O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
LACNE SKRINE internetovy obchod, objednavali ste niekto?
Prosim Vas davali ste si niekto vyrabat vstavane skrine na stranke lacneskrine.sk? Ak je tu niekto…
anna4_4
Pred 7 rokmi
2
Kde kupim 28.6mm rury?
Kde na SK predavaju rury okruhle z priemerom 28.6mm a dlhe 1 meter? Na tejto stranke som nasiel pre…
racknoob
Pred 7 rokmi
20
Poraďte ako postupovať?
V dome žijeme už asi 3 roky. Prišiel rad na úpravu terénu okolo domu. Dom nám síce nevlhne, ale už …
dedo758
Pred 7 rokmi
12
Projektant PLYN-Sered,HC,TT
Ahojte, surne hladam projektanta na plyn na pripojku a rozvody k RD-odporucte Dakujem
svetluska2409
Pred 7 rokmi
1
Aká je údržba osvetlenia s textíliou?
Akú máte skúsenosť s údržbou niečoho takéhoto: https://www.svietidlalustre.sk/13-interierove-svieti…
yasna
Pred 7 rokmi
2
Stavba z ytongu a tehlove preklady
staviame z ytongu, no na preklady sme nejako zabudli a teraz uz ich nestihame objednat..... v stave…
epto
Pred 7 rokmi
3
Luster do obývačky, aspoň 50 cm
Dobrý deň, hľadám luster do obývačky, ktorá je prepojená s jedálňou a kuchyňou. Dokopy je to cez…
nemcek
Pred 7 rokmi
27
Kanalizačna prípojka
Dobrý deň. Hľadám niekoho kto by vedel vybudovať odbočku z obecnej kanalizácie aby sme sa mohli nap…
romariohc
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Nerezovy grilovaci rost
Zdravim. Poradte ako cistite grilovaci rost. Navodov na nete je spusta, niekde chemia, niekde mecha…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
26
Ako odkúpiť meter pozemku pri plote?
Dobrý deň, začíname mať problém v meste s parkovaním a keďže nedaľeko centra máme dom, tak nám pri…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
15
Rohová sedačka v priestore
Dobrý deň, mám rohovú sedačku, ktorá bola "pritisnutá" k stene, teraz ju však chcem dať do priestor…
lupilo
Pred 7 rokmi
16
Byt pri električkovej trati - áno či nie?
Zdravím, po dlhom hľadaní máme možnosť kúpiť byt, ktorý nám po všetkých stránkach vyhovuje, no nac…
h_5ka
Pred 6 rokmi
1
2
34
Žumpa a prípojka do plota
Zdravím Chceme mat žumpu pripojenú/ vyvedenu do plota len netuším ako to spraviť Stačí to vyvi…
terry25
Pred 1 rokom
1
2
33
Výmena vodomeru na byte - Nikoho to nezaujíma ?
Dobrý deň, Asi mesiac dozadu ma upozornil môj známy, že na vonkajších bytových dverách sú nejaké…
johnny14
Pred 7 rokmi
20
Aku parnu ruru vybrat? Electrolux alebo Bosch?
Prosim poradte vstavanu parnu ruru, rozhodujem medzi electrolux alebo bosch, chcem objem 71/74l, te…
mavit
Pred 7 rokmi
1
Brusenie stien a nasledne zbavenie stien prachu
Dobry den, nemate niekto fintu ako sa zbavit prachu zo stien po bruseni brusnou hubkou? Snazim sa p…
werca555
Pred 7 rokmi
9
Rekonštrukcia domčeka z roku 1961 do 30 000€
Ahojte chystáme sa prerábať dom .je veľkosť e cca 240m4 aspoň tak sa píše v papieroch ale nechceme …
roman_x
Pred 7 rokmi
1
2
38
Máte skúsenosť s polystyrenom Easyterm
Ahojte zateploval niekto dom s týmto materiálom?? aké mate skúsenosti?
pehor
Pred 7 rokmi
1
Plynova varna doska s liatinovou platnou
Hladam plynovu varnu dosku s liatinovou platnou. Ak ste na taku natrafili, prosim tip. Dakujem.
irise
Pred 7 rokmi
5
Seda dlazba
Prosím má niekdo skusenost s bledo šedou dlažbou lesklou?su tam vydiet každé nedokonalosti?takto vy…
mirabielka
Pred 4 rokmi
14
Ako uchytiť luster na sadrokartónový strop?
Dobrý deň, ako prosím uchytiť luster na sadrokartónový strop? Luster má hmotnosť 5,2kg. Sadrokartón…
technik007
Pred 7 rokmi
25
Ma zmysel davat na zaklady styrodur?
Ahojte, mame stary cca 60rocny dom ktory preravame, nevlhne, je podrezany. Momentalne mame z jednej…
misiak33
Pred 7 rokmi
1
2
52
Wustenrot
Ahojte, máte skúsenosti so stavebkom Wustenrot, chcela by som zobrať úverik (25000e) . Oplatí sa, n…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Základová doska a betón C16/20
Dobrý deň, prosím Vás , chcel by som sa spýtať. Včera nám betónovali základovú platňu a použili bet…
jblaze
Pred 7 rokmi
28
Vodovodná prípojka.
Zdravím, chcem sa spýtať, ako je to keď sa mení vodovodné potrubie v obci za nové - presnejšie robi…
chrobak7
Pred 7 rokmi
8
Ako zatepliť drevodom pod drevenym obkladom?
Ahojte, prebehol som forum ale nikde som nevidel diskusiu o tom, ako najlepšie zatepliť fasadu drev…
janol
Pred 7 rokmi
8
Projektant Partizanske
Dobry den, prosim odporucte mi projektanta okr. Partizanske. Niekoho s dobrymi referenciami, spolah…
marienkakf
Pred 7 rokmi
2
Projektant pre rodinný dom - Prešov a okolie
Dobrý deň, poradte prosím spoľahlivého cenovo rozumného projektanta RD na stavebné povolenie .…
scallszo
Pred 3 rokmi
27
Akumulačná krbová pec
Dobrý deň, staviame dom a namiesto klasického krbu sme sa rozhodli pre akumulačnú krbovú pec, k…
btus
Pred 7 rokmi
2
Pripava na domace kino
Ahojte priatelia, chystam sa na predpripravu domaceho kina a to natahanie v podlahe (este pod polys…
madein1974
Pred 7 rokmi
10
1
2
…
1380
1381
1382
1383
1384
…