Vynovenie kuchynskej linky

chcela by som sa len opýtať... Hmm, kúpili sme byt, a po starom majiteľovi tam ostala kuchynská linka, z drevotriesky... Je to taká imitácia dreva. Je krásna, rohová, velikánska, vstavané spotrebiče.... Len žiaľ zničená veľmi, dvierka sú okopané, na linke vidieť že si ju veľmi nevážili. My by sme si ju chceli nechať, rozmýšľam žeby sme kúpili samolepiacu fóliu a olepili ju.... Bola by farebná, podľa mňa by nabrala druhý dych.... Myslíte, že je to dobré riešenie? Keďže momentálne nemáme peniažky nazvýš, na novú linku. Tak by som chcela nejako zrenovovať tú starú, a napadla ma tá fólia. Pozerala som aj lak, ale dá sa vôbec drevotrieska prelakovať? Ďakujem za odpoveď
Odpovedať
@zuzka_puska našla som tu témy, kde som sa o foliach nedozvedela v podstate nič... :)
Odpovedať
Myslis samolepiacu tapetu,alebo nejaku specialnu foliu?
Odpovedať
nechcela by si vymeniť aj celé dvierka? bola by to síce trochu väčšia investícia, ale aj výsledok by bol super, ako oblepiť existujúce dierka, lebo si myslím, že by to vyzeralo ešte horšie, ako súčasné okopané.
Odpovedať
@lucyzet tak cele dvierka, ani neviem ako by to vyzeralo.... neviem si to predstavit. Pretoze vlastne linka je tmavohnedá, ak vymením cele dvierka budú zas len tmavohnedé....a linku by som oblepila vlastne celu,aby farebne ladila...
Odpovedať
@majki555 myslela som tu samolepiacu foliu,klasicku :) o inych neviem, pocula som zatial iba o tejto folii. ak existuje nieco lepsie, ine, tak prijmem radu :)
Odpovedať
osbne meter folie na dvierka 60cm sirokej vide na minimum 4.20eura ak je kvalitna , original dvierka z DTD lamino egger podkladovka vide asi tolko isto ako ta folia a to mas uplne nove dvierka, plus nove panty to mozno presiahne par centov.. radsej nove dvierka je to za tu istu cenu..Cize nove dvieka na beznu panelakovu kuchyn kolem 100 eur aj z pantama abs hrany ,,.
Odpovedať
@zuzka_puska moji svokrovci tak robili, že kúpili iba dvierka a vlastne tam, kde bolo vidieť skrinky, tak nalepili hrany, takže napr. vnútri je síce skrinka biela, ale zvonku má celá dekor dreva.
Odpovedať
jasne, to pouvazujeme teda, ci sa nam aj tie nove dvierka neoplatia... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?