Relácia Domov na klúč

Prihlásila som sa v marci do relácie Domov na klúč s tým že som chcela rekonštruovať suterén ktorý slúžil skoro 40 rokov ako pivnica no má tam všetko zavedené keďže babka tam varila pre robotníkov. Za týždeň sa mi ozvali a hneď chceli prísť na obhliadku. Prišli traja. Architektka Petra, ten fešák stavby vedúci alebo ako ho mám nazvať a šéfka programu. Fešákovi sa páčil celý suterén a aj vedel ako to celé zrekonšruhuje, išiel by do toho, architektka Petra bola uple mimo akoby v živote nerobila architektku a šéfke programu mám taký pocit že sa nepáčil ten suterén... Pýtala sa nás kolko máme peňazí na rekonštrukciu my sme povedali 5000 eur, no oni povedali že to bude stáť minimálne 15000-17000 eur. Moja mama povedala že nám na to dá. Šefka sa ale uisťovala či naozaj máme tolko peňazí./Povedali že treba odizolovať ešte dom čo tento rok chceme určite urobiť/. Mama povedala že áno. Odfotili si nás a šéfka relácie mi povedala že mi zavolá a povie mi mail kde mám poslať projekt domu. Doteraz sa mi neozvali. Apropo kto to pozerá nezdá sa Vám že je tá relácia postavená na hypotéke? Každému núkajú hypotéku. Mám taký pocit že keby som im povedala že chcem si zobrať hypotéku tak nám už rekonšruhujú suterén.
Odpovedať
Neviem, ale mne sa tá relácia zdá celá zvláštna, minule som to tak letmo pozerala a bolo mi čudné, že až pri rekonštrukcii zistia, že nemôžu búrať, lebo je to nosný múr, a potom sa hrdili ako to pekne urgentne vyriešili nebúraním. Takú dôležitú vec, ako búranie priečky, to si nezistia predtým, ako začnú rekonštrukciu? To zistia, až pritom, ako to idú búrať???? Alebo to bolo celé hrané? Celé to bolo trápne. A máš pravdu, tá architektka je fakt mimo.
Odpovedať
@1zaza to je jasne ze o tom vedeli, kady architekt od oka vie ktora priecka je nosna. Treba pochopit slovensky TV biznis. Ten nieje stavany na zabave ale na drame. Ved preco mame tolko Farmy, modreho neba, divokych konov a jeden jediny komedialny serial Horna dolna mal kolko 7 casti? Cize bez dramy nieje reality show. Smutne ale na Slovensku to tak chodi mozno sa raz zobudia.
Odpovedať
Profilova fotka
riesia sa tu uplne "hluposti" ... bezvyznamne pre modru strechu... :D :D :D zabera to iba miesto pre dobre albumy na serveroch :D
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto a co ten tvoj prispevok vo fotoblogoch??? Kazdy z casu na cas blbneme ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jankazb ja ho mam ale docasny a pocitam ze mi ho admin stopne do par min... diskusia vo fore sa neda zmazat, to som sa sam presvedcil uz ze mnou zalozene temy pred 4rokmi neaktualne su stale tu, ludia pisu a mne stale chodia echa o diskusii, aj ked som ziadal adminov o zmazanie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto nestopnu,az po vikende urcite :)
Odpovedať
za par dni zrekonstruuju obydlie co v najkradsom case...no neviem ako to robia ked este na nepreschnute omietky davaju farbu alebo nieco ine.....dla mna to tak zrekonstruuju ze za par rokov sa moze zas :-D
Odpovedať
a co tak zavolat tam a spytat sa,ak ste to uz dotiahli az do obhliadky,hm?...
Odpovedať
ZAbudni na to. Pokiaľ režisér povie, že výzorovo nie ste zaujímaví, tak vás do relácie neobsadia. Čo myslíš, prečo si vás fotili. Tu neide o rekonštrukciu alebo projekt, ale o to, aby aj účinkujúci boli na obrazovke zaujímaví.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?