Vstavana chladnicka umiestnena vedla vstavanych spotrebicov - vase skusenosti

Profilova fotka
Ahojte, chcem sa spytat a poradit..Budeme si davat navrhovat kuchynu a zaujimalo by nas, ake mate skusenosti s tym ,ked je vstavana chladnicka hned vedla vstavanej skrine kde je rura a mikro..Pocula som rozne nazory vyduvanie dvierok a podobne...Ake mate skusenosti vy?? Nevadi tam teplo a chlad navzájom?? dakujem
Odpovedať
Vedla seba urcite nie. Chladnicku prec od rury pripadne rozdelit ak je to mozne Potravinovou skrinkou a nezabudnut na odvetranie chladnicky, rury a mikrovlnky.
Odpovedať
My mame medzi chladnickou a sporakom s rurou taku policku asi 15cm :-) Bezprostredne vedla seba by som to asi nedala, neviem, nejako sa mi to bije - teplo a chlad.... Nejaka aspon mala policka medzi to :-)
Odpovedať
Ja to mam v kuchyni vedla seba, a ziadne vyduvanie dvierok a podobne nemam. Si nemyslite ze korpusy kuchyne kde je rura vlozena horia alebo podobne dohady, treba to odvetrat podla poziadaviek vyrobcu spotrebicov.
Odpovedať
Pri zabezpečení odvetrania aj vedľa seba, žiadny problém. Máme v linke a nič podobné sa nedeje.
Odpovedať
Moderne truby maju tak dobru izolaciu, ze na povrchu je 30 stupnov, napr. Siemens. Tolko chladnicka par hodin za tyzden prezije bez ujmy.
Odpovedať
mám vestavěnou troubu i lednici, ale ne u sebe, myslím, že to dnes při moderních spotřebičích nehrozí, dříve dvířka od trub byla hodně teplá, dneska je technika dál
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?