O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Braas alebo Bramac?
Sme v štádiu rozhodovania sa medzi strešnými krytinami. Plocha strechy je cca 300m2, 25stupňový skl…
marcel_bramac
Pred 10 rokmi
4
Strešná krytina Tondach Samba 11
Prosím vás, máte niekto strešnú krytinu Tonadach Samba 11 čierna ? My sa pre ňu rozhodujeme, nevyze…
charles91
Pred 5 rokmi
1
2
33
Kurenie - aky kotol navrhnut??
Zdravim vas vsetkych, potrebovali sne poradit rozmedzie kotla, cize napr. buderus (zavesny zo zabud…
majkoj
Pred 10 rokmi
18
Staveb.povolenie vo Velkom Sarisi?
je tu niekto kto riesil SP vo Velkom Sarisi?
zuza225
Pred 10 rokmi
2
Relácia Domov na klúč
Prihlásila som sa v marci do relácie Domov na klúč s tým že som chcela rekonštruovať suterén ktorý …
thodosy
Pred 10 rokmi
10
Zhanam ludi na vystavbu zakladov
Zdravim, najde sa tu niekto z okolia Topoľčian, co by vedel zrealizovat vystavbu zakladov rodinneho…
miropagac
Pred 10 rokmi
2
Staree chodniky
ahoj strecháči, poprosím o rady.. rekonštruujeme dom cca. 50 ročný.. čo sa týka exteriéru, máme po…
kerstin
Pred 10 rokmi
2
Nábytková zostava do detskej izby
Páčia sa mi takéto hotové nábytkové zostavy do detskej izby, má niekto skúsenosti s nákupom z inter…
angi81
Pred 10 rokmi
3
sponzor fóra
Poradte-Farba stien a tapety
Prosila by som o radu, sťahujeme sa z bytu do domu, máme nábytok, ktorý môžte vidieť na fotkách. Ob…
uzanka16
Pred 10 rokmi
1
Drevena terasa alebo balkonik
Dobrý deň, chcem poprosiť o rady a tipy... prerábame starší domček s manželom, kocka podpivničená.…
erika5001
Pred 10 rokmi
1
Dvere do bytu
Ahojte, chcem vymenit v byte dvere aj s oblozkovymi zarubnami. Potrebujem 5x jednokridlove a 1x dvo…
bublinulka
Pred 10 rokmi
3
Da sa nehradit mijakos pezinskych tehelni inym mijakom?
surne... dosli mijaka a nikde neviem zohnat pezinske ale maju ten isty rozmer ale betonove ...viete…
katy44551
Pred 10 rokmi
3
Breza ako soliter v zahrade
Mate niekto skusenost s brezou ako soliterom v zahrade? Velmi sa mi paci a uvazujem, ze by sme si j…
aflou
Pred 9 rokmi
20
Ako sa Vám páči tento projekt?
dobry den, chcela by som poprosiť o radu odborníkov: koľko by asi stála výstavba tohto domu? nemysl…
radkla
Pred 10 rokmi
7
Ahojte..sú momentálne potrebné bločky k energet.certifikátu ku kolaudácii?
stretli ste sa niekto pri vydaní en.certifikátu s problémom s bločkami? Keďže banke postačujú fotky…
ikunka29
Pred 10 rokmi
4
Hladam dobry eshop s peknymi tapetami
ahojte, poradite? prehladala som forum, nenasla som konkretne eshopy..... hladam krasnu tyrkysovu, …
tapety_dimex_sk
Pred 10 rokmi
4
Klima v rozvodoch pre krb
Caute, vie niekto poradit ci je mozne nejaku klimatizacnu jednotku na leto napojit do izbovych roz…
kamko7
Pred 10 rokmi
12
Realtec Trnava
Ahojte strechaci... Prosím má niekto skúsenosť s dodávkou a montážou okien od firmy REALTEC plus …
madko
Pred 9 rokmi
4
Máte priznaný strop? Pošlete mi foto?
ahojte, ideme priznať drevený strop, veľmi by ma potešili vaše inšpirácie, prípadne rady, čím ste d…
marcuss
Pred 10 rokmi
5
Drez antracit alebo kava ?
Potrebovali by som poradit ohladne drezu , kuchyna bude biela vysoky lesk , pracovna doska orech a…
filipe1
Pred 10 rokmi
1
Aku obyvačku?
Poradte akú obyvačku k našej kuchyni. Pači sa mi provance, ale moc ho doma mať nechcem. Kuchyňa je …
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
9
Prerabka 2,5 bytu Kosice (55m2) tipy na modernu rekonstrukciu
Ma niekto nejake tipy na modernu rekonstrukciu?
ladelaila
Pred 9 rokmi
4
Krokvový záves 30 cm, príp. 35 cm
Kde zoženiem na Slovensku dlhšie krokvové závesy ? Našla som len v Čechách. Ďakujem za pomoc.
43jarko
Pred 10 rokmi
12
Strojové omietky - Trenčiansky kraj
Zdravím hľadáme niekoho, kto by nám spravil strojové omietky v celom dome za prijateľnú cenu ;). Do…
ajnka
Pred 5 rokmi
30
Zateplenie keramickeho stropu
Zdravím, riešime otázku zateplenia stropu. Čo je vhodnejšie, zateplenie zospodu alebo zvrchu? A čím…
mesarosanton
Pred 10 rokmi
2
Click vinylová podlaha - aké sú jej výhody?
Ahojte. Výhody klasickej lepenej vinylovej podlahy sú známe. Ako je to však v prípade klikacej vi…
mpfnordy
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
68
Aký máte názor na tento projekt?
Aký máte názor na tento projekt? Pozemok je rovný, orientácia domu by bola - vchod a kúpeľňa na s…
logo22
Pred 10 rokmi
5
Prírodný kameň na eps
Dobrý deň, máme dom - novostavbu, hrúbka múru 25cm a na to sa chystám dať 20cm eps 70 NEO. Mám o…
p3t3r
Pred 10 rokmi
22
Okolie domu (hneď vedľa múrov)
Chcela by som sa spýtať - čo máte / plánujete mať okolo domu? Myslím hneď vedľa múrov - kamienky, c…
dara27
Pred 10 rokmi
7
Stavba plota na kľúč
Ahojte. Hľadám firmu na realizáciu plota na kľúč, najlepšie okolie Trnavy, Nitry. Niečo podobné ako…
mmmmn
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
2418
2419
2420
2421
2422
…