O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kúpeľňa v novostavbe, Trnava
Dobrý deň. Prosím Vás, nevedel by nám niekto poradiť nejakých majstrov, pôsobiacich v okolí Trnavy…
lubk0
Pred 10 rokmi
2
Otvaranie dveri na chladnicke
poradte akym smerom otvarat dvere na chladnicke v takejto kuchyni? chladnicka ma variace oboch otva…
madein1974
Pred 10 rokmi
4
Cena prace za hrubu instalaciu elektriky
Zdravim. Robia nam v dome rozvody elektriky a elektrikar mi poslal fakturu za robotu. Je bezne(…
technik007
Pred 10 rokmi
1
2
40
Energeticky certifikat zapadne Slovensko?
Hladam firmu na vypracovanie EC pre dodatocnu kolaudaciu. Lacny, jedna sa o rod. dom do 60 m2, pora…
jankazb
Pred 10 rokmi
5
Majster na sádrové omietky TT kraj
Ahojte, prosím Vás vedeli by ste mi odporučiť nejakého majstra, ktorý je vážne detailista a vedel …
white_dream
Pred 10 rokmi
1
Dá sa postaviť 3 izbový bungalov do 70 000??
Dobrý deň, chcem sa spýtať či mi vie niekto poradiť či sa dá postaviť 3izbový bungalov do 70000. …
sorca24
Pred 10 rokmi
1
2
43
Biele podlahové sokle v interiéri - akú máte skúsenosť
Ahojtre strecháči, rozhodla som sa nedávať si lišty v takom istom prevedení ako je podlaha ale chce…
violaceus
Pred 6 rokmi
21
Liepsnele kotol
Ahojte, máte niekto skúsenosti s kotlom liepsnele(http://www.liepsnelekotol.sk/), alebo aký je váš …
janamartish
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
4
5
144
sponzor fóra
Velkoprofilove okna na juznej strane dilema
Zdravim, viem ze ste uz o oknach toho popisali uz vela. Mam taku dilemu ohladom velkoprofilovych ok…
jan45
Pred 10 rokmi
1
2
35
Benátska štuka
Ak sa na MS nachádza niekto,kto má skúsenosti s benátskou štukou,mám otázku :-D Ako postupovať v pr…
mircek
Pred 10 rokmi
1
Biele spotrebice-nevyhoda bielej farby
ahojte,mate skusenosti s bielymi spotrebicmi, rura,mikrovlnka,varna doska? maju tendenciu casom zoz…
aureliusss
Pred 10 rokmi
5
Cerpadlo do vrtanej studne
Ahojte. Chcem sa spytat ci tu nie je neaky odbornik na zavlahy s vrtanej studne. Mame problem so st…
jan45
Pred 10 rokmi
7
Drevenny zahradny domcek na naradie
Hladam spolahlivu firmu na stavbu drevenneho zahradneho domceka v blizkosti BA. Rozmer domceka by m…
mareeek
Pred 9 rokmi
7
Detail naviazania obvodovej steny z DT a nosnej priečky z tehly
Ahojte. Suterén budem murovať z DT dvárnic, ale vnútorné nosné a aj nenosné priečky by som chcel…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Skúsenosti s projektami od MFpro alebo projektydomov.com?
Vybrali sme si projekt u týchto dvoch firiem. Vzhľadom na cenu sa obávame či sú projekty kompletné.…
valodka5497
Pred 3 rokmi
15
Predaj krištáľových pohárov
pravdu povediac nemala som šajnu do akej diskusie zaradiť túto otázku, ale krstná mama chce predať …
maria123
Pred 10 rokmi
2
Darujem za odvoz zeminu na vyrovnanie pozemku ŽUPČANY-VYSOKA.
Darujem za odvoz zeminu zo zrovnavania pozemku a vykopu zakladov.ŽUPČANY VYSOKA
deeper
Pred 10 rokmi
1
Hľadám majstrov na rekonštrukciu bytu
Ahojte, kúpil som 2i byt v Stupave, ktorý si vyžaduje kompletnú rekonštrukciu. Hľadám partiu maj…
katarina93
Pred 10 rokmi
4
Máte niekto skúsenosti s garážovými bránami od firmy Eurobrany.eu so sídlom v KN?
Hľadám kvalitnú a cenovo priateľnú garážovú bránu do samostatne stojacej garáže. Dala som ci naceni…
sisi1986
Pred 10 rokmi
1
Murovana sprcha bez vanicky.... ano alebo nie??
paci sa nam taka sprcha,ze proste len dookola vymurovane, a aj dole vymurovane, nejaka pekna dlazba…
jano2007
Pred 10 rokmi
10
PODHRABOVE DOSKY - poradte prosim
Ahojte, kedze je tu dost malo napisane o podhrabovych doskach, mam otazku ? Mam pozemok navys…
nororo
Pred 1 rokom
12
Ahojte da sa refinancovat uver v slsp?
lebo mame uver s urokom cez 9% uz rok a kamaratka mi dnes povedala ze ona si ho vybavila z urokom 7…
kokinott
Pred 10 rokmi
3
Plavajuca podlaha s kuchynou
ahojte...co si myslite, hodi sa tato plavajuca ku kuchyni? plavajuca je dub a kuchyna slivka...a ok…
marinak53
Pred 10 rokmi
21
Pohybliva zástena za pracovnou doskou
Jedna baba tu dala cely album pohyblivych zastien za pracovnou doskou (v kuchyni). Neviete mi porad…
strakuleska
Pred 10 rokmi
2
Hladam seriozneho stolara na vyrobu exterierovych dveri z masivu
Prosim vas mate niekto skusenosti s neakym dobrym stolarom ktory vyraba dvere zarubne z masivu? ta…
tatiana1978
Pred 10 rokmi
6
Čím je najlepšie vlastne začať?
Ahojte... :-) Vopred sa ospravedlňujem, ak je tu táto téma už otvorená, ale ako dobre viete, každý…
alieeenka13
Pred 10 rokmi
12
Vyrobit barovu stolicku podla predstav? resp.podla typu jedalenskej stolicky??
Mám vyhliadnute jedalenske stoličky,žiaľ nie sú k tomu nádobe stoličky.a chcela by som to v jednom …
marionett
Pred 10 rokmi
1
Inspiracie do obyvacky :-)
ahojte, mame obyvacku 6mx4m a vobec si neviem predstavit co a ako v nej :-) Podlaha je svetlosiva. …
jantleskac
Pred 10 rokmi
18
Prosím Vás poznáte niekto prutikara z okolia Trnavy?
chceme si dať spraviť vrtanu studnu a hladame firmu , ktora to realizuje . Najprv ale potrebujeme p…
slavkar
Pred 10 rokmi
2
Vstavana chladnicka umiestnena vedla vstavanych spotrebicov - vase skusenosti
Ahojte, chcem sa spytat a poradit..Budeme si davat navrhovat kuchynu a zaujimalo by nas, ake mate s…
bibiolka
Pred 10 rokmi
7
1
2
…
2414
2415
2416
2417
2418
…