Výber projektu

Profilova fotka
Ahojte, prosím vás o vaše názory na 3 domčeky, nad ktorými uvažujeme. Popíšte plusy a mínusy, čo by ste kde zmenili a tak všetko čo vás napadne :-) Teším sa na naše postrehy.Ďakujem. http://www.apex-arch.sk/rodinne-domy-... http://www.eurolineslovakia.sk/sk/pro... http://www.promiprojekt.sk/projekty/l...
Odpovedať
Vsetky su skoro rovnake, 70% domov sa dnes stavia takych,ziadna inovacia,napad. Vstup skoro v strede, na jednu stranu obyvackokuchyna a na druhu stranu spalna,detske izby nejaka kupelna. Ber najlacnejsi z nich, uprav priecky podla potreby, zapise sa to pred kolaudaciou.
Odpovedať
Profilova fotka
@atlaska Áno sú dosť podobné, práve preto sa medzi nimi nevieme rozhodnúť. Presne také niečo jednoduché sa nám aj páči.
Odpovedať
@ada5253 ja by som sa riadila tak,aby bolo čo najviac okien na juhu,záleží aký máš pozemok-sv.strany. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ada5253 vstup do domu bude z akej svetovej strany?
Odpovedať
@ada5253 ahoj, ten posledny by som ja osobne uplne vyhodila, lebo kupelna je prilis mala na to aby sa tam zmestilo wc (aby boli v dome dokoly dve) a obyvacko-kuchynsky priestor mi pride najmensi zo vsetkych 3 domov. Na druhej strane ma priestranne izby a pristresok pre auto (ale ten sa da postavit pri vsetkych ak to sirka pozemku povoli). Euroline ma oslovil najviac kvoli tym. 2wc, hoci skoda ze to samostatne nema okno, izby su oriestranne len obyvacka mohla byt troska vacsia.
Odpovedať
Profilova fotka
@han27 @mariasola @marta2610 Pozemok zatial nemáme ešte, ale jeden čo máme vyhliadnutý tak je úzky cca 13-14m na šírku, izby by vychádzali od cesty na Z terasa V až JV a vstup J alebo S.
Odpovedať
euroline ma na houbi ulozene okna z izieb, ak budete chcetbyt z jednej strane blizsie k susedovmu plotu jedna izba bude mat vyhlad na susedov dom, ktory moze byt tiez blizko... (plus je najvacsia plocha i ked nie najlepsia dispozicia) apex je fajn ale na moj vkus ma vela malych kubmalov v strede, wc nevetrane pracovna v mini rohu a este jedna mini nevetrana miestnost na bohvie co... Promiprojekt ma najkrajsiu kupelku, ale osobne sa mi nepacia zalomenia pri vstupe do detskych izieb
Odpovedať
Profilova fotka
@debora_7 najviac nám vŕta v hlave ten Euroline, akurát presne ako si napísala, tá izba jedna - my by sme ju asi riešili ako spálňu, by vychádzala na J ale musela by byť dosť blízko susedovho domu, nakoľko oni majú dom na hranici pozemku. Súhlas by nám susedia určite dali, akurát ten výhľad by bol hrozný a slnka by sa nám tam asi moc nedostalo :-(
Odpovedať
no bacha,ktosi tu písal,že niektorý st.úrad?!nepovolí stavať menej ako 3,5m od susedov z jednej strany aj druhej strany,to máš úzky pozemok!ja by som šla na SU sa opýtať?aké oni zaujmú k tomu stanovisko?m musíte dodržať,niekde ani nepomôže že susedia to podpíšu!a slniečko by bolo pre mňa veľmi dôležité,my kebyže?! pozemok tak záhrada jedine s juho alebo juhozápadnou orientáciou,ja na tvojom mieste by som najskôr kúpila pozemok,jasné je dobré kvôli predstavivosti aký kúpiť.
Odpovedať
Profilova fotka
@marta2610 uvidíme čo povie majiteľka, chceli sme totiž len časť pozemku, na ktorom je iba šopa a druhá časť, kde je aj dom by jej ostal alebo by ho predala niekomu inému. Ak by súhlasila, tak by sme určite išli najskôr na st. úrad sa spýtať, či by to šlo a tak a až potom by sme kupovali.
Odpovedať
ahojte, mne chýba odkladací priestor, napr, nejaká prácovna
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?