Menu Forum

Indukcia na 220V - skusenosti

20. apr 2015  • 
 Pridaj príspevok
fotoportrét
fotoportrét
jarosujo
Registroval sa 12. júla 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 207 príspevkov. Má 2 priateľov. Okres Žilina.
fotoportrét
fotoportrét
jarosujo
Registroval sa 12. júla 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 207 príspevkov. Má 2 priateľov. Okres Žilina.
 @janka279 Tak to potom vypada, ze to mate nastavene asi na ten najslabsi 13A istic.
19. apr 2015 o 22:53  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
pacho74
Registroval sa 12. novembra 2008 na modrastrecha.sk. Pridal 1900 príspevkov. Má 2 priateľov.
fotoportrét
fotoportrét
pacho74
Registroval sa 12. novembra 2008 na modrastrecha.sk. Pridal 1900 príspevkov. Má 2 priateľov.
 @jarosujo
nechapem tej logike kupovat vami vybratu indukciu ked budete mat v kuchyni 380/400 V . Ta indukcia vam menej EE nezozerie . Jednoznacne kupujte nad 7kW a so samostatnym ovladanim pre kazdu varnu zonu . Ta vami vybrata ma pre indukciu neprakticke ovladanie . Inak nemuseli ste otvarat zbytocne tuto diskusiu .
http://www.modrastrecha.sk/forum/kuchyna/indukcne-dosky-skusenosti/?lastref=it&post=last&page=last
alebo
http://www.modrastrecha.sk/forum/kuchyna/varna-doska-plynova-verzus-indukcna/?page=2#post-76836039
19. apr 2015 o 23:23  • Odpovedz  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
matusa4b8
1
Registroval sa 11. decembra 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 83 príspevkov. Okres Košice.
  • Prestavujem byt
fotoportrét
fotoportrét
matusa4b8
1
Registroval sa 11. decembra 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 83 príspevkov. Okres Košice.
  • Prestavujem byt
 Presne tak ako pise pacho74.
Mame pripojenie na 400V v byte, kupili sme si Elektrolux 7,1kw inducknu varnu dosku, kazda zona ma samostatne ovladanie a x dalsich funkcii emoticon nie je co riesit a na 230V by som to ani nedaval....ja neviem kto ako doma vari ale je uplne bezne ze varim aj na 3hrncoch naraz..
20. apr 2015 o 23:57  •  prestavuje byt  • Odpovedz  •  Páči sa mi to