PVC fólia

Profilova fotka
Ahojte....chystáme rekonštrukciu strechy a podľa projektu tam bude ako vrchná vrstva FATRAFOL... Aká je prijateľná a férová cena za m2 (materál+robota) za pokrytie? Jedná sa o rovnú strechu so sklonom 2%,veľkost cca 160m2 a lokalita Žilina. :-) Ďakujem za každú radu.
Odpovedať
a to tam dáte len ten fatrafol? veď tá strecha potrebuje niekoľko vrstiev a bez tejto informácie (aká skladba, detaily...) tu budeš dostávať nič nehovoriace čísla. Oslov firmu-dve ktoré sa tým živia, nech ti spravia ponuku a potom príď si podiskutovať ak budeš potrebovať niečo ujasniť.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@martinecka11 Fatrafol je zbytocne drahy. Poobzeraj sa po modifikovanych asfaltovych pasoch, napr Mida.
Odpovedať
@slavoslav co maju ostatne vrstvy strechy s cenou za montaz folie?
Odpovedať
@gashtaan no len to, že príprava podkladu pod fóliu a riešenie detailov bude skoro z polovice tak nákladne ako montáž. Alebo si myslíš, že len vytrepú hore rolky, rozmotajú a zvaria?
Odpovedať
@slavoslav to nie, ale mne ked prisli robit izolateri fatrafol, ich robota bola oplechovat, natiahnut geotextiliu, ukotvit foliu a zvarit... ale mam jednoduchu pultovu strechu, mozno v inych pripadoch robia aj ine pripravy.
Odpovedať
@gashtaan tak keď ti to robili mohol si jej namiesto mudrovania napísať rovno cenu. Tak tu máš už druhý príspevok a prínos ... no myslím že žiadny.
Odpovedať
@slavoslav vzdy lepsie ako ked si ju zdrbal za normalnu otazku... ja cenu neviem, bolo to v ramci hrubej stavby na kluc.
Odpovedať
@gashtaan skús prečítať ešte raz aj s porozumením
Odpovedať
@slavoslav skusim radsej tuto debatu uz nerozvijat dalej...
Odpovedať
@slavoslav No po tvojom prispevku mozeme s @gashtanan om citat ten prispevok aj 1000 x a stale nevieme co tym chcel basnik povedat.. Zakladatel prispevku riesi otazku hydroizolacie a nie skladby strechy....
Odpovedať
@lubomird a ja som napísal ako sa k tej cene (a nie len vytrhnutej z kontextu) dopracuje a uviedol som aj prečo. ale súhlasím s @gashtaan že to treba stopnúť, lebo debata prestala mať význam po druhom príspevku.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@martinecka11 Na trhu su firmy, ktore ti dnes za cenu najlacnejsieho PVC daju ovela kvalitnejsi material - TPO foliu. Vyhni sa PVC, ma najkratsiu zivotnost. Ked sa odparia makcidla, PVC stvrdne, praskne, tecie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Dobrý deň, hľadám seriózneho človeka príp. partiu, ktorá mi posúdi a zrekonštruuje plochú strechu pravdepodobne s PVC fóliou - nechám si poradiť. Moje požiadavky sú samozrejme kvalitná práca a primeraná odmena za robotu. Teda žiadny majstri ani firmy v štýle, že 2000 € za rekonštrukciu , z toho 600 € stojí materiál a robota za dva dni práce 1400 €, t.j. skutočne primeraná odmena za dva dni práce na Slovensku kde sa zarába v priemere 600 € za mesiac. Rozhodne budem požadovať oddeliť cenu za robotu a cenu za materiál, ktorý aj sám kúpim buď sám alebo s majstrom osobne. Ďakujem za ponuky, potrebujem to riešiť teraz t.j. treba sa ozvať čím skôr. Stavba je v Nitre a strecha má plochu 110 m2
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?