rozostavanom dome pocas zimy iba s ob…
stano4000
Pred 10 rokmi
4
Povolenie do rakuska
Chcem sa spytat a troku podiskutovat otom ako sa da pracovat v rakusku ak: - mam s.r.o. zameranu n…
matusiak
Pred 10 rokmi
12
Je realitná kancelária TOP reality dôveryhodná ?
ahojte, chcel by som sa spýtať na prípadné skúsenosti s realitnou kanceláriou TOP reality. Najmä čo…
zahradazivotmoj
Pred 10 rokmi
6
Ma niekto skusenosti s krbami kratki?
viem, su to sice polske krby ale zaujímalo by ma ake su kvalitne. velmi sa nam pacia rohove krby al…
rikaskcz
Pred 10 rokmi
2
Máte skúsenosť s obchodom Najlacnejšie-dreviny.sk?
Máte niekto skúsenosť s internetovým obchodom Najlacnejšie-dreviny.sk. Aká je dodacia doba a kvalit…
kvzuza
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
3
4
98
Zilina Zavodie - ako sa tam zije?
Ahojte, s manzelom nas zaujal byt v tejto oblasti (na Kvacalovej ul), ale vobec ju nepozname. On pr…
sladom
Pred 8 rokmi
12
sponzor fóra
Kúpeľňa bez obkladačiek, skúsenosti?
ahojte, idem si pre radu, k tým ktorí máte kúpeľňu bez obkladačiek :-) Teda samozrejme nie celú....…
mojdommojhrad
Pred 8 rokmi
1
2
39
Datove rozvody Presov
Dobry den , Potrebujem najst sikovneho elektrikara na datove rozvody po novostavbe tyka sa to iba …
andymc
Pred 10 rokmi
3
Silikonova forma na vyrobu soklu
Ahojte chcem sa spytat ci mate niekto skusenosti zo silikónovou formou na domacu vyrobu soklu okolo…
mamokaa
Pred 10 rokmi
1
Husenicky mi zeru egrese na balkone, ako na ne?
Hello, Mam druhy rok na balkone dva kricky egresov a ribezle. Minuly rok pocas jesene mi kym som…
stewko
Pred 10 rokmi
4
Mate niekto v zahrade bambusovy plot?
Ak ano, ake mate skusenosti a mozem poprosit o realne foto? Velmi pekne dakujem. Ja si vsetko potr…
jan45
Pred 10 rokmi
6
Kupa pozemku od Slovenskej Spravy ciest
Zdravim.Mam pozemok v okrese Ruzomberok a rad by som prikupil prilahly pozemok,ktory je vo vlastnic…
clayoven
Pred 10 rokmi
1
Sololitove dvere - cim ich natriet?
chcem sa spytat, maloval niekto dvere s povrchovou upravou zo sololitu? rodicia ich skusaju premalo…
marinak53
Pred 10 rokmi
2
Výber projektu
Ahojte, prosím vás o vaše názory na 3 domčeky, nad ktorými uvažujeme. Popíšte plusy a mínusy, čo by…
lucinabb
Pred 10 rokmi
13
Aké rýchlorastúce stromčeky kríčky na terasu?
Poradte prosím ake stromčeky alebo kroviny mi vydrzia na teraske a rýchlo docielim aby nás nebolo t…
ivanhrozny112
Pred 10 rokmi
2
Môže byť prístupová cesta k pozemku vedľa môjho plotu?
Totižto sused má záhradu vzadu a chce vedľa môjho pozemku spraviť prístupovú cestu do svojej záhrad…
stowasser
Pred 10 rokmi
4
Kuchynská linka TT a okolie.Poradíte?
Ideme prerábať v okolí Trnavy byt. Hľadám spoľahlivú firmu ktorá vyrába kuchynské linky . Podelte s…
pmasarik
Pred 10 rokmi
2
Odporučte firmu na prerábku bytu v TT.
Na komplet rekonštrukcia 3 izbového panelového bytu 73m. Pôvodný stav. Od elektroinštalácie až po f…
lubk0
Pred 10 rokmi
8
Vynovenie kuchynskej linky
chcela by som sa len opýtať... Hmm, kúpili sme byt, a po starom majiteľovi tam ostala kuchynská lin…
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
9
Kolko stoja nove plastove atypicke okna?
Ahojte viete mi povedat, kolko ma bude stat vymena jedneho atypickeho okna? Okno je v starom tehl…
leonardom
Pred 10 rokmi
2
Rod dom do 60000€ komplet
Zdravím Vás, Ako úplný laik s pár bežnými informáciami v ktorých som sa už na googli stratil čo…
jaro113
Pred 10 rokmi
19
Aký geberit do steny
Chcel by som sa opýtať mám tehlovú priečku o hrúbke 14,5 cm. do tejto priečky chcem geberit so záve…
janspanik
Pred 10 rokmi
2
Oplatí sa šetriť na fasáde?
Ahojte stavbári. Riešim fasádu na dom a majstri nechcú pracovať s ničím iným,len s baumitom,ceresi…
sona2456
Pred 7 rokmi
1
2
43
Čo vy na to? Montovaný dom inakšie...
Normálne ma ten dom dostal. Vaše názory a pripomienky? :-) https://www.youtube.com/watch?v=d3u7…
leonardom
Pred 10 rokmi
8
Velkost odpadkoveh kosa
Zdravim, chcem kupit odpadkovy kos brabantia retro, mam dilemu medzi 30 l a 20 l, 20 sa mi zda taka…
lucyzet
Pred 10 rokmi
18
Vysielac pri stavebnom pozemku
Ma niekto skusenost s povolenim na stavbu domu pri vysielaci orange?
gabriel38
Pred 7 mesiacmi
1
2
39
Dobrá partia na omietky
Nepozná niekto dobrú partiu, čo robia vnútorné omietky? Šikovný a v priateľnej cene, okolie PO Ďa…
damijanka
Pred 10 rokmi
1
Plotový systém RIVAGO od Semmelrocku
Ahojte, máte niekto plotový systém Rivago od firmy Semmelrock? Ak áno ako ste s ním spokojný? Prípa…
misiacik_
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
2411
2412
2413
2414
2415
…