O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Čistička-umiestnenie elektroniky
Ahojte všetci. Má niekto skúsenosti s čističkou, kde je elektronika umiestnená vo vnútri čističky? …
wolodymyr
Pred 7 rokmi
9
Praskliny okolo krbu
Ahojte, toto sa nám udialo po prvom použítí krbu po vymaľovaní. Čo sa tu stalo? Bolo niečo odfláknu…
refuggio
Pred 7 rokmi
8
Bungalov 1174 od euroline
Je tu niekto,kto staval tento bungalov od eurolinu?viac menej sme rozhodnuti pre tento projekt. Ch…
omelinka2
Pred 7 rokmi
1
Úpravy vonkajšej parapety
Ahojte, chcem hliníkove vonkajšie parapety, mám dve otázky: 1. Aký je rozdiel medzi ťahaným…
stavepeter
Pred 7 rokmi
7
Tmavé vstavané skrine v malej spálni
Bola by som vďačná, keby mi niekto pomohol: v spálni máme svetlú podlahu dekor buk + tmavú vstavanú…
zita19
Pred 7 rokmi
23
Montaz na expanznu pasku (spaleta)
Ahojte. Snazim sa zistit ci pri montazi na expanznu pasku moze byt nalepeny v spalete okna styro…
evatothova
Pred 7 rokmi
17
Klepanie radiatórov
Dobrý deň, na jar prebehla u nás v byte výmena radiatórov. Po zahájení vykurovania pri otvorenom v…
hmartinl
Pred 7 rokmi
4
Vlažné radiátory aj po odvzdušnení
Dobrý večer,viete mi prosím poradiť.Nekuria nám dva radiátory.Su iba na kúsku vlažné.Ostatne sú v …
dedo758
Pred 7 rokmi
1
2
43
sponzor fóra
Kotol kolton matix
aky eco hrasok pouzivate?kde kupujete?
zuzanakatrakova
Pred 7 rokmi
1
Architekt BA a okolie
Dobry den, hladame architekta, najlepsie v okoli Ba na projekt nasho domu. Nechceme katalogovy dom,…
babi32
Pred 7 rokmi
2
Predaj a kúpa ornej pôdy nad 2000m2
Dobrý deň, vedel by mi prosím Vás niekto poradiť. Chceme kúpiť ornú pôdu v extraviláne. Aj sme sa s…
nonynko
Pred 6 rokmi
1
2
35
Vinkulácia/notárska úschova
Dobrý deň, prosím o radu. Som predávajúci. Kupujúci navrhuje financovanie cez vinkuláciu a následné…
lubobalascak
Pred 7 rokmi
9
Sprchové kúty
Pekný deň, prosím má niekto skúsenosť so sprchovými kútmi značky Sanotechnik, čo sa týka kvality.…
marvys
Pred 7 rokmi
2
Osadenie okien do K tehly
ahojte, prosim vas o radu pri osadeni drevenych okien,hrubka ramu 78, murivo tehla 38, planovane za…
88kvietocek88
Pred 7 rokmi
1
Zodpovedaná
Živý plot - vavrínovec a červienka
Zdravím, plánujem posadiť živý plot a chcel by som skombinovať vavrínovec, konkrétne Prunus lauroce…
manasko
Pred 1 rokom
14
Oprava/renovácia kúpelna
Dobrý deň, hľadám niekoho na opravu kúpelne v byte nachádzajúcom sa v Trnave. Byt je v pôvodnom sta…
m_marika
Pred 7 rokmi
2
Oprava, renovácia kúpelne
Dobrý deň, hľadám niekoho na opravu kúpelne v byte nachádzajúcom sa v Trnave. Byt je v pôvodnom sta…
m_marika
Pred 7 rokmi
1
Hypo podla projektu(cena buducej stavby)
zdravim chcem sa spytat ci banky budu posudzovat vysku hypo podla(ceny)projektu ake budu pouzite ma…
jarda81
Pred 7 rokmi
7
Brezová pod bradlom
Ahojte,hľadám osobu ktorá by dnes v poobedňajších hodinách vedela na hodinku zapožičať nájazdy na v…
jesterka25
Pred 7 rokmi
1
Historicka fasada
Mozete mi prosim odporucit firmu alebo odbornika na restaurovanie historickej fasady domu? Dakujem.
mimi373
Pred 7 rokmi
6
Zmluva o podnájme 2-izbového bytu
Dobry den.ako sa poistit a co vsetko dat do zmluv o podnajme. Co je lepsie na dobu urcitu alebo ne…
lubobalascak
Pred 6 rokmi
17
Financovanie novostavby vo faze developerskeho projektu
Ahojte. Chcela by som sa opýtať, či má niekto z Vás skúsenosti s vybavovanim hypotéky na novostavb…
manilla
Pred 7 rokmi
5
Stropné trámy na Porfix
Zdravím Vás strechári, prosím o názor. Vec sa tu už viackrát riešila, poprosila by som o názor …
frantisekdobrota
Pred 7 rokmi
27
Pleseň v pivnici
zdravím všetkých, chcem vás požiadať o pomoc. Rodičia majú starý dom, je z časti podpivničený a v …
andrej1203
Pred 7 rokmi
10
Co so stenami pri kompletnej rekonstrukcii? Az na tehlu alebo len zoskrabat farbu?
Ahojte, potrebujem poradit, usmernit co so stenami. V 50 rocnom tehlovom byte sa ide robit kompletn…
mesarosanton
Pred 7 rokmi
3
Znalecký posudok na rozostavanu nehnuteľnosť
Ahojte, som v štádiu kedy chcem kúpiť rodinný dom typu bungalov a treba dokončiť už len kúpeľňu a k…
dominik_boksansky
Pred 7 rokmi
19
Kurenie olejom
Dobry den, mam pec na tuhe palivo Ferolli. Teraz pouzivam aj horak na pelety. GFN 5. Napadlo ma ze …
austral7
Pred 7 rokmi
19
Vlhnutie sokla a fasady domu
Dobry den, Poprosil by som Vas o radu co moze sposobovat vhlnutie sokla na rodinnom dome. Robi t…
kosiklukas
Pred 3 rokmi
1
2
52
Korunka do muriva
Kolegovia, prosím poradte dobrú korunku ktorej sa nepovolí vrták?ocením len vlastné skúsenosti.Ďaku…
peterkob
Pred 7 rokmi
12
Protiradónová ochrana
Dobrý deň, prosim Vás má protiradónovú ochranu aj Nitrabit? Zo stavebním nám namiesto glasbitu G200…
bugarmichal
Pred 6 rokmi
1
2
34
1
2
…
1384
1385
1386
1387