Kde zobrať peniaze na dofinancovanie.

Mam vyšši znalecky ako kupna cena ale chcem sa spytať ked mi ponižia cenu znaleckého tak dostanem menej financii to je logicke ale cez čo sa da dofinancovať zbytok chybajucich penazi?
Odpovedať
spotrebak, kreditka ak je dostatocny prijem nie je problem :)
Odpovedať
Nám tak dofinancovali vo VÚB banke. Znalecký nám teda riadne ponížili z 90000 na 44800. Kúpnu cenu chalupy máme 62000. splátky nám vychádzali 150 eur na hypotéku a 160 eur na spotrebák na 10 rokov, ale nezobrali sme to veď to je chorá suma. išli sme do tatrabanky a tam to vyzerá tak, že nám schvália hypotéku na celú sumu. Skúste len riadne pobehať banky a nebojte sa povedať že už ste v nejakej boli a akú ponuku Vám dali. vždy sa budú snažiť urobiť Vám lepšiu.
Odpovedať
asi nepoviem tajomstvo ze aj v ramci rovnakej banky "davaju" poradcovia rozne ponuky hlavne pri specifickejsich pripadoch kedy treba dobre poznat produkty alebo z ich strany musia mat zaujem sa snazit a vyjednat nejaku "vynimku" u schvalovatelov. Ak je novi poradca co nepozna produkty, alebo taki co uz ma splneny plan a vas uver by bol pre neho iba robota navyse tak sa to da odhadnut kedy ten clovek na druhej strane neurobil maximum a v pripade bank ktore vseobecne davaju nizke uroky alebo maju dobre produkty sa oplati skusit aj inu pobocku. Ak v konkretnej banke nedostanes dobru ponuku je vhodne sa aj prihovorit priamo riaditelovi pobocky "ci by sa nieco nedalo", kedze ti maju velky zaujem a motivaciu aby ich pobocka ziskala novych klientov.
Odpovedať
Da sa dofinancovat aj stavebnou sporitelnou, ale ked ti ponizia hodnotu nehnutelnosti v jednej banke, neznamena to, ze to tak spravi kazda banka :-)
Odpovedať
tak ideme skusit reitingy v ostatných bankach a skusime inde som zvedava stale nejake problemy a už sme trochu unavení z toho dufam že sa to zdarí.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@lenkaaninka Treba si podať žiadosť do viacerých bánk (tak zo dve či tri banky riešiť súčasne), pretože nie každá môže znížiť hodnotu ZP. Ak sa to stane v každej, vždy je tu možnosť dofinancovať potrebnú sumu spotrebným úverom. Treba si ale pýtať účelový spotrebný úver (je bežne lacnejší ako bezúčelový - teda ak ich Vami vybraná banka bude takto členiť).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?