O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Buracie povolenie
Chcem sa opytat tych co burali dom, od koho vsetkeho je potrebne vyjadrenie k buraciemu povoleniu? …
jan45
Pred 10 rokmi
4
Bungalova na 5 árovom pozemku
Dobrý deň, chcem sa spýtať či mi vie niekto poradiť projekt domu-bungalov na 5 árovom pozemku. Do…
dvorcidlo0
Pred 10 rokmi
8
Automatická závlaha
Mal by som dotaz k automatickej závlahe, ako sa rieši situácia keď sa na ploche zavlažovaného trávn…
atlaska
Pred 10 rokmi
6
Pošli nápad „crazy idea“, čo by mohol Bramac ponúknuť pre vás zákazníkov
Z nápadov vyberieme ten najoriginálnejší, ktorý nás v Bramacu najviac zaujme. Víťaza vyberieme v pi…
vlado_bramac
Pred 10 rokmi
28
Masážne a parné boxy
Ahojte,prosím Vás má niekto skúsenosti s masážnym /parným/ boxom HDL WHITE PEARL? Dakujem
janspanik
Pred 10 rokmi
4
Elastická hadica
Aké máte skúsenosti s elastickými hadicami? Také čo sa natiahnú a potom zase stiahnú. Sú kvalitné, …
zuzanak89
Pred 10 rokmi
1
Elastická hadica
Aké máte skúsenosti s elastickými hadicami? Také čo sa natiahnú a potom zase stiahnú. Sú kvalitné, …
zuzanak89
Pred 10 rokmi
8
Rekonštrukcia RD na živnostenské razítko
Dobrý deň, chcem vás poprosiť o radu. Je možné zabezpečiť projektovú dokumentáciu architektonickej…
jan45
Pred 10 rokmi
3
sponzor fóra
Čo skorej robiť? Sádrokartónový plafón alebo stierkovať streny?
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na Váš názor.Chystáme sa prerábať starší domček a zaujíma ma ak…
pepa_nr
Pred 10 rokmi
14
Zateplenie výklenku
Prosím o radu, ake su moznosti a postup zateplenia v tychto dvoch pripadoch. Sme v stadiu vyberania…
ivec16
Pred 10 rokmi
14
Bramac Max 7
Ahojte, máme sklon strechy 10 (pultová) a 20 (sedlová) stupňov. Poradili nám Bramac Max 7 - chce…
dbe
Pred 10 rokmi
5
Zlucenie uzemneho rozhodnutia a stavebneho povolenia
Dobry den , Mam otazocku . Je mozne zlucenie uzemneho a stavebneho rozhodnutia? Stavba rodinneho …
atlaska
Pred 10 rokmi
2
Názor na indiviálny projekt
Dobrý deň prajem, chcel by som sa Vás opýtať na názor na tento projekt, čo by ste na nom dodali ubr…
staronova
Pred 10 rokmi
1
2
40
Ochranna priehladna folia na terasu
zaujimaju ma skusenosti s priehladnou roletovou foliou na terase, ide mi hlavne o ochrannu funkciu …
zojec
Pred 10 rokmi
1
Osadenie varnej dosky
Ako je vhodné osadiť varnú dosku do otvoru vyrezaného v pracovnej doske? Ide o to, že otvor je ok, …
luciella
Pred 10 rokmi
1
Hypotéka v rozvodovom konaní
Dobrý deň Počas manželstva sme s manželkou vzali hypotéku na dom /ktorý je aj založený/, nežijeme …
monikusa
Pred 10 rokmi
2
Bungalov 16 m x 10,5 m - dispozícia
Dobrý deň. Môžete sa vyjadriť k tejto dispozícii: http://s12.postimg.org/5k3yj08nv/bungalov16x1…
clt
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
87
Pozemok iba so studnou
Ahojte, uvazujem o kupe pozemku, kde nie je vodovod (ostatne IS - plyn, elektrina, kanalizacia tam …
madein1974
Pred 10 rokmi
2
Máte niekto skúsenosti s prietokovým ohrievačom vody Delimano Instant?
chcem ho použiť na chalupe
pzad
Pred 10 rokmi
5
Máte niekto skúsenosti s prietokovým ohrievačom vody Delimano Instant?
chcela by som ho použiť na chalupu do kuchyne.
babi58
Pred 10 rokmi
1
Rekuperačná jednotka MVZ (Vaňo)
Ahojte, rád by som na tomto mieste zhromaždil pár info. k rekuperačným jednotkám "Vaňo". Skúsenos…
stefanl
Pred 6 rokmi
5
Stavebný dozor - Hviezdoslavov
Dobry den, hladame odbornika-stavebny dozor. Peciatku nepotrebujeme, skor niekoho, kto sa tomu naoz…
msm2015
Pred 10 rokmi
1
Krivy obvodovy mur
Murary mi zacali tahat obvodove muri a pri stvrtom rade som ich zahnal lebo je to krive. Vertikalne…
maros173
Pred 3 rokmi
1
2
40
BRAMAC REVIVA doplnky v čiernej farbe - DUROVENT?
Prečo nevyrába BRAMAC sanitárne prestupy vo všetkých ponúkaných farbách krytiny REVIVA? Máme REVIVA…
marcel_bramac
Pred 10 rokmi
2
Postup prác pri rekonštrukcii starého domu
Ahojte, Ideme komplet prerabat stary jednoposchodovy dom s pivnicou (voda, odpad, elektrina (no…
saslikma
Pred 8 rokmi
25
Krušpán - vijačka krušpánová ako na ňu
Máme v záhrade pri plote jeden krušpán, vysoký 2,5m a široký 1,5m. Úradujú na ňom húsenice vijačky …
lalabus
Pred 3 rokmi
12
Interierový diesign Martin
Zdravím, prehľadal som forum ale nepodarilo sa mi nájsť odpoveď. Ak som to prehliadol ospravedlňuj…
funtasta
Pred 10 rokmi
2
Má niekto tento dizajn od siemensu ? ako vyzerá v skutočnosti?
http://www.vestavne-spotrebice.cz/vestavna_trouba-siemens_hb675g0s1-152924133-145924775-0/?gclid=CMy
atlaska
Pred 10 rokmi
3
Radarový pohybovy snímač
http://obchod.edison.sk/index.php?act=viewProd&productId=5865 ma niekto skusenosti s tymto snima…
technik007
Pred 10 rokmi
6
Komplet nová elektrika v 1izb. byte.
Zdravím,hladám šikovného elektrikára,ktorý by mi vymenil komplet elekktriku v panelákovom 1.izb.by…
tomi66677
Pred 10 rokmi
3
1
2
…
2415
2416
2417
2418
2419
…