Biele spotrebice-nevyhoda bielej farby

ahojte,mate skusenosti s bielymi spotrebicmi, rura,mikrovlnka,varna doska? maju tendenciu casom zozltnut,vidno skrabance? nejako specialne sa treba o ne starat? dakujem za postrehy a skusenosti :)
Odpovedať
nič lepšie ako biela neexistuje, to je neodškriepiteľný fakt. Mala som najskôr- dávno biely smalt, potom čierne sklo, teraz nerez.. a nemôžem sa dočkať chvíle, keď sa znova budem môcť vrátiť k bielej farbe, pri kt. aj ostanem : -) ešte dobre, že ma osvietilo =-) a nekúpila som aj nerez chladničku ;-)
Odpovedať
Zozltnut moze vsetko ale skor pri lacnych znackach a taktiez zalezi ci na spotrebice doapda priame slnko. Zozltne skor plastova cast ako sklenena (rura, varna doska, mikrovlnka) takze pri dobrej znacke byb som sa toho neobaval. Specialne sa o to starat netreba, bezna udrzba. A ci vidno skrabance? :) to zalezi ake su to skrabance. Ak nejake narobis tak skor ich uvidis z uhla ale nie priamo ako anpriklad pri ciernom povrch alebo nerezovom.
Odpovedať
Presne, zozltnut mozu plasty, sklenená cast nie.mam biele spotrebice a som spokojna.
Odpovedať
@gabi89 ahoj. Presne ako pise matusa4b8. Uplne suhlasim. Plasty zltnu sklo nie a kvalitny smalt taktiez nie. Jediny problem s ktorym som sa pri predaji elektra stretol je ze smalt pri udere moze odprsknut.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?