Inšpirácia na prerábku bytu

roland76 Ako to zmenit?Buduci rok planujeme komplet rekonstrukciu,nemate niekto takyto byt? Hladame inspiraciu.Chceme tam dostat okrem vane murovanu sprchu na ukor kuchyne samozrejme samostatny zachod.Nosne steny su nad kuchynou a medzi obyvacou a spalnou.Predstavujeme si asi takto http://www.modrastrecha.sk/blog/danka... Dakujem za rady a postrehy.
Odpovedať
WC vysunúť do chodby, vstup do kuchyne spraviť z obývačky a hneď máte veľkú kúpelňu bez toho aby ste ubrali z kuchyne, v obývačke posuniete gauč...
Odpovedať
@roland76 ako 43jarko pise, tak neviem ako by sa riesil odpad z WC, kedze to bytove jadro by bolo daleko. Vstup do kuchyne z obyvacky, to je jasne. Mozno ak by si nechcel komoru pri vstupe, tak z komory urobit v spalni satnik, potom ked by tam neboli dvere do komory z predsiene, tak o to by sa dala zvacsit obyvacka. Alebo ked nie satnik, tak nejaky pracovny kutik. Neviem co presne potrebujes. Tie dvere do komory su iba 70tky? Ak by boli beznej sirky ako v izbach, tak by sa vstup do spalne mohol riesit dverami, ako je teraz komora a z obyvacky by sa zamuroval otvor. Je tam asi viac moznosti...
Odpovedať
ak sa použije podomietkový splachovač, dolná hrana odpadu pod misou je 14 cm od podlahy, dolná hrana odpadu v šachte je asi 8 cm, to znamená možnosť posunúť WC od šachty 2 m pri 3 % spáde, ak sa zníži výška hlavnej odbočky v šachte, vzdialenosť sa predlžuje.
Odpovedať
Planujeme tuto variantu http://navrhinterieru.sk/planner/proj... Prelozenie wc neni problem je tam nova plastova stupacka.Vchod doD1 sa presunie na roch medzi D1 a D2.Vstup do komory je vstup 90 cm a urcite bude z neho satnik.aj ked neviem ci bude vhod zo spalne.
Odpovedať
Takze tu je obrazok
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?