O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Presun plynomeru na fasade domu z dvora na fasadu z ulice
ahojte, prosim o radu. mam na starsom dome vo dvore na fasade plynovu pripojku ale bez plynomeru, k…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
2
Pozemok 401x
Zdravim chcem sa opytat ci niekto staval alebo ma nieco postavené na pozemku 401x pre šport...mam 1…
zita19
Pred 7 rokmi
6
Striekanà izolàcia či sklenà vata
Potrebovala by som radu či by sme sa mali rozhodnùť pre striekanū izolàciu alebo pre sklenù vatu na…
jan45
Pred 7 rokmi
10
Povolenie od suseda na stavbu domu meter od pozemku
Prosim vas, ma niekto povolenie od suseda, aby ste mohli stavať dom meter od jeho pozemku? Dakujem …
dobryden1985
Pred 4 rokmi
1
2
52
Majstri na salovanie schodov v okoli Liptova
Prosim,poradite mi sikovnych majstrov na salovanie schodov v novostavbe RD v okoli Liptovskeho Miku…
88kvietocek88
Pred 7 rokmi
1
Ako a či vybrať dlaždice
Ahojte, prerábame schodisko. Budeme mať nové dvere a zarážka bude inde. Zábradlie budeme mať tiež …
igorf
Pred 7 rokmi
1
Zapach z umyvadla z odpadu
Zdravim. Mam na stene dve umyvadla a z jedneho ide neustale akoby zapach z odpadoveho potrubia. Umy…
mischo1990
Pred 3 rokmi
25
Ako odstranit najefektivnejsie staru malovku zo steny?
Doba pokrocila, tak ma zaujima ako odstranujete staru malovku vy. Kupil som pripravok pencol, a tak…
patriky
Pred 7 rokmi
8
sponzor fóra
Povrchová úprava komína
Ahojte viete mi dať zhruba odhad na cenu za zateplenie časti komína ktorý je nad strešnou krytin…
evatothova
Pred 7 rokmi
5
Lacné interiérové dvere
Zdravím, potrebujeme interiérové dvere a obložkové zárubne do domu v počte 6 kusov zárubní (2 z toh…
duzu
Pred 7 rokmi
3
Vodaren neda sa dohustit nadrz
Na domacej vodarni zacalo casto spinat cerpadlo, vypustil som vodu a nechal kohutik v umyvadle otvo…
chrobak7
Pred 7 rokmi
6
Penetrovanie fasady
Ahojte, viete poradit ci je potrebne penetrovanie sietky s lepidlom kedze este tento rok nejdem rob…
kaspy
Pred 7 rokmi
4
Veniec, strmienka
Zdravím môžte mi poradiť aké ste dávali rozmery strmienok na veniec ,môžem dať 15x15 alebo bude le…
matusakrobert
Pred 5 rokmi
20
Budovanie prístupovej cesty na vlastné náklady
Ahojte chcela by som poradit. Ideme stavat s manzelom dom len mame mensiu dilemu s pozemkom ohlado…
chrobak7
Pred 6 rokmi
10
Vinyl do vstupnej chodby (na byte)
Ahojte, prerábam byt, je tam užšia vstupná chodba, ktorú chcem na polovicu potiahnuť plávačkou z ob…
malofla
Pred 7 rokmi
16
Diskriminácia v rámci odmeňovania
Zdravím. Potrebujem radu ohľadom situácie v našej firme. V súčasnosti je tam samá demotivácia, chao…
zita19
Pred 7 rokmi
5
Financovanie novostavby - holobyt vs. zariadený byt
Ahojte. Chcela by som sa opýtať či máte skúsenosti s vybavovaním hypotéky na novostavbu - holobyt? …
silvia5252
Pred 7 rokmi
1
Vnútorné sadrové omietky
Ahojte. Je podľa Vás cena 15€/m2 za sadrové omietky veľa? Je to cena aj s materiálom a prácou.
roboza
Pred 7 rokmi
10
Formality po kupe chaty
Viete prosim poradit ci je potrebne platit komunalny odpad za rekreacnu chatu? Viaze sa to len na t…
izoggy
Pred 7 rokmi
5
Kvalitnejší zvlhčovač, určené do miestnosti s kozubom
Mám hypokaustový kozub a hľadám do obývačky (cca 7x5,5m + otvorená menšia kuchyňa) kvalitnejší zvhl…
rabakadt
Pred 5 rokmi
2
Zvukovoizolačné sklá - dávali ste niekto?
Zdravím, je tu nejaký odborník na externú zvukovú izoláciu, pravdepodobne sklá so zvýšenou zvukovo…
weggie
Pred 4 rokmi
1
2
51
Dlazdicova podlaha
Ahojte, mate skusenosti s tzv. dlazdicovymi podlahami ? Je to taka nejaka recyklovana zmes plastov…
petrrr
Pred 7 rokmi
3
Maľovanie Košice
Dobrý deň, prosím kontakt s odporúčaním na maliara v KE? Potrebujem vymaľovať celý dom sú tam sadr…
zita19
Pred 7 rokmi
4
Ako dopustit nemrznucu kvapalinu do kurenia bez privodu vody?
Mame na chalupe system s kurenim na drevo s ohrevom vody do radiatorov. Je to napustene zltkastou o…
daralbajda
Pred 7 rokmi
3
Murár alebo partia šikovných ľudí na stavbu základov RD
Vedel by mi niekto odporučiť nejakého dobrého majstra na stavbu základov ( pásy, DT, podkladný betó…
jaja307
Pred 7 rokmi
1
Spadovanie - polystyren alebo lahceny beton
Zdravim, co je podla Vas lepsie: spadovat tvrdenym polystyrenom alebo lahcenym betonom? Chcem vysp…
ruren
Pred 7 rokmi
1
2
34
Falcovana krytina alebo maloformatova sablona titanzinok?
Na projekte mame hlinikove kosostvorce. Pre usporu financnu stavbar radi falcovanu krytinu. Je tam…
jozefsk
Pred 7 rokmi
1
Wolf CGB2 a štatystické informácie
Ahojte. Vlastním kotol Wolf CGB-2. Chcel by som ohľadom prevádzky kotla mal viac informácii ako…
petermu
Pred 7 rokmi
6
Projektant Brezno
Nema niekto skusenosti s dobrym projektantom v Brezne a okoli? Dakujem krasne :)
heresy
Pred 7 rokmi
1
Aký materiál je na terasu najvhodnejší?
Zdravim, co je podla Vas vhodne dat na terasu? Maly sme dlazu (mrazuvzdorna), ale po necelych 10 …
maxito999
Pred 7 rokmi
23
1
2
…
1382
1383
1384
1385
1386
…