O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Triotherm+ pod HST
Ahojte máte niekto s daným materiálom skúsenosti? Vďaka
gavaplast_vchodove_dvere
Pred 7 rokmi
2
Zateplenie väzníkového krovu v bungalove
Ahojte. Chcel by som sa s Vami poradiť, ideme konečne zateplovať strp , ktorý bude nepochodzny. Chc…
renataw
Pred 7 rokmi
18
Indukcna varna doska alebo sklokeramicka
Poradte aka varna doska je lepsie indukcna alebo sklokeramicka??
robinho
Pred 7 rokmi
7
Diery okolo vypínačov a zásuviek
Zdravím, prosím, viete mi niekto poradiť čím vyspraviť diery a praskliny okolo vypínačov a zásuviek…
klara321
Pred 7 rokmi
20
Novostavba rod. domu
Dobrý deň. Vedel by mi niekto poradiť partiu živnostnikov (okres Čadca), kt. robia kvalitnú pracu v…
romca111217
Pred 7 rokmi
4
Stavba murovaneho domu na kluc - Liptov
Zdravi, prosim, viete mi odporucit firmu na stavbu murovaneho domu na kluc na Liptove? Aby mala …
dzonson
Pred 7 rokmi
1
Zvýšenie stropu o 10cm
Dobrý deň, máme spravený projekt, svetlá výška v miestnostiach je 260cm. Avšak chceli by sme pri…
peto125
Pred 7 rokmi
18
Hranol 100x220 10m
Ahojte. Poradi mi niekto kde zozeniem hranol 100x220 10m okres SaLa. Galanta, Trnava Moze sa dat …
evatothova
Pred 7 rokmi
5
sponzor fóra
Farba okennych ramov v interieri
Ahojte. Mam mensiu dilemu. Chcela som mat vsetky okna v interieri bielej farby.No dnes, ked som vid…
adhuska15
Pred 7 rokmi
18
Od základov navlhnute steny
Ahojte spolubojovníci. Počas posledných dní sme si v dome všimli, že nám začali vlhnut zdola steny …
todo2
Pred 7 rokmi
14
Individuálny projekt ☺️ co hovorite
Ahojte po dlhom prerábanie pôdorysu toto je naša finálna verzia co na ňu hovoríte ☺️
sampur
Pred 7 rokmi
1
2
52
Opadaný obklad za kachliami
Dobrý večer. Viete mi niekto poradiť s čím nalepiť obklad, aby znova neopadal. Pod obkladom je prot…
majka2421
Pred 7 rokmi
11
Rohova kuchyna poradte
Moj navrh kuchyne od stolara je takyto, ale nieco mi na tom nesedi, chcela by som vytvorit zlaty tr…
frlanka
Pred 7 rokmi
17
Aká je funkcia parozábrany?
Zdravim Chcem sa spytat na reálnu funkciu parozabrany ak je na strope sadrokartón. Teda ak je pa…
andrejsto
Pred 5 rokmi
1
2
39
Čím zasypať plynovú prípojku k domu ?
ahojte, idem kopať rigol na plyn a elektriku, asi cca 50 cm široký, do jedného rohu plyn, do druhéh…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
5
Elektricke podlahove kurenie HAKL
Prosím o radu. Bungalov, vnútorná plocha 150m2. Od podlahy zateplenie doska 5 cm a 15 cm polystyren…
praktikman
Pred 7 rokmi
1
2
55
Kameň do gabionov- východ Slovenska
Prosím Vás, odkiaľ ste brali pekný kameň do gabionového plota na východnom Slovensku. Frakcia 60-12…
fergac
Pred 7 rokmi
4
Problém so stupackami
Ahojte. Mám problém v byte, konkrétne v stupackach. Suseda nad mojim bytom prerabala jadro a nepoda…
evelinvajk
Pred 6 rokmi
19
Je možné dostať 90% z hodnoty kupovanej nehnuteľnosti
Ahojte, chcem sa informovať či v dnešnej dobe Je možné dostať 90% z hodnoty kupovanej nehnuteľnosti…
ssp
Pred 7 rokmi
8
Sikovni majstri na postavenie komina
Ahojte, mozete mi prosim odporucit sikovnych majstrov alebo firmu, ktora stavia kominy v okoli Lipt…
88kvietocek88
Pred 7 rokmi
1
Predaj bytu s hypotekou so SFRB
Dobry den, tri roky mame hypoteku pre mladych na byt , naskytla sa nam moznost kupy vacsieho bytu z…
xarona
Pred 7 rokmi
1
Marmolit na stenu
Uvazujeme si dat marmolit na stenu tak do polovicky steny, koli detom aby sme ju nemali docapkanu a…
ivan_pk
Pred 7 rokmi
6
Mate niekto skusenosti s cerpadlami DAB?
Doporucili nam na 12m razenu studnu E.SYBOX (obsahuje frekvencny menic), na stranke pisu "elektroni…
emil_novak
Pred 7 rokmi
12
Čo pestujete vo vyšších nadmorských výšach?
Ahojte, chcela by som sa spýtať strechárov, ktorí majú domček postavený na pozemku vo vyššej nadmor…
duzu
Pred 7 rokmi
9
Prenájom ovocného sadu od pozemkového fondu
Dobrý deň, mal by som záujem o prenájom ovocného sadu, ktorého vlastníkom je SR, správca Slovenský …
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Izbovy TERMOSTAT na elektricky kotol
Dobry den.potreboval by som poradit.Mam poschodovy dom 250m2 obytnej plochy. V dome mam elektricky…
duzu
Pred 7 rokmi
14
Rýchlozáves perový na sadrokartón
Zdravím Vás! Potreboval by som nájsť perový rýchlozáves na sadrokartón príp. taký záves, čo sa m…
igor256
Pred 7 rokmi
7
Dlažba do exteriéru na terasu - ktorú vybrať?
Vyberame dlazbu na terasu, ktora ma 30m2. V buducnosti ju planujeme prestresit. Stojky budu mat far…
mesarosanton
Pred 7 rokmi
23
Máte niekto HST portal 250cm?
ahojte má niekto HST portal 250cm v plaste? SLOVAKTUAL by to mal vedieť vyrobiť do výšky 260cm, …
ewcurik
Pred 5 rokmi
14
Wustenrot uver
Ahojte, mate niekto skusenosti a mate niekto id wustenrot stavebny uver? Leno chcela by som brat, s…
misifuska
Pred 7 rokmi
4
1
2
…
1381
1382
1383
1384
1385
…