O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Aký materiál je na terasu najvhodnejší?
Zdravim, co je podla Vas vhodne dat na terasu? Maly sme dlazu (mrazuvzdorna), ale po necelych 10 …
maxito999
Pred 7 rokmi
23
Založenie nehnuteľnosti do úveru
Ahojte, môžem do hypotéky založiť rodičovský dom alebo dom po starych rodičoch? Ci musí byť taká ne…
chrobak7
Pred 7 rokmi
3
Okná vo výške 78cm
Dobrý deň, v projekte máme okná všetkých izieb vo výške 78cm nad podlahou. Dáva sa to tak? Zosta…
jblaze
Pred 7 rokmi
17
Trčiaci roxor zo základovej dosky
Dobrý deň, ideme zalievať základovú dosku a jeden roxor ( priemeru 12 alebo 14mm ) sme nechali trča…
richard71
Pred 7 rokmi
3
Hľadám majstrov na strojové omietky - Poprad
Nepozná niekto nejakú dobru firmu na strojove omietky?môžu byt aj Poliaci.
zeppelinde
Pred 7 rokmi
1
Zhanam niekoho na zateplenie stropu v novostavbe Poprad.
Nepozná niekto nejakú partiu, alebo živnostníka, ktorá by v obci Hôrka pri Poprade zateplil strop v…
zeppelinde
Pred 7 rokmi
1
Projekt "tip" od projekty domov, je vhodny na tento pozemok?
ahojte, prosim vas mohli by ste mi poradit ci je tento projekt vhodny na nas pozemok? jedna sa mi h…
fandam
Pred 7 rokmi
9
Zateplenie domu 200 mm polystyrénom.
Hľadám spolahlivú partiu zateplovačov polystyrénom ,ktorí majú kvalitnú robotu z okolia SA,GA,Sereď…
strecho
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Kupno-predajna zmluva - odhlasenie sa z trvaleho pobytu
Dobry vecer, Kupujeme RD, je toto standartom ze byvali majitelia si nechaju v dome este dalsich…
duzu
Pred 7 rokmi
13
Stavba bungalov Poprad - Hozelec
Ahojte neporadite firmu alebo partiu na vystavbu rodinneho domu bungalov 14x14.5 v casti Hozelec?
anka2016
Pred 7 rokmi
5
Zmena tarifu DD1-DD5
1. Chystame sa stahovat, dom este nieje skolaudovany, mame zatial DD1 tarif. Chceme prejst rovno na…
kejsix
Pred 7 rokmi
4
Čím uzatvoriť diery po renovácií kúrenia
Potreboval by som poradiť čím vyplniť diery po renovácií kúrenia. Vznikli mi dosť veľké diery medzi…
gashtaan
Pred 7 rokmi
10
Elektrokotol a možnosť riadenia cez web
Ahojte Existuje nejaký elektrokotol 2-8kW ktor by sa dal zapojiť na fotovoltaiku? Nejak zapínať…
14054
Pred 7 rokmi
22
Síťový proti hmyzu - ano, ne?
Prosím chtěla jsem se zeptat. Máte na bungalovu síťky proti hmyzu, když máte venkovní žaluzie?
todo2
Pred 7 rokmi
7
Debnenie/salovanie základov
Pekný večer, prosím vás viete niekoho odporučiť, nejakú firmu ktorá by nám zadebnila základy? Stavi…
frantisekdobrota
Pred 7 rokmi
9
Ako by ste riešili veľkosť okna 125 cm ?
Zdravím, chcem sa opýtať ako by ste riešili alebo ako ste riešili keď ste mali veľkosť stavebného o…
jankazb
Pred 7 rokmi
24
Komin - diera v stene
Pozdravujem vas. Vedeli by ste mi poradit, cim vyplnit dieru, ktora vznikla po vysekani otvoru pre …
petermu
Pred 7 rokmi
5
Zateplenie terasy - ak je pod ňou miestnosť
Ahojte, vie mi niekto prosím poradiť? Pod terasou máme do 1/2 miestnosti. Plánujeme dať na terasu …
yasna
Pred 7 rokmi
5
Premiestnenie elektromeru
neriesil tu niekto z vas premiestnenie elektromeru . Mame este elektrinu tahanu vzduchom len potreb…
hrmawica
Pred 7 rokmi
20
Projekt bytu 36 m
zdravim.... skuste poradit,ako by ste zariadili vy 36 metrov stvorcovy byt. su tam nejake moje nav…
skena
Pred 6 rokmi
31
Co na rovnú strechu za malo peňazí
Zdravím potrebujem poradiť čo dať na strechu. Jedna sa o chatku na vinicke cca 35m2 je tam plech a …
jan45
Pred 7 rokmi
2
Skusenosti s udrzbou vstavanych zasuviek v kuch. pracovnej doske?
Ahojte, ake mate skusenosti s cistenim, usadzanim spiny, prip. vodou so zasuvkami v kuchynskej prac…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Zdravím Vás,chcem sa spýtat či sa tu už niekto stretol s Izolačnými základovými tvarovkami TERMO?
Či je lepšie robit stratené bednenie po staru? :-) :-)
riisoo
Pred 7 rokmi
1
Je vhodne WC/Geberit napojit na stupacku len s miernym sklonom, nie 45 resp priamo ?
trosku sme zmenili rozlozenie WC medzi kupelnou a technickou. po zmene nevyjde jedno z dvoch WC nap…
daralbajda
Pred 7 rokmi
2
Aký je minimálny sklon pri použití škridlovej strechy?
Aký je minimálny sklon pri použití škrídlovej strechy ? Môžeme ísť až na uhol 5-10 stupňov ?
jakino
Pred 5 rokmi
13
Prasknutý porfix pod nosným prekladom
Dnes pri salovani venca som zbadal, že pod nosnym prekladom je prasnuty porfix z obidvoch stran.. P…
tominohorvath
Pred 7 rokmi
30
-
Dobrý deň. Dá sa zažiadať od starostu obce prístupová cesta k záhrade. (cca 600m od najbližšej slep…
cile
Pred 7 rokmi
2
Bungalov -> náš vlastný návrh -> čo by ste zmenili
1. pracujeme na vlastnom návrhu projektu nášho bungalovčeka, čo poviete na náš predbežný návrh? Vst…
matismo
Pred 7 rokmi
20
Pôžička alebo hypotéka na rekonštrukciu domu
Prosím vás neviem kam to zaradiť tak mám tu ...manžel dostal starý dom ktorí treba rekonštruovať,po…
dominik_boksansky
Pred 7 rokmi
12
Aký druh chráničky použiť pod zámkovú dlažbu?
Zdravím, chcem popod terasu vyviesť elektriku do záhrady (ponorné čerpadlo, osvetlenie záhradného d…
patriky
Pred 7 rokmi
19
1
2
…
1383
1384
1385
1386
1387
…