O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Stôl do malej kuchyne
Ahojte Modrostrechaci, potrebujem od vas skusenejsich radu. Ako ste vyriesili/riesite stol v kuchyn…
dromitan
Pred 7 rokmi
20
Zhanam partiu murarov
Zdravim zhanam nejakych dobrych a aj cenovo dostupnych murarov na vystavbu RD na orave na buduci ro…
ado333
Pred 7 rokmi
1
Hlučnosť vykurovacieho systému
Mám problém ohľadom hlučnosti vykurovacieho systému. Ide o to že z radiátorov sa ozýva zvuk tečúcej…
matej982
Pred 7 rokmi
11
Maliar - Prešov
Zdravim, vie niekto poradit dobreho maliara Presov a okolie. Dakujem
fugas20
Pred 7 rokmi
4
Kúrenie Devi Danffos - máte návod?
Chcela by som sa spýtať, či má niekto kúrenie Devi Danffos a má k tomu aj návod na použitie. Niekd…
zita19
Pred 7 rokmi
4
Zateplenie suterenu zvnutra?
Ahojte, rekonstrukcia RD, zvonku zateplenie EPS, dom je z vacsej casti podpivniceny, kde je momenta…
martosko
Pred 7 rokmi
3
Panvica na indukciu nefunguje
Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť, prečo mi dnes nefungovala na indukcii panvica, ktorú som vče…
hajkaaa
Pred 7 rokmi
30
Hladame sikovnu partiu na zateplenie domu
ahojky poradte mi sikovneho a lacneho majstra na zateplenie a fasadu domu, nam mal o tyzden zacat z…
tominohorvath
Pred 7 rokmi
3
sponzor fóra
Nastavenie horáku. Peletový kotol Ferroli SUN P7
Dobrý deň, prosím o radu ako správne nastaviť peletový kotol Ferroli SUN P7. Ak tu je niekto kto sa…
dancul102
Pred 11 mesiacmi
28
Podlahove kurenie + radiatory na poschodi, potrebujem info :)
Zdravim vas vsetkych, rozhodli sme sa s manzelkou postavit dom (kupili sme hrubu stavbu a ideme dok…
mattyrv
Pred 7 rokmi
7
Projekt a techn. postupy
dobry den..... ked vam projektant projektoval projekt mali ste v projektoch uvedene aj technologick…
ruren
Pred 7 rokmi
5
Stavba plota - prvá rada tvárnic
Dobrý den . Je problem ak sa pri stavbe plota konkretne štiepané tvarnice od abw, na zaklad pri ukl…
karol6777
Pred 5 rokmi
25
Bezrámové okná - skúsenosti
Ahojte, plánujeme do domu bezrámové okna a chcela by sa opýtať, či tu ma niekto z vás s nimi skúsen…
blackomt
Pred 7 rokmi
9
Dorobenie komína do uzavretej strechy
Dobrý deň je technicky možné dorobiť komín do už uzavretej strechy? Máme záujem kúpiť rozostavaný b…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
7
Betonovanie venca - zabranit zateceniu betonu do tehly alebo netreba?
Ahojte, mam otazku...staviame dvojposchodovy dom...ked sme zalievali veniec na prvom poschodi spolu…
88kvietocek88
Pred 7 rokmi
7
Tv zo satelitu ako?
Dá sa satelitná TV zapojiť cez switsch a rozviesť po dome?.Máme v každej mistnosti v dome urobenú p…
kuratko22222
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
76
Regulátor MiGo od protherm
Dobrý deň, nemáte niekto skúsenosti s wifi regulátorom MiGo od prothermu? Potreboval by som sa pora…
terry25
Pred 2 rokmi
1
2
48
Kachle ako hlavny zdroj tepla v RD
ahojte. kurite niekto kachlami v RD? chcem sa spytat na vase skusenosti a nazory...ci ste spokojni,…
jjurcik
Pred 2 rokmi
1
2
45
Je aj žiarivo biela fasáda?
Prosím poraďte, kto má z vás žiarivo bielu fasádu? Chceli by sme silikónovú. A ké je číslo farby? Ď…
bambula626
Pred 7 rokmi
5
Akú hrúbku zateplenia na OSB podbitie
Zdravím, chcem sa opýtať tuto zdatnejších akú hrúbku zateplenie mám dať na podbitie ? a čo konkrétn…
karol6777
Pred 7 rokmi
2
Deliace sklo na dverach
Ahojte, mate prosim skusenosti s takýmito dverami? co sa týka toho skla. ci je to dost pevné, nakol…
linuska77
Pred 7 rokmi
1
Okrasna zahradka
ahojte vsetci skuseni aj menej skuseni zahradkari :-D poradte mi prosim, co si mam dat na plochu cc…
rastlinky_sk
Pred 6 rokmi
5
Rura Siemens s mikrovlnami - nahradi mikrovlnku?
Ahojte. Mate niekto skusenosti so vstavanou rurou od Siemensu, ktora ma zaroven funkciu ohrievania …
abobo
Pred 7 rokmi
5
Statik z okolia Topolcan
Zdravim Nepoznate sikovneho statika z okolia TO? Potreboval by som posudit nejake pukliny na ste…
tribratri
Pred 7 rokmi
1
Problémy s pozemkom a plotom
Dobrý deň,na hranici pozemkov medzi mnou a susedom je postaveny plot,cca 30 ročný,hnilý.Sused tvrdí…
blackomt
Pred 7 rokmi
15
Priemer roxoru do DT 20
zdravim chcem sa opytat ,idem si svojpomocne postavit pivnicu na zahrade o rozmeroch 7x4 x2,5m v bu…
dedo758
Pred 7 rokmi
21
Pomoc, 3 cestak.
ahojte potrebujem pomoc pri navrhu potrebujem rozokruhovat pneumaticky rozvod vzduchu tak aby sa m…
eded
Pred 7 rokmi
12
Celková cena hypoteky
Zravím končíme hypo a rada by som vedieť koľko sme preplatili - neplatili sme štandardne ale s rozm…
lupask
Pred 7 rokmi
2
Inštalácia umývačky, pripojenie..izolácia?
Mám umyvačku BEKO a má dosť neprehľadný návod. Sú k nej priložené dva pravdepodobne zvuk izolujúce …
radoslavc
Pred 7 rokmi
5
Majstri na stavbu komína - okres Nové Zámky
Zdravím, vie mi dakto prosím odporučiť majstrov na stavbu komína. Okres Nové Zámky. Komín TUMA 8m. …
matko291
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
72
1
2
…
1378
1379