O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Nachádza sa v okolí Michaloviec, Trebišova a Sobraniec montovaný dom ??
Ahojte, prosím Vás, zvažujeme stavbu takéhoto domčeka, ale prv by sme ho chceli vidieť naživo, nevi…
mimms
Pred 10 rokmi
3
Odšťavovač Catler vs. Kenwood
Vazne uvazujem nad kupou kuchynskeho robota Kenwood chef, len sa neviem rozhodnut, co sa tyka odsta…
mathew112
Pred 10 rokmi
3
Drevo na krov a tesari
Príjemný večer, poradíte vy skusenejší ;-) kde zohnať za dobru cenu drevo na krov a aj poprosim s…
palopo
Pred 10 rokmi
7
Aká môže byť výška pokuty pri začatí stavby bungalovu bez staveb.povolenia?
Akú môžeme dostať pokutu pri začatí stavby domu bez stavebného povolenia? Doklady k stav.povoleniu …
mirooslav
Pred 10 rokmi
12
Elektrika a kúrenie v drevenici
Ahojte. Neviete mi tu niekto odporučiť elektrikára z okresu Prievidza, ktorý má skúsenosti zo zave…
milan333
Pred 10 rokmi
1
Izolacia šikmej strechy
dobrý vedel by ste mi niekto poradiť akým spôsobom zatepliť túto šikmu strechu na chalupe aj s použ…
golem333
Pred 10 rokmi
5
Trnava: Novostavba Bottova
Čo hovoríte na projekt bytový dom Bottova? Ceny sa mi zdajú príliš nízke vzhľadom na lokalitu.
lubk0
Pred 10 rokmi
11
Je potrebne vetranie povaly?
Zdravím, chcem Vás opýtať na názor či je potrebné urobiť vetranie povaly. Povalu mame v hornej čas…
marcel714
Pred 5 rokmi
2
sponzor fóra
Ako tahate datove kable po dome?
idem tahat DATOVE kable po dome (asi cat5e). ako ste to riesili Vy? do chraniciek, alebo pod omietk…
lukas34
Pred 10 rokmi
11
ELEKTRICKE PODLAHOVE KURENIE VERZUS TEPLOVODNE RADIATORY, podlahové
Ahojte viete mi poradiť chceme stavať montovaný rodinný dom ( 150 m2) a nikto nám nevie povedať aká…
atlaska
Pred 10 rokmi
2
Ako zmenit vzhlad interierovych dveri
ahojte, budem sa stahovat do noveho bytu, kde mal majitel dobre interierove dvere, len sa mi nep…
majsterdreva
Pred 8 rokmi
6
Vonkajsie rolety na plastove okna
kedze sa nedaju dat klasicke plastove rlety na okna ake bi nam niekto odporucal
jimmy1212
Pred 8 rokmi
9
Tepelne cerpadlo voda-voda
Budem mat cerpaciu studnu priemer 200 - hlbka 12 m na zavlahu, a vsakovaciu studnu 300 hlbka 8 m n…
pastierik
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
4
5
143
Ako zrekonstruovat zle betonove schodisko a za kolko?
Schody su plytke a naslapna plocha je kratka. Pri zostupe nadol su schody az nebezpecne (najme s di…
tomas1989
Pred 9 rokmi
7
Tepelne cerpadlo verzus splynovacia pec
Zdravim Vas damy a pani, prosim Vas o Vase nazory/skusenosti a hlavne pomoci pri vybere kurenia TC…
brinza
Pred 10 rokmi
17
Dovoz domov zo SIP panelov z Ukrajiny alebo Ruska
Chcela by som sa opytat ci je mozny dovoz montovanych domov zo SIP panelov z Ruska alebo z Ukrajiny…
mimms
Pred 5 rokmi
12
Projektant Prešov
Hladam projektanta na vypracovanie projektu osadenia domu na pozemok - Prešov. poznate niekoho?
tinnka86
Pred 10 rokmi
1
Kombinácia podlahové kúrenie / radiátory a kombinácia plynový kotol a kotol na tuhé palivo
Ahojte :-) Je možné skombinovať podlahové kúrenie v obývačke a kúpeľni s radiátormi v 3 izbách + k…
jaster64
Pred 10 rokmi
4
Bau holding, prosím Vás máte s nimi nejaké skúsenosti ?
Dobrý den zaujala nás táto firma hlavne s finančnou ponukou chceli by sme od nich RD family modern …
iwonita
Pred 10 rokmi
3
Vlastná výroba gabiónov
Páčia sa mi gabióny, ale nepáči sa mi ich cena, za ktorú sa predávajú. Na internete som zistil, že …
dwh
Pred 2 rokmi
16
Indukcia na 220V - skusenosti
Zdravim, ma niekto doma indukciu na 220V ? Neobmedzuje vas to ? Vybral som si zatial tuto http:/…
juraj_k
Pred 2 rokmi
1
2
46
Čistenie vodovodného potrubia
Ahojte, chcem sa spýtať, či má niekto skúsenosť čistením vodovodného potrubia. Žijeme v 35- ročnom…
jankali89
Pred 7 rokmi
4
Skladba podlahy podlahoveho kurenia?
Zdravime vas, mame dalsiu dilemu, aka je najvhodnejsia skladba podlahoveho kurenia? Citali sme teda…
zajacik1471
Pred 10 rokmi
17
Potôčik okolo domu
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Ideme kúpiť domček, okolo ktorého je ale z dvoch strán potok. …
filipe1
Pred 10 rokmi
4
Co by ste zmenili
Ahojte, ospravedlnujem sa vopred, ak takato tema tu uz bola, no nesla som ju. Rada by som sa opyta…
nickirakli
Pred 10 rokmi
5
Pracovna na poschodi
Ahojte, rada by som sa opytala tych, ktori maju pracovnu s prackou a susickou na poschodi ako sa Va…
vallll
Pred 10 rokmi
8
Drevoobklad exteriér, interiér
ahojte, ideme stavať bungalov a mám plán , že zvonku bude obložený miestami drevoobkladom a vo vnút…
eewee8888
Pred 10 rokmi
5
Kúpno-predajná zmluva
Dobrý deň prajem. Chcela by som informovať ohľadom kúpno-predajnej zmluvy na rodinný dom. Spolu s m…
tino2
Pred 10 rokmi
3
Horizontalny dreveny plot
Ahojte, mam otazocku ohladom plotu ktory chceme spravit z drevenych dosiek. Byvame v radovke a zad…
cililink
Pred 10 rokmi
3
PVC TARKETT premium SOHO1
Ahojte, prosím vás, máte niekto doma ako podlahu PVC od tarkettu premium v dekore SOHO 1? Ako ste s…
ivitom
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
2417
2418
2419
2420
2421
…