O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Sadrokatronisti Nitra
Hladáme spolahlivú partiu sadrokartonistou na stropy v novostavbe pri Nitre cca 145 m2. Viete nám n…
nelimatej
Pred 10 rokmi
1
Dvere z masivu - kde zohnat?
Ahojte, zhanam taketo dvere z masivu. Obchod, kde sme ich kupovali predtym zrusili, teraz potrebuje…
olma79
Pred 10 rokmi
1
YIT
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či niekto z vás už zakúpil byt v novostavbách od tejto spoločno…
joxe
Pred 10 rokmi
2
Ako správne predeliť pozemok v prípade záhrady a vybudovania IS medzi nových vlastníkov?
Ahojte, potreboval by som radu alebo este lepsia by bola realna skusenost. S priatelkou by sme s…
stefantothml
Pred 10 rokmi
1
Ako dlho trvá katastru zapísanie nových majiteľov do LV??
koľko na to kataster štandardne má dní? niekde som našla že 30 dní, niekde že 60 dní takže teraz ne…
johno8ster
Pred 6 rokmi
8
Obklad okolo krbovej vlozky
Moze byt sparovka pri obkladani krbu tehl.pasikmi az ku krbovej vlozke? Nebude praskat? Dakujem.
radopp
Pred 10 rokmi
2
Co vsetko potrebujem mat a vybavit aby som si mohla zmenit komplet OP? Priezvisko aj bydlisko
Viete mi poradit ake doklady potrebujem a co postupne obehat za sebou pre zmenu komplet OP? Zmeni s…
zuzuliatko18
Pred 10 rokmi
2
Reálna cena projektu
Ahojte, prosím o názor. Je cenová ponuka nižšie o.k.? Ide o projekt pre stavebné povolenie na prís…
slavoslav
Pred 10 rokmi
8
sponzor fóra
Lokalita vs. cena
Ahojte, s manželom sme sa rozhodli kupovať byt. Kedže vlastných financii moc nemáme, rozhodli sme s…
zuzka60
Pred 10 rokmi
28
Projektant BB
Dobrý deň viete mi poradiť projektanta v BB? máme vytipovaný projekt,a niečo podobné by sme chceli …
pbprojekt
Pred 10 rokmi
4
Aká je dobrá benzínová kosačka?
Poradťe dobrú benzínovú kosačku, tak na 150metrov štvorových trávnika. Cena okolo 200e.
matko101112
Pred 10 rokmi
10
České pojekty
Neviete nejaké stránky na projekty v Čechách? Ďakujem
debora_7
Pred 10 rokmi
3
Teplota v neobytnom podkrovi
ahojte, staviame bungalov a zaujima ma, aka bude teplota v NEOBYTNOM podkrovi zima/leto. strop bu…
silviu
Pred 9 rokmi
3
Pec na pizzu - kúpa hotovej alebo stavba?
Má niekto doma pizza pec, chcel by som si ju kupiť/postaviť do altánku, rozmýšľam nad Tuma pecami z…
roberto93
Pred 4 mesiacmi
1
2
60
Prosim pomozte s dilemou
Caute, mam otazocku, rada by som v katalogovom projekte vymenila kuchynu s obyvackou. je mozna taka…
atlaska
Pred 10 rokmi
5
3D stenové panely, skúsenosti?
akurát obzerám stenové 3D panely, zaujal ma ich vzhľad, design, ale zaujimalo by ma ako sa montuju(…
slavoslav
Pred 10 rokmi
4
Zmena pozemku" záhrada" v BA na stavebný pozemok celý alebo iba časť
Zdravím, Kedže som sa tu dočítal iba v starších komentároch že pokiaľ je "záhrada" v intravilán…
atlaska
Pred 10 rokmi
7
Krivé murovanie
Ahojte, neviete, či vadí ak vnútorná nosná priečka je murovaná štýlom ako na obrázku? Stena je rovn…
vader100
Pred 10 rokmi
7
Ako poriesit zapojenie NETu v technickej miestnosti?
Ahojte, zo vsetkych sietovych NET zasuviek chcem mat potiahnuty kabel do technickej miestnosti. ak…
janiiik84
Pred 10 rokmi
7
Hydroizolácia základovej dosky.
Ahojte. Včera nám náš majsterko nalepil Ipu - ale len jednu vrstvu. Aký je váš názor, je potrebné d…
qurit
Pred 7 rokmi
9
Stablon
Zdravim vas chcel by som radu ako dlhy stablon je idealny alebo kolko ho mate vysunuty vy dakujem p…
vader100
Pred 10 rokmi
5
Úložný priestor pre vysávač
Ahojte, v jednom kuse niekam zakladám a zas vyberám vysávač... ]-( mnohí z Vás to poznáte.....mne …
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
5
Napadnuta okrasna borovica - co to je?
Ahojte, neviete co je toto za skodca a ako sa ho zbavim? Dakujem
vovo
Pred 8 rokmi
5
Clovek na polozenie podlahy
Ahojte hladam cloveka ktory by polozil v miestnosti cca 3x4m2 plavajucu podlahu plus stokle dookol…
celiaticka
Pred 10 rokmi
1
Petúnie
Ahojte vie niekto poradiť koľko petúnok nasadiť do visiaceho kvetináča s priemerom 30 cm? Prikladám…
sheenka
Pred 10 rokmi
5
Zakladacia-štartovacia lišta
Ahojte, este predtym ako ma zacnete presviedcat ako je zakladacia lista zla, precitajte si moje dov…
marcuss
Pred 10 rokmi
4
Architekt-projektant
Chcem poprosiť, hľadám projektanta, chceme prerábať podkrovie, meniť strechu, treba nám schody niek…
osmicka76
Pred 10 rokmi
5
Bližšie informácie o rodinnom domme
ahoj máme záujem o rodinný dom /BA/, jeho majiteľka zomrela. Potrebovala by som zistiť kto dom vla…
kadan
Pred 10 rokmi
8
Aky strop? Ytong,Premac alebo Rectoligcht?
Chcem radu,do akeho stropu by ste išli? Obvodove muri som dal Ytong 30cm(P2-400) a nosne 25cm (P4-…
ytongsk
Pred 10 rokmi
3
Nema nahodou niekto na predaj silikonove formy ?
Nema nahodou niekto na predaj silikonove formy na odliatie obkladoveho kameňa,rozne druhy možu bit…
predator12345
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
2410
2411
2412
2413
2414
…